Mantik evliligi ama heyecan duymayacagim biri olmali ayni zamanda. Galiba hem aşk hemn mantik oluyo benimkisi:)
Kalmayiz insallah:) napalim insan gorunce kalbinin atmadigi biriyle evlenebilir mi. Aslinda benim sorunum şu: karsima cikan düzgün erkeklere karsi hicbir sey hissedemiyorum. Sorunlu tiplere karsi icim kıpır kıpırBence zaten ikisi bir arada olmali ama oyle diye diye bekar kalicaz galiba
Neye göre mantık neye göre aşk aralarındaki farkları söylersen daha iyi olurMantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
Kalmayiz insallah:) napalim insan gorunce kalbinin atmadigi biriyle evlenebilir mi. Aslinda benim sorunum şu: karsima cikan düzgün erkeklere karsi hicbir sey hissedemiyorum. Sorunlu tiplere karsi icim kıpır kıpır
Icinizin aldigi biriyle mantik evliligi..Mantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
O sorunlu tipler baskın karakter oluyor ondan cekici geliyor:) bir de özgüvenleri tam. Bundan da cekici geliyo galiba:) düzgün dedigim kisilerde de özgüven yokSorunlu olmak cekicilik katiyordur ondandir zaar
Mantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?