Aşk hangisi ??

naznaz1994

yaşayabilmek adına bütün yorgunluklar
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
38
7
13
30
Merhabalar.tam 7 aydır karmaşanın içindeyim 20 yaşında bir genç kızım daha önce hayatım a kimse girmemişti 7 ay önce biri girdi ve ben ona aşık oldum. ayrılmamızdan önceki zamanlarında sürekli hatalar yaptı ve ben ayrılmak istedim meğersem ben ayrılırken çok kırmışım, üzmüşüm onu ona geri dönmek istedim ama. bunu tam olarak dile getirmedim sadece sürekli mesaj attım ona. kabul etmedi devam ettirmedi hiçbir mesajı bana öyle geliyor ki hiç sevmedi beni. ona aşıktım hem de çok bunu sonradan anladım.sonra hayatıma birisi girdi harika bir insandı iyi niyetli. bakış açılarımız tamamen uyuşuyordu dinlediğimiz müzikler, izlediğimiz filmler herşey çok güzeldi ben onu çok seviyordum ama aşık değildim.1 ay çıktık onunla. tam ona aşık olacakken beni bırakıp gitti. aşık olamadığım için gitmişti kanımca ama beni gerçekten seviyordu ve ben biliyorum ki onun gibi sevmeyecek hiçkimse beni...5 ay boyunca acılar içinde kıvrandım. sonra kendi memleketime geldim aşık olduğum kişi oradaydı ve ben onunla aynı yerde çalışıyordum. çok zorlandım. çünkü aşktı bu çünkü. sonra benden ayrılan sevgilim bana geri döndü. ve ben bir yandan onu çok sevmenin acısını çekiyordum diğer yandan aynı memlekette yaşadığım çocuğa olan aşk acımı...çok zor, karmaşık bir durum. nasıl birşeydir bunasıl bir sınavdır bilmiyorum kime gitmeli kimi tercih etmeliyim gerçek aşk hangisi ??

ask saplantili bicimde vazgecememe halidirbence, dolayisiyla ilkine asik olmussunuz diyebilirim.

1ay sonra nedensizce terkeden mi yoksa o kadar cabaniza ragmen sizle birlikte olmayi istemeyen ile mi devam edeyim diye soruyorsaniz, hicbiri.
ikisi de sevginizi haketmiyor cunku.

sonuc; ask ask demeden sevgiyi saygiyi ve tutkuyu biarada yasayacaginiz iliskilere yonelin.

bazıları sert de olsa teşekkür ederim yorumlarınız için ben fazla duygusal bir insanım maymun iştahlı değilim kimseyi kırmak üzmek istemediğim için kendimi yıpratttım özellikle bana aşık olançocuk acı çektiği için kendimi yiyip bitiriyorum. sırf o beni çok sevdiği için ona geri dönmeyi düşünüyorum

teşekkür ederim bana aşıkolan kişiyi seviyorum ve çok saygılıyız birbirimize onun için hep en iyisinin olmasını isteyecek kadarçok seviyorum onu ama aşık değilim tutku yok. Sizce obana tekrar geri döndüğünde onu kabul etmeli miyim?

sanki hep doğru aşkı yaşamışsınız gibi konuşuyorsunuz. yaş küçüklüğünden kaynaklanmıyor bu durum. fazla düşünmekten kimseyi kırmamaya çalışmaktan kaynaklanıyor hem bakın bakalım çevrenize şu dünyanın iğrenç zamanında kim gerçek aşkı tam anlamıyla buluyor da kalkmış bana maymun iştahlısın diyorsunuz???

ORTADA DUYGU YOK KI BEN ONU SEVIYODUM O BUNU SEVIYODU
ASK BOYLE BISEY DEGIL BI KALPTE IKI KISININ ISMI OLMAZ
tam tersi ortada fazlasıyla duygu var bu yüzden karmaşa yaşıyorum yoksa neden bu durumda olayım neden bu kadar acı çekeyim ki...

tam tersi ortada fazlasıyla duygu var bu yüzden karmaşa yaşıyorum yoksa neden bu durumda olayım neden bu kadar acı çekeyim ki...
ama diğer yandan haklısınız bir kalpte 2 kişinin adı olmaz. ben hangi 2. kişiyi seçebilirim onu sorguluyorum ya da kimseyi seçmemeliyim

Beni kattın, dünyayı kattın, gerçek aşkı kattın ama bi sonuca varamadın. Kolay gelsin ne diyeyim.

Siz genç kızlar zaten hatayı burda yapıyorsunuz.Sanki karşınızdaki bulunmaz hint kumaşı,o o kadar seviyor ki,kimse birdaha bu dünyada onun kadar sevmez safsatasınainanıyorsunuz.Güzelim yaşın çok küçük.Bırak giden gitsin.Aşık olan,seven hiçbirşekilde bırakmaz,sevdiğini mutlu eder.Kimseyi seçmek zorunda değilsin.Hayatına geleceğine odaklan.Doğrusu gelir seni bulur.

insan birine aşıksa gözü hiç kimseyi görmezki bence ikisinide çıkarın kafanızdan herşeyi zamana bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…