• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk & Cinsellik

Sevgi bunlarla ölçülmüyor artık.

Deli gibi seviyordur, kadını olmanı istiyordur.
Deli gidi seviyordur, beklemeyi tercih eder.
Deli gibi seviyordur, sırf kendine mecbur bırakmak için birliktelik istiyordur (mesela?)
Deli gibi seviyordur, sırf seni yoklamak istemiştir.
Falan filan.

Mühim olan senin "hayır" cevabına ne tepki verdiğidir.
O tepkiye göre anlaşılır sevip sevmediği, cinselliği istemesiyle değil.

aklın varsa kaç kurtar kendini son ilişkimde beni çok seviyor sanmıştım ama en büyük kazığı yedim sen sen ol değer verene de kayıtsız şartsız güvenme hele böylesine hiç:50:

Deli gibi seven adam isteyebilir gayet normal. insan sevdiğiyle olmak ister. Fakat kimi senin bu olaya bakış açına saygı duyarak evlenene kadar bekler. Kimisi evlenene kadar beklemek istemez ısrar eder. Burada karar sana kalıyor. Karşındaki kişinin isteğine göre değil, kendi isteğine göre karar ver...

Fikrimi de soyleyecek olursam herkesin yasam tarzi, ahlaki ve dini inanisi farklidir. Ona cok normal geliyor olabilir. Ama sen sicak bakmiyorsan israr etmeye hakki olmadigini dusunuyorum.
Bence "ilk" olmak cok cok farkli bir kavram ya.. En ozel insanla en ozel anda olmali.
Erkekler farklidir, bizden daha cok isterler falan da derler ya ona da hic inanmam ben. Biz erkek arkadasimla bir yildan fazla zamandir birlikteyiz. Kendisi dini hassasiyetinden oturu henuz benim elimi bile tutmadi. Boyunun kisaldigini yada bi tarafinin eksildigini gormedim hic. :) Bekleyen bekleyebiliyor yani her turlu.

seven adam da sevmeyen adam da cinsellik ister gelinlik melinlik umrunda olmaz ama seven adam senin kararına saygı duyar beklemek istiyorsan bekler

Seven ciddi düşünen adam gelinlikle tertemiz şekilde ister. İlla ısrar ediyorsa niyeti kötüdür, net.

gelınlıkle tertemız ıster ne demek? gelınlıkler zaten temız bı şekılde satın alınmıyor mu? benımkınde kara bı leke mı olucak.
seven ınsan sevdığıne dokunmak onunla sevışmek ıster, bu normal.
İki ınsanda ıstıyorsa bundan daha normal bırşeyde yok, karar senın ıstemıyorsan zorla olcak halı yok ya

evet ya cinsellik olunca gelinlik vermiyolar mı?ya da insan kirli mi oluyor?

Son düzenleme:
bencede seven bekler farzetki dediği oldu sonra bi sebepten dolayı ayrıldın sonra nolcak bu seni etkilemezmi arkadasım bi dusun turkiyede yasıyoruz ve avrupalılar gibi burda bu konular rahat deyil bunu mesele edecek insanlar cok

Ne derseniz deyin, ister bakire olun ister olmayin, Turk erkegi evlenene kadar beklemek ister. Bu onlarin yapisinda var. Malesef, bu acidan hala evrim gecirme donemindeler.

Son düzenleme:
evlemeden önce cinsel ilişki istemek bana normal gelmiyor..evlenmek isteği varsa zaten bekler bunu teklif etmez..bu benım fıkrım

sonunda ailene mahçup olacağın hareketlerden kaçın:ssz:

bende eşimle birbirimizi sevdik lise aşkıydık ama okuldan sonrada goruşmeye devam ettik tabiki oda cok istemiştir ama ben hayır dedim herseferinde düğünden once olmaz dedim okul bitti askerlikti falan sonunda evlendik hersey zamanında yasanmalı bence

Canım seven erkek bekler.Sevdiğine evleneceğim gözü ile baksada bunu sana teklif etmesi bile hoş değil.Sonuçta dünya hali bu.Evleneceğim gözü ile bakarsın,düğün günü yada aşamasında aileler anlaşamaz siz anlaşamazsınız aranız bozulur ayrılırsınız.Toplumumuzda erkektir yapar elinin kiri denir.Sen bu utançla başın eğik yaşamaya devam edersin.Bu benim değil toplumun bakış açısı yoksa ne ayıp ne günah nede cinsellik iki kişilik ilişkilerde tek taraflı değildir.Unutma dünya hali dedim ya Allah korusun öldüğünü farzet birde üstüne hamile olduğunu o zaman ne yapacaksın.Herşey tadında ve yerinde güzel.Cinselliği yaşamak içinde zamanını beklemelisin.Çünkü şu an yaşadığınız cinsellik evlilikte alışılmışlığa sıradanlığa dönüşebilir ve erkek farklı arayışlar içine de girebilir.Sana doymuş yeni bedenler arayabilir.Birde aslımızı unutmamak lazım.Ne diyor kitabımız

Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.17/32

Canım seven erkek bekler.Sevdiğine evleneceğim gözü ile baksada bunu sana teklif etmesi bile hoş değil.Sonuçta dünya hali bu.Evleneceğim gözü ile bakarsın,düğün günü yada aşamasında aileler anlaşamaz siz anlaşamazsınız aranız bozulur ayrılırsınız.Toplumumuzda erkektir yapar elinin kiri denir.Sen bu utançla başın eğik yaşamaya devam edersin.Bu benim değil toplumun bakış açısı yoksa ne ayıp ne günah nede cinsellik iki kişilik ilişkilerde tek taraflı değildir.Unutma dünya hali dedim ya Allah korusun öldüğünü farzet birde üstüne hamile olduğunu o zaman ne yapacaksın.Herşey tadında ve yerinde güzel.Cinselliği yaşamak içinde zamanını beklemelisin.Çünkü şu an yaşadığınız cinsellik evlilikte alışılmışlığa sıradanlığa dönüşebilir ve erkek farklı arayışlar içine de girebilir.Sana doymuş yeni bedenler arayabilir.Birde aslımızı unutmamak lazım.Ne diyor kitabımız

Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.17/32

gercekten cok guzel anlatmıssın benim düşüncelerimi yazmıssın sanki

Önemli olan onun ne istediği mi?
Sen ne istersin?
Evlilik öncesi bunu yaşayıp kendini ona mecbur hissetmeyi mi?
Yoksa en özel anını eşin olan erkekle onun soyadını aldığında yaşamayı mı istersin?
Eşin olacak erkek demiyorum dikkat eşin olan diyorum.:ssz:

Seni seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama bencil olduğunu söyleyebilirim.
Gerçek anlamda temiz duygularla seven bir erkek sevdiği kızı zor durumda bırakacak hiç bir istekte
bulunmaz bence.. Sabırla evliliği bekler..
Sence de evlilik öncesi cinsellik sorun olmasaydı burda bu soruyu
bize sormazdın dilediğini yapardın diye düşünüyorum.

aynen katiliyorum :46::46::46:

askindan ölsen bile yapma...yok benim icin bazi seyler önemli degil diyorsan kendin bilirsin ama ilerde pisman olacagin biseyi yasama seni bu yüzden terk ederse veya uzaklasirsada sevinmelisin gercek yüzünü göstermis olur. öyle bi zamandayiz ki kimseye güvenmeyeceksin cok istiyorsa evlenmeyi bekler

bu tek aileni değil senide utandıracak bi durum olur diye düşünüyorum... bu konuda israr ederse ve trip atarsa ayrıl gitsin!! tabi bu benim fikrim

Back
X