Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelınlıkle tertemız ıster ne demek? gelınlıkler zaten temız bı şekılde satın alınmıyor mu? benımkınde kara bı leke mı olucak.
seven ınsan sevdığıne dokunmak onunla sevışmek ıster, bu normal.
İki ınsanda ıstıyorsa bundan daha normal bırşeyde yok, karar senın ıstemıyorsan zorla olcak halı yok ya
Seven ciddi düşünen adam gelinlikle tertemiz şekilde ister. İlla ısrar ediyorsa niyeti kötüdür, net.
Canım seven erkek bekler.Sevdiğine evleneceğim gözü ile baksada bunu sana teklif etmesi bile hoş değil.Sonuçta dünya hali bu.Evleneceğim gözü ile bakarsın,düğün günü yada aşamasında aileler anlaşamaz siz anlaşamazsınız aranız bozulur ayrılırsınız.Toplumumuzda erkektir yapar elinin kiri denir.Sen bu utançla başın eğik yaşamaya devam edersin.Bu benim değil toplumun bakış açısı yoksa ne ayıp ne günah nede cinsellik iki kişilik ilişkilerde tek taraflı değildir.Unutma dünya hali dedim ya Allah korusun öldüğünü farzet birde üstüne hamile olduğunu o zaman ne yapacaksın.Herşey tadında ve yerinde güzel.Cinselliği yaşamak içinde zamanını beklemelisin.Çünkü şu an yaşadığınız cinsellik evlilikte alışılmışlığa sıradanlığa dönüşebilir ve erkek farklı arayışlar içine de girebilir.Sana doymuş yeni bedenler arayabilir.Birde aslımızı unutmamak lazım.Ne diyor kitabımız
Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.17/32
Önemli olan onun ne istediği mi?
Sen ne istersin?
Evlilik öncesi bunu yaşayıp kendini ona mecbur hissetmeyi mi?
Yoksa en özel anını eşin olan erkekle onun soyadını aldığında yaşamayı mı istersin?
Eşin olacak erkek demiyorum dikkat eşin olan diyorum.
Seni seviyor mu sevmiyor mu bilemem ama bencil olduğunu söyleyebilirim.
Gerçek anlamda temiz duygularla seven bir erkek sevdiği kızı zor durumda bırakacak hiç bir istekte
bulunmaz bence.. Sabırla evliliği bekler..
Sence de evlilik öncesi cinsellik sorun olmasaydı burda bu soruyu
bize sormazdın dilediğini yapardın diye düşünüyorum.