• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk filmi önerileriniz neler?

hakikaten bu filmi sabırl baştaan sona izleyen var mı acaba diye merak ediyordum..hemde beğendiğin bir film kategorisine girmiş,bana çok sıkıcı gelmişti yarıya bile gelemedimtatlicadiarzu

Ciddi misin..
Bense inanılmaz beğendim.
Tercih ve zevk denilen bu olsa gerek :)

yakın vizyondan bişey istersen
bu hafta sonu izledim
P/S I love you - Not : Seni Seviyorum
hem duygusallaşıyorsun hem gülüyorsun
katagorisi ise dram/romantik/komedi

Only you ( romantik) Marisa tomei ve robert Downey Jr.

French kiss- Meg ryan kevin kline

melekler Şehri
ben bir meg ryan hastasıyım bütün filmlerini severim

amaeile -benim her zaman en favori filmimdir.
iliusionist
cesaretin varmı aşka- jeux defants - Marion Cotillard'ı sevenlere sevimli bir aşk filmi. oyun gibi bir film.
aşk ve gurur
the notebook. -fena deil idare eder. bildik klasik amerikan romantizmi
tristan isolde -ingiltere iskoçya savaşındaki iki düşman tarafın aşık gençleri. güzel bir film
colg mountain-soguk dağ nicole kidman ve jude law'ın çok begendiğim filmi
sevgili- l'amant - biraz erotizmi yoğun ama iyi izlenirse gercekten dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı, senaryosu güzel bir film.
french kiss -meg ryanın filmi
sleapless in seattle- seattle'nın uykusuz adamı
ve
youve got mail : yine meg ryan ve tom hanks ikilisinin unutulmaz filmleri bence.

uzak doğudan : bir geyşanın anıları ve 2046 gerçekten tavsiye ederim. uzak doğu tarzını sevenlere tabiki.
:kahve:

Ben hafta sonu Sezen Aksu şarkıları eşliğinde bir aşkın anlatıldığı O KADIN ı izledim. Benim çok hoşuma gitti. Çok ağladım. Çok değişik alışık olmadığımız bir çalışma. Eğer romantik bir yapıya sahipseniz mutlaka izleyin derim.

İf Only diye bi film var,türkçesini bilmiyorum. Harika bi filmdi.
The Notebook.. Ben çoook beğendim..
Not: Seni Seviyorum. Biraz saçmalık vardı ama o da çok güzeldi.
Tristan & İsolde.. Romeo ve Juliet gibi,bu da çok güzel..

Tabi bide klasikleşen, Kasımda aşk başkadır ve Newyork'ta bir sonbahar...İkiside çok güzel..
Bide Soğuk Dağ var,onuda çok beğenmiştim.
Ay ne çok film beğenmişim :D

Benim En Sevdiğim Ve Bikmadan Yüzlerce Kez Izlediğim
Titanic Muhteşembir Aşk Filmi Süper ötesi Izlemeni
Tavsiye Ederim.

kutup çizgisi aşıkları orjinal ismi Los Amantes del Circulo Polar , sinema tarihinin en iyi 10 romantik filminden biridir cok begenrek izlemiştim. google dan aratırsan daha cok bilgiye ulaşırsın

The Eternal Sunshine of The Stopless Mind bu filmi çok fazla tavsiye eden var ama hala izleyemedim ben yarın izleyecem inşallah.

bi çok romantik film izledim ama en favori 2 tanesi
A Walk To Remember ( uzaktak anılar ) ve
Meet Joe Black
eğer romantik-komedi değil full romantik istiyosan bunları kesinlikle tavsiye ediyorum yerimseniben

bence ask ve gurur cok guzel bir ask fılmı..
ayrıca uzak ufuklar da oyle ...ask fılmı ıstıyosan ıkısınıde ızlemelısın ..

aşk filmlerini çok severim:) hatta aşksız film az severim:)
en son çok çok beğendiğim filmi önereyim hatta bloguma da yazdım bakın isterseniz..
something new diye bi film. simon baker başrolde..çok tatlı bi film..

http://guzela.blogcu.com/

çalınan hayatlar...hiç sevmem aşk filmi falan sıkılırım ama bu filmi her fırsatta izliyorum... a.s

Back
X