Ask evliligimi mantik mi ?

Ben önce karşımdaki mantığıma uyuyor mu diye bakarım mantık derken para değil tabi . Kültür, aile yapısı, görüşleri hal ve hareketleri vs. bunlar uyuyorsa içimde kıpırtılar oluşuyor mu diye bakarım. Ikisi de varsa tadindan yenmez

Hem aşkı hem mantığı aynı anda devrede tutmayı tavsiye ederim.

sizinle ayni durumdayım , beni sevdigine inandırdı , her şeyi yapardı benim icin, herkes imrenerek bakıyordu bi nasıl bir evlilik nasıl bir ask diye.
Sonuç boşandım ve boşanmakla çok doğru bir karar aldığımi düşünüyorum .
Sadece bu kadar hayal kırıklığı bana fazla geldi .
Artik.kimseye ne sevdiginizi alin ne de sizi seveni alin diyebiliyorum çünkü bende ikisi de vardi ve boyle bir evlilik bittiyse hicbir şeyin güvencesi yok .

Aşk olmadan bişeyleri tolore etmek çok zor oluyor..
Hem aşk hemdr mantık olsa tadından yenmez. ☺☺

Kalmayiz insallah:) napalim insan gorunce kalbinin atmadigi biriyle evlenebilir mi. Aslinda benim sorunum şu: karsima cikan düzgün erkeklere karsi hicbir sey hissedemiyorum. Sorunlu tiplere karsi icim kıpır kıpır
şöyle bir tezim var karşımıza çıkan adamlar çok sıkıcı ve gerçekten evlilikte de sikici oluyorlar . Hayatında heyecan yok genelde sade bir hayat yaşıyorlar ve biz bunlari gördüğümüzde onun icin içimiz kıpır kıpır olmuyor :))

Aynen bencede aynı şeyleri yaşıyoruz güven inanç hiçbirşey kalmadı bende,sancılı bir süreç,sizin ne kadar sürdü evliliğiniz

Aynen bencede aynı şeyleri yaşıyoruz güven inanç hiçbirşey kalmadı bende,sancılı bir süreç,sizin ne kadar sürdü evliliğiniz
3.5 yıl bir de Sevgililik dönemi vardi . Ekimde boşandım . Aklımizdan çıkmaz hayatımızın hic bir anı kolay kolay silinmez , önemli olan bize acı verip vermediği .
Ona bu kadar güvendiğim ve onu bu kadar fazla körü körüne sevdiğim icin üzgünüm . Ben insancıl biriyim yine severim hep severim :))

Allah yardıcınız olsun,been başta ilk 1 ay çok ama çok üzülüyordum,sonra onun yaptıklarunı falan düşününce kendime kızıyorum,neden dayandım neden alttan aldım neden sabirlı oldum karşılığı bumuydu diye,peki anlaşmalımı yoksa çekişmelimi boşandınız

Ozel olmazsa sevdim sevildim dediniz peki neden ayrildiniz?

ayni sizin yasadiklariniz yaşadım ya :)) neden bu adamı bu kadar çektim aşk icin değer miydi dedim .
Ama aslında o da beni çok seviyordu , annesi ve ablası sürekli onu yönetiyordu , onlarla içli dışlı olalım diyordu ben ne yapabilirim diyordu bana yapması gerekenleri anlatıyordum .
Ya onlar böyle davranmazlarsa , bizimle birlikte hareket etmezlerse ne yaparım ne yapmam gerekiyor derdi , çünkü onlardan emin degildi , onlara güvenmiyordu ve evlilik bitsin diye ona baskı kuruyorlardı çünkü abilerinin çocuğu olmuyordu ve tek sebep biri biliyorlardı ki tek sebep ben degildim, oğullarından olmuyordu ve evlilik sürecinde bunu sadece ben üstlenmiştim . Anlaşmalı boşandık canim ,:))

Ben ne aşk ne mantık evliliği yaptım,ne evliliği yaptığımı bilmiyorum açıkcası,görücü üsülü tanıştık söz falan oldu,hemen ısındım sevdim açıkcası ara ara rol yaptı seviyorum diye bazende gerçek yüzünü gösterdi,ben hep sevdiğine inanmak istedim.hep fedakarlık ettim,sevdim saydım,naptysam olmadı.Hangi kategorıye giriyor bilmiyorum ama olmadı 4 ay sürdü boşandık,Karşıma maddi durumu çok iyi,anlayışlı insanlar çıktı istemedim,bunda ne buldum anlamadım,nasip mi desem ne desem bilemiyorum.ama şimdiki aklım olsa asla onla evlenmezdim tabi full mantığa bakardım,Rabbim nasip eder yine evlenirsem kesinlikle mantık evliliği yaparım..

İnanırmısım bizde en çok ailelee yüzünden bu hale geldik,ve ben birkaç aylık evliyim daha,evlenmeden önce sen ne desen o herzaman hayatımın önceliği sensin diyen adam,evlendikten sonra annemde babam diye dolaşmaya başladılar ailesini aramalar şikayet etmeler onların evi basması neler neler yaşadım allah bilir,ben anlaşmalı boşanmayı istedim çünkü yoluma devam etmek istedim,çirkinleşmeyelim dedim,adam kabul etmedi sen bilirsin dedim yapıcak birşey yok,bunu en başta anlamıyordum tabi neye güvendiğini spnradan anladım adam tartışırken sadece benim dediklerimi gizli videoyaya çekip delil olarak sundu,bu olaydan sonra zaten aklıma geldikçe midem bulanıyor artık,nasıl bir insanla aynı evde yaşamışım diye,daha çok şey varda neyse

Mantıklı aşk evliliği.

üzülme canim hakkında hayırlısı olsun , seninki daha psikopatmis .
Benim de az kafayı siyirmamisti :))
ortak arkadaşlarımız vardi neden bitti evliliğin diyince ya konuyu kapatıyormuş ya da olmadık bahaneler uyduruyormuş .

Her şerde bir hayır var canım,tek temennim çabucak bitmesi,ve o insanı bir daha görmemek

Ne aşk ne mantık evliliği.. evlilik olmasın desem..baksanıza burada okuyoruz neler neler var çevremizde görüyoruz. Adamlara bir haller oluyor evlenince. Bekarken anasının babasının yüzüne bakmayan oğlancıklar evlendikten sonra emzikli bebek gibi annem de annem dye dolaşıyorlar. Sevdiğimizle yaşasak evlilik olmasa sevgi bitince arkamızı dönüp gidebilsek bizi bağlayan imzalar prosedürler olmadan.. Çok mu uçuk düşünceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…