- Konu Sahibi naznaz1994
-
sanki hep doğru aşkı yaşamışsınız gibi konuşuyorsunuz. yaş küçüklüğünden kaynaklanmıyor bu durum. fazla düşünmekten kimseyi kırmamaya çalışmaktan kaynaklanıyor hem bakın bakalım çevrenize şu dünyanın iğrenç zamanında kim gerçek aşkı tam anlamıyla buluyor da kalkmış bana maymun iştahlısın diyorsunuz???
Aşk bu kadar basit değil...Merhabalar.tam 7 aydır karmaşanın içindeyim 20 yaşında bir genç kızım daha önce hayatım a kimse girmemişti 7 ay önce biri girdi ve ben ona aşık oldum. ayrılmamızdan önceki zamanlarında sürekli hatalar yaptı ve ben ayrılmak istedim meğersem ben ayrılırken çok kırmışım, üzmüşüm onu ona geri dönmek istedim ama. bunu tam olarak dile getirmedim sadece sürekli mesaj attım ona. kabul etmedi devam ettirmedi hiçbir mesajı bana öyle geliyor ki hiç sevmedi beni. ona aşıktım hem de çok bunu sonradan anladım.sonra hayatıma birisi girdi harika bir insandı iyi niyetli. bakış açılarımız tamamen uyuşuyordu dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmler herşey çok güzeldi ben onu çok seviyordum ama aşık değildim.1 ay çıktık onunla. tam ona aşık olacakken beni bırakıp gitti. aşık olamadığım için gitmişti kanımca ama beni gerçekten seviyordu ve ben biliyorum ki onun gibi sevmeyecek hiçkimse beni...5 ay boyunca acılar içinde kıvrandım. sonra kendi memleketime geldim aşık olduğum kişi oradaydı ve ben onunla aynı yerde çalışıyordum. çok zorlandım. çünkü aşktı bu çünkü. sonra benden ayrılan sevgilim bana geri döndü. ve ben bir yandan onu çok sevmenin acısını çekiyordum diğer yandan aynı memlekette yaşadığım çocuğa olan aşk acımı...çok zor, karmaşık bir durum. nasıl birşeydir bunasıl bir sınavdır bilmiyorum kime gitmeli kimi tercih etmeliyim gerçek aşk hangisi ??
uzmezsen uzulursun bu da aklının bı kosesınde dursunbazıları sert de olsa teşekkür ederim yorumlarınız için ben fazla duygusal bir insanım maymun iştahlı değilim kimseyi kırmak üzmek istemediğim için kendimi yıpratttım özellikle bana aşık olançocuk acı çektiği için kendimi yiyip bitiriyorum. sırf o beni çok sevdiği için ona geri dönmeyi düşünüyorum
Merhabalar.tam 7 aydır karmaşanın içindeyim 20 yaşında bir genç kızım daha önce hayatım a kimse girmemişti 7 ay önce biri girdi ve ben ona aşık oldum. ayrılmamızdan önceki zamanlarında sürekli hatalar yaptı ve ben ayrılmak istedim meğersem ben ayrılırken çok kırmışım, üzmüşüm onu ona geri dönmek istedim ama. bunu tam olarak dile getirmedim sadece sürekli mesaj attım ona. kabul etmedi devam ettirmedi hiçbir mesajı bana öyle geliyor ki hiç sevmedi beni. ona aşıktım hem de çok bunu sonradan anladım.sonra hayatıma birisi girdi harika bir insandı iyi niyetli. bakış açılarımız tamamen uyuşuyordu dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmler herşey çok güzeldi ben onu çok seviyordum ama aşık değildim.1 ay çıktık onunla. tam ona aşık olacakken beni bırakıp gitti. aşık olamadığım için gitmişti kanımca ama beni gerçekten seviyordu ve ben biliyorum ki onun gibi sevmeyecek hiçkimse beni...5 ay boyunca acılar içinde kıvrandım. sonra kendi memleketime geldim aşık olduğum kişi oradaydı ve ben onunla aynı yerde çalışıyordum. çok zorlandım. çünkü aşktı bu çünkü. sonra benden ayrılan sevgilim bana geri döndü. ve ben bir yandan onu çok sevmenin acısını çekiyordum diğer yandan aynı memlekette yaşadığım çocuğa olan aşk acımı...çok zor, karmaşık bir durum. nasıl birşeydir bunasıl bir sınavdır bilmiyorum kime gitmeli kimi tercih etmeliyim gerçek aşk hangisi ??
Bir koltuk iki karpuz olmaz
Aşk böyle mecralarda dolaşmaz
Az daha sabret yakında ikisi de gider
Maymun iştahlı demesek ayran gönüllü diyeceğiz
Acımak falan değil durum, yalnız kalmak istemiyorsun hepsi bu
Bu iğrenç zamanda aşkı bulanlar da var, tek karpuzla ömür geçiren bunu fark edemediğin için yaşın küçük diyoruz, aşk seçerek olmuyor maalesef, hangisini seçmeliyim sorusu aşk olmadığının kanıtı
Acıdigm için ikisini de seviyorum......böyle bısey olabilir mi yaaaa.....konu sahibi her cümlesinde saçmalıyor. Yarın biri çıkar ona da acırsın...sonra yine konu ac 3 kışı arasında kaldım:))))) ask illaki sevdiğinin yanında olması senin için acı çekmesi v,s değil sana zaten askı anlatamayız senin yasaman gerek diyeceğim ama sen de bu yapı oldukça zor yasarsın gercek bir ask..... Selametle:)))))
Merhabalar.tam 7 aydır karmaşanın içindeyim 20 yaşında bir genç kızım daha önce hayatım a kimse girmemişti 7 ay önce biri girdi ve ben ona aşık oldum. ayrılmamızdan önceki zamanlarında sürekli hatalar yaptı ve ben ayrılmak istedim meğersem ben ayrılırken çok kırmışım, üzmüşüm onu ona geri dönmek istedim ama. bunu tam olarak dile getirmedim sadece sürekli mesaj attım ona. kabul etmedi devam ettirmedi hiçbir mesajı bana öyle geliyor ki hiç sevmedi beni. ona aşıktım hem de çok bunu sonradan anladım.sonra hayatıma birisi girdi harika bir insandı iyi niyetli. bakış açılarımız tamamen uyuşuyordu dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmler herşey çok güzeldi ben onu çok seviyordum ama aşık değildim.1 ay çıktık onunla. tam ona aşık olacakken beni bırakıp gitti. aşık olamadığım için gitmişti kanımca ama beni gerçekten seviyordu ve ben biliyorum ki onun gibi sevmeyecek hiçkimse beni...5 ay boyunca acılar içinde kıvrandım. sonra kendi memleketime geldim aşık olduğum kişi oradaydı ve ben onunla aynı yerde çalışıyordum. çok zorlandım. çünkü aşktı bu çünkü. sonra benden ayrılan sevgilim bana geri döndü. ve ben bir yandan onu çok sevmenin acısını çekiyordum diğer yandan aynı memlekette yaşadığım çocuğa olan aşk acımı...çok zor, karmaşık bir durum. nasıl birşeydir bunasıl bir sınavdır bilmiyorum kime gitmeli kimi tercih etmeliyim gerçek aşk hangisi ??
Bence ikisine de aşık değilsin,1.sine fazla bağlanmışsın ve o umursamadığı için saplantı gibi olmuş,ikincisindeyse birbirinize çok uyduğunuz için aşık oldum sanmışsın.Merhabalar.tam 7 aydır karmaşanın içindeyim 20 yaşında bir genç kızım daha önce hayatım a kimse girmemişti 7 ay önce biri girdi ve ben ona aşık oldum. ayrılmamızdan önceki zamanlarında sürekli hatalar yaptı ve ben ayrılmak istedim meğersem ben ayrılırken çok kırmışım, üzmüşüm onu ona geri dönmek istedim ama. bunu tam olarak dile getirmedim sadece sürekli mesaj attım ona. kabul etmedi devam ettirmedi hiçbir mesajı bana öyle geliyor ki hiç sevmedi beni. ona aşıktım hem de çok bunu sonradan anladım.sonra hayatıma birisi girdi harika bir insandı iyi niyetli. bakış açılarımız tamamen uyuşuyordu dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmler herşey çok güzeldi ben onu çok seviyordum ama aşık değildim.1 ay çıktık onunla. tam ona aşık olacakken beni bırakıp gitti. aşık olamadığım için gitmişti kanımca ama beni gerçekten seviyordu ve ben biliyorum ki onun gibi sevmeyecek hiçkimse beni...5 ay boyunca acılar içinde kıvrandım. sonra kendi memleketime geldim aşık olduğum kişi oradaydı ve ben onunla aynı yerde çalışıyordum. çok zorlandım. çünkü aşktı bu çünkü. sonra benden ayrılan sevgilim bana geri döndü. ve ben bir yandan onu çok sevmenin acısını çekiyordum diğer yandan aynı memlekette yaşadığım çocuğa olan aşk acımı...çok zor, karmaşık bir durum. nasıl birşeydir bunasıl bir sınavdır bilmiyorum kime gitmeli kimi tercih etmeliyim gerçek aşk hangisi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?