• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk & Cinsellik

Birbirini deli gibi seviyoruz deyip, birbirine sahip olan sevgililerin bir çoğu ayrıldı... Ama birlikte olupta evlenenlerın sayısı buna bakılırsa cok nadirdir... çünkü forumdanda gördügümüze göre pisman olanlar cogunlukta... Sizinde kararınız olmaz yönünde sanırım bencede olmasın cok klasik ama nettir "evlenmeden olmaz" deyin istiyosa gercekten zaten beklicektir :ssz:

Arkadaslar çok kotuyum :( cok guzel bır ılıskım var cok sevıldgme emınım seviyorumda fakat erkek arkadaşım onun olmamı istiyo :( kafam allak bullak oldu deli gibi seven bi adam bunumu ister yoksa gelinlikle tertemız bi sekildemi ister :(

''Onun olmak'' tabiri de oltaya takılan yem.
İlişki yaşadığında onun falan olmuyorsun canım.
Sen gene kendine ait, sorunlarınla başbaşa oluyorsun.

seven erkek sabreder ,bekler evliliği bence
ki zaten insan sevince herksten önce o gelir hatta kendinden bile önce sevdiğin insan gelir
ee kendinden önce sevdiğin geliyorsa o zaman o adam da kendi zevkini düşünmeyecek seni düşünecek diye düşünüyorum

Öncelikle iki insan sevişince birbirlerinin olmazlar.Birinin olmak diye bir şey yoktur sahip olunan şeyler eşyalardır,insanlar değil.
Evlenmeden cinsel ilişki yaşayan bir insan da "kirli" olmaz.
Bu tamamen kültürel yetiştiriliştir herkesin düşüncesi yapısı aile tarzı değişkendir.
Namus bacak arasındaki zar la ölçülen bir olgu değildir.Bekaret sadece penisin vajinaya girmiş olması mı ?
Bekaret kafada olmalı önce.Namus akılda olmalı.
Ki ilk gece kızlık zarı esnek olduğu için kan gelmeyen ve bakire değil diye damgalanıp töre diye öldürülen gencecik kızların sayısı çoktur.
Önemli olan cahilliği yenmek bu konuda.
Şuan sevgilinle sevişmemelisin. Bu ayıp günah kirlenirsin vs için değil. Karşıdan bir baskı var ve sen bunu istemiyorsun bu kadar basit.
Önemli olan istemedğin hiçç bir şeyi karşındaki erkek istiyor diye yapmaman.
Çünkü sen onunla sevişsen de senin kararın sevişmesende.
Sonuçlarından da yine sen sorumlusun.

Arkadaslar çok kotuyum :( cok guzel bır ılıskım var cok sevıldgme emınım seviyorumda fakat erkek arkadaşım onun olmamı istiyo :( kafam allak bullak oldu deli gibi seven bi adam bunumu ister yoksa gelinlikle tertemız bi sekildemi ister :(
hayırdır. sevdiğiyle beraber olanlar gelinliği kirlimi giyiyorlar yada 2ci kere evlenenler.
şu kirli çamaşır temiz çamaşır durumuna soktuğumuzu bir gün okumasak, kendimizi ve hemcinslerimizi ,şu dişimi kıracağım da..
işte..:ssz:

Belli ki siz istemiyorsunuz. Sakın ha! Gunu anı yaşamak yerine bu konuda strateji işe yarar. Bunu yaşayan ve sonra aşkım bitti diyip giden erkekler var. Istedigi kadar egitimli modern olsun lutfen guvenmeyin. Sonra olan kadinlara oluyor onlar uzuluyorlar.

türk erkeği ne kadar modernde gözükse evleneceği kızda bekaret arıyor ben hep bunu gördüm veyaşadım . kim ne derse desin evlenmeden cinsel ilişki yaşarsan bunun ceremesini sen çekersin . erkekler bayılıyor işte benim ol bana ver herşeyini bilmem ne bende bunları yaşadım banada çok söyleyen oldu . evlenirsek zaten olucak neden acele ediyorsun yani diye düşündüm .bence gerçekten evlenmek isteyen erkek bunun konusunu açmaz bile . zaten olucak yani sana saygı duyar hassasiyetini anlar . iki tarafta istiyorsa kız bekareti önemsemiyorsa tamam yani onların bileceği iş ama sen saklamak istiyorsan güvenme bence ona herşeyin bir sırası var .

Ya bu işler olacaksa konuşulmadan olur , benim olmanı istiyorum demek saçmalık.
Böyle şeyler konuşulmaz :50:
Yaşayıp yaşamamak hür iradedir ama bunu dile dökmek saçmalık yaşanırsa yaşanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kere beraber olundumu bunun devamı gelir.her buluşmada,her fırsatta,evlenirsenizde ilk gecenizde karşılıklı tavla oynarsınız herhalde..nede olsa yaşanmış cinsellik var arada.sen sen ol karşıdaki insanı kaybetme pahasınada olsa istemediğin ilerde pişman olacağın şeyler yapmaaa..:34:

İnsan evliyken bile eşinin olamıyor ki, biz mal mıyız? Neden birilerine ait olalım, neden bize sahip olsunlar?

Evliyim, ama ben hep benim... Eşimin eşiyim, ama onun malı değilim.

Evlilikte bile yarının ne getireceği bilinmezken, çok pişman olacağın bir olaya adım atma derim.

ben eşimle 9 sene flörtten sonra evlendim 17 yaş gibi kafamızda kavak yellerinin estiği bi zamanda başladık ilişkiye, eşim o yaşlarda bile bana hep bu kadar kıza aittir derdi,yapsaydım pişman olmazdım ama ilk cinsellik deneyimimizi evlenince yaşadık, benim merak ettiğim şu: diyolarya evlenmeden önce ilişki yaşayınca evlenince heyacanı kalmaz tavla oynarsınız, velev ki evlenene kadar bekledin ilk gece full heyecan ee evlilik içindede 5.10.100.ilişki heyecansız ve donuk olacak o zaman, neden hep şöyle olursa tükenir böyle olursa heyecansız olur gibi bi takıntımız var,uzun ilişkilerden sonra evlenenlerin evliliği yürümüyo heyecansız oluyo arkadaş gibi olunuyo diyenler gördüm,o zaman evliliğin her 10 yılında eş değiştirsin millet, yani sevgiliyken süre uzayınca bişeyler bitiyoda evlilikte bi büyümü var cinsellik her daim ateşli evlilik heyecanlı olacak?
anlamıyorum

sevgilini tanımıyoruz buna sen karar verirsin ama bişeyler yaşadığına pişman olmayan birisini daha hiç görmedim.herşeyi göze alıyorum,hayat bu herşey olabilir olurda ayrılırsanız pişman olmam,en önemlisi bende istiyorum diyosan senin tercihin :)

cinsellik sizi kirletmez. cinsellik sıkmaz. cinselliğin kötü bir sonucu da olmaz eğer doğru insan ve şartlarda yaşanmış ise. tabii size vereceği güven cok önemli. Ben hiçbir sorun yaşamadım. Hiç de pişman değilim. Sevecek olan da böyle sevsin.. Hiçbir erkeğin buna karışma hakkı yok. Sizin bedeniniz sizin hayatınız.

şimdi ben bu konuda beyaz gelinlikle mi ister cümlesine pek anlam veremiyorum. canım şimdi adam kafaya koydu seninle evlenicek artık hadi evlenelim o zamanla olmuyor neyse işte güveniyosan istiyosan yaparsın. evlendiğinizde de yine ilk erkeğin kocan olur o mantıkla beklemezsin kaç sene :42:
sen güvenmiyor olabilirsin, yada bekaret senin için çok önemli olabilir. ben ondan ayrılırsam naparım gibi bir tutum alıcaksan ve o yüzden o ne yaparsa yapsın ayrılamıcaksan kesinlikle birlikte olma :47:

ilk cinsel deneyimi her türlü özel olur evlilik şart değil ama doğru insanla yaşarsanız tabi.ya da öncesinde cinsellik yaşadıysanız evlendiğiniz gece tavla oynamazsınız çünkü eğer gerçekten aşıksanız birbirinize doymanız yıllarınızı alır.ha arada o çekim yoksa evlenene kadar bekleseniz de evlendiğiniz gece çok heyecanlı geçse bile 1-2 ay sonra o heyecan söner.ve sizden sıkılıp gözü dışarıya kayacaksa bu evlendikten sonra da gayet olabilir.evlilik sizden sıkılmayacağının garantisini vermez.ayrıca sevdiğiniz insanla cinsel birliktelik yaşadığınızda kirlenmezsiniz,lekelenmezsiniz.evlenme hakkınızı kaybetmezsiniz

konu sahibi senin durumuna gelince belliki hiç hazır değilsin o yüzden sakın sakın yapma altından kalkamazsın böyle birşeyin.

Sonradan pişman olacağın şeyler yaşama derim.... Kadın kapalı sandıkta hazine gibidir. Bence onu hak eden ancak o sandığın içini görmeli, her isteyen değil. Erkenden yaşama bişeyleri emin ol pişman olmazsın...

bunu ancak sen hazır hissediyorsan yaşayabilirsin kimsenin sana baskı yapmasına izin verme.

benim fikrim ise evlenmeden bu tür paylaşımlar çok sağlıklı değil , farklı bir düşüncesi olan ve onu yaşayan kişileri de yargılamam ve saygı duyarım ama evlendiğin kişi ile olmalı bence

Back
X