Ask evliligimi mantik mi ?

Canım be

Nim daha ilk celsem önümüzdeki ay,çoook uzar daha,şimdiden bende ne sabır kaldı nede başka birşey,bıktım usandım
rahat ol gün geçtikçe rahatlıyorsun, arada üzülüp ağlıyorsun , neden bu hale dustum diye üzülebilirsin ama inan soNu çok güzel olacak .
Ben burdayım hep destek olurum sana , istediğin zaman bana yaz . Ayni yollardan geçiyoruz birbirimize destek olmazsak bunu aşamayız .
Burdaki kızların sayesinde ben atlattım inan , onların hakkını ödeyemem , sağolsunlar .

Ask evliligi yaptim. Kendisi cok zordur ama pisman degilim, nekadar tartisma olsada.

Mantik evliligi icin okadar cok firsatim olduki, ama iyi o hataya dusmemisim.

Esimi bukadar sevmeme ragmen gozume batan cok hareketi var. Suan mantik evliligi yapmis olsaydim adamin aldigi nefes bile gozume batardi heralde.

Çok ama çok teşekkür ederim,yazarım tabi istediğiniz zaman sizde yazın lütfen,biliyorum geçicek ama yapılanları hazmedemiyorum unutamıyorum,çabucak bitsin istiyorum,ama çekişmeli boşanmalar 1 yıldan önce bitmezmiş,dilekçede ise ne saçmalıklar yazmış anlatamam,bunlar oldukça daha da soğuyorum ve en çok kendime kızıyorum

bend aşk evliliği yaptım, uzun süre çıktık, o arada nelerden tartışıp başım ağrıdıysa,
evlendiğimde de aynı konular canımı yaktı.
sevgiliyken, hele de aşk birlikteliğiyse daha affedici daha çabuk kabullenir oluyoruz.
mantığımız işlemiyor, kalbimizle düşünüyoruz. ilişkiyidaha çok yıpratıyoruz.
o yüzden şu anda yaşadığınız problemler kabul edeilebilir,
can yakıcı, unutulmaz şeyler değilse, aşk evliliği yap,
yoksa mantık en güzeli, daha nezih mis.

Mantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
Mantık evliliği yaptim hic sevmedim başta. Zamanla çok sevdim çok ama çok simdi onun için ölürüm bile. Mantık evliliği yani

aşk evliliği yaptım.
evlilik aşkı öldürür , aşk gider sevgi kalır v.s v.s
hiç birine inanmıyorum.
10 yıllık evliligimde ilk günkü gibi aşığiz belki daha fazla.
aşk ölmez. sevgi ,saygı, sadakat biterse öldürülür.
hem aşık hem anlayışlı bulmak zor değildir.
aşık insan zaten anlayislidir.
ben mantık evliliği yapamazdım.
tutkunun ve duyguların on planda olmadığı ilişki bana göre değil

Ben ikisini de deenedim hemen hemen. Mantık birlikteliği de , aşk birlikteliği de yaşadım.
İkisi de olmadı bende

Ortası lazım. Aşk birlikteliğini tercih ederim ama ortasını bulamazsam. Mantık birlikteliğinde, kardeş gibi insan. Dokunasın gelmiyor,tutku yok, çekim yok

Evet erkekler çok profesyonel oynuyor Peki bu olayı nasıl anladınız evlendikten sonra hani Köprüyü geçene kadar neler yaşadınız bekarlara ne tavsiye edersiniz ne sormalıyız

Evet erkekler çok profesyonel oynuyor Peki bu olayı nasıl anladınız evlendikten sonra hani Köprüyü geçene kadar neler yaşadınız bekarlara ne tavsiye edersiniz ne sormalıyız
Evlenene kadar o kadar iyi oynadıki hiçbirşey anlamadım,hatta dünyada herkes gider bu gitmez asla beni bırakmaz diyordum,oscarlık oynamış resmen,evlemdikten sonra hemen anladım zaten,ne olduğunu fakat yapıcak birşey yoktu sabrettim düzelir dedim yuvam dedim,kurtarmaya çalıştım,o aşamada adam yine kumpaslar oyunlar oynuyormuş,malesef kelin ilacı olsa kendi başına sürer,nasip kısmet bu işler,herkes kalbinin ekmeğini yer,en azından hemen farkettim diyorum,çocuk olmadan yolumu ayırdım diye kendime teselli veriyorum işte

Ben de tecrubelerime dayanarak ayni seyleri dusunuyorum:) heyecan duyamadigimiz tipler; sıkıcı, gezmeyi sevmeyen, macera yönü olmayan, sürprizlerden anlamayan, odun ve düz mantık olan, genelde isinde cok basarili olmayan kisiler. :)

Mantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
Sevdiğin biri anlayışlı değil mi? Ben anlayışlı ama sevdiğim insanla aşk evliliği yaptım,işin özü aynı ortamdayken dibinde oturmak istemiyorsanız evlenmeyin o adamla,olmuyor çünkü

Yemin ediyorum mantık
Yirminde daha bebeyken evleneceğine, bide salya sümük, babaaaaaa ben aşık oldum :)) bögghh iğrenç :) [bu ben oluyorum, hayatımdan bir memnuniyetsizligim de yok ama çok erkendi] ,otuzunda mantığın seni terketmemisken evlenmek en iyisi ..

İkisi de olmalı biri diğerine asla tercih edilemez. Zaten mantıklı olmayana nasıl aşık olunur benim aklım almıyor.

Vijdanlı merhametli sorumluluk sahibi biri ile evlenin.... Sevgi aşk bunlar insanı büyük hezeyanlara sürükleyebiliyor. Ne kadar seversen o kadarbeklentin çoğalıyor. Mümkünse sevdiğiniz erkeklerle evlenmeyin... Nasılsa zaman gelecek ve sevmediğiniz bi erkekleevli oldugunuzu öğreneceksiniz

Evlenme boşver :)) Şaka bir yana herkes aşık olacak diye bir şey yok, her aşık olan mutlu olacak diye de bir durum yok. Mantık derken birini tanıyıp zamanla seversin bunun icin evlenebilirsin. Ama hicbir duygunun olmadigi, huyu iyi herkes iyi diyor diye biriyle evlenmek mumkun mu? Son yazdığım konusunda hicbir fikrim yok. Kalbinin sesini dinlerken mantigini da kullan derim ben )

İkisi de bir arada olabilir. Mesela birisini seviyorsunuz ama öyle böyle değil yanıyorsunuz. Ama o size zarar veriyor. Sizi eziyor kötü davranıyor. Onunla birlikte olmak mantıklı değildir. Sizin sevdiğiniz sizi seven ve size değer veren birisiyle olmak hem mantıklıdır hem de aşk evliliğidir

Aşık olarak evlendim hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum.
Şimdi ki aklım olsa kesinlikle mantığıma uyan insanla hayatımı kurardım. Aşk duygusu şehvetten başka birşey değil geçici kalıcı olan güzel huylar değer görmek ilgi görmek düşüncelerine kararlarına saygı duyan bi eşolmadıktan sonra sevmek falan bitiyor. O yüzden saygının olmadığı yerde ne aşk olur nede sevgi hepsini ezer geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…