- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
Nim daha ilk celsem önümüzdeki ay,çoook uzar daha,şimdiden bende ne sabır kaldı nede başka birşey,bıktım usandımkesinleşmedi mi boşanman ?
rahat ol gün geçtikçe rahatlıyorsun, arada üzülüp ağlıyorsun , neden bu hale dustum diye üzülebilirsin ama inan soNu çok güzel olacak .Canım be
Nim daha ilk celsem önümüzdeki ay,çoook uzar daha,şimdiden bende ne sabır kaldı nede başka birşey,bıktım usandım
Çok ama çok teşekkür ederim,yazarım tabi istediğiniz zaman sizde yazın lütfen,biliyorum geçicek ama yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum,çabucak bitsin istiyorum,ama çekişmeli boşanmalar 1 yıldan önce bitmezmiş,dilekçede ise ne saçmalıklar yazmış anlatamam,bunlar oldukça daha da soğuyorum ve en çok kendime kızıyorumrahat ol gün geçtikçe rahatlıyorsun, arada üzülüp ağlıyorsun , neden bu hale dustum diye üzülebilirsin ama inan soNu çok güzel olacak .
Ben burdayım hep destek olurum sana , istediğin zaman bana yaz . Ayni yollardan geçiyoruz birbirimize destek olmazsak bunu aşamayız .
Burdaki kızların sayesinde ben atlattım inan , onların hakkını ödeyemem , sağolsunlar .
Mantık evliliği yaptim hic sevmedim başta. Zamanla çok sevdim çok ama çok simdi onun için ölürüm bile. Mantık evliliği yaniMantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
Evliliğimi severek yaptım hatta eşim öyle profesyonel oynuyorduki beni daha çok hatta herşeyden çok sevdiğini söylüyordu,hayatımdaki en büyük hatamdır kendileri,boşanmakla en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum
Evlenene kadar o kadar iyi oynadıki hiçbirşey anlamadım,hatta dünyada herkes gider bu gitmez asla beni bırakmaz diyordum,oscarlık oynamış resmen,evlemdikten sonra hemen anladım zaten,ne olduğunu fakat yapıcak birşey yoktu sabrettim düzelir dedim yuvam dedim,kurtarmaya çalıştım,o aşamada adam yine kumpaslar oyunlar oynuyormuş,malesef kelin ilacı olsa kendi başına sürer,nasip kısmet bu işler,herkes kalbinin ekmeğini yer,en azından hemen farkettim diyorum,çocuk olmadan yolumu ayırdım diye kendime teselli veriyorum işteEvet erkekler çok profesyonel oynuyor Peki bu olayı nasıl anladınız evlendikten sonra hani Köprüyü geçene kadar neler yaşadınız bekarlara ne tavsiye edersiniz ne sormalıyız
Ben de tecrubelerime dayanarak ayni seyleri dusunuyorum:) heyecan duyamadigimiz tipler; sıkıcı, gezmeyi sevmeyen, macera yönü olmayan, sürprizlerden anlamayan, odun ve düz mantık olan, genelde isinde cok basarili olmayan kisiler. :)şöyle bir tezim var karşımıza çıkan adamlar çok sıkıcı ve gerçekten evlilikte de sikici oluyorlar . Hayatında heyecan yok genelde sade bir hayat yaşıyorlar ve biz bunlari gördüğümüzde onun icin içimiz kıpır kıpır olmuyor :))
Sevdiğin biri anlayışlı değil mi? Ben anlayışlı ama sevdiğim insanla aşk evliliği yaptım,işin özü aynı ortamdayken dibinde oturmak istemiyorsanız evlenmeyin o adamla,olmuyor çünküMantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
İkisi de bir arada olabilir. Mesela birisini seviyorsunuz ama öyle böyle değil yanıyorsunuz. Ama o size zarar veriyor. Sizi eziyor kötü davranıyor. Onunla birlikte olmak mantıklı değildir. Sizin sevdiğiniz sizi seven ve size değer veren birisiyle olmak hem mantıklıdır hem de aşk evliliğidirMantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?