Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

MissCherryBlossom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
23 Ağustos 2012
51.475
En iyi cevaplar
1
239.611
898
Ahhh kızlar, çok dertliyim. 3 yıldır sevgilim yok, bu yıl birinden çok hoşlandım ama olmadı bana bir şey hissetmiyormuş. Aşktan yana hezimete uğramaktan bıktım artık... benim yüzüm gülecek mi diye çok merak ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama en çok benim , yalnızlıktan bıktım usandım artık. Yaşıtlarım evlenir, nişanlanırken ben bol bol iç geçiriyorum. Sevdiğim biriyle el ele tutuşmak nasıl bir şey onu bile unuttum. Aşk hayatından şikayetçi olanlar buraya gelsin :))

kaç yaşındasınız ki
bu işler nasip
bir bakmışssınız hayatınızın erkeğini buluvermişsinz :34:

ben 28 yaşındayım, ben de hep karşılıksız ya da imkansız aşk kurbanı oldum. ben ve benım gibiler ne yapsın... beterin beteri var...

ben 28 yaşındayım, ben de hep karşılıksız ya da imkansız aşk kurbanı oldum. ben ve benım gibiler ne yapsın... beterin beteri var...

Ben de 25im, en son başıma gelen karşılıksız aşk olayı gerçekten felaketti. Artık üzülmüyorum ama izi derin kaldı. Bu adama fena aşık olmuştum, çok acı çektim. Ondan önce de kimden hoşlandıysam olmadı, başkalarına gittiler.

heheh benim de 3 senedir sevgilim yok, onu bırak teklif eden bile yok :p nasıp, kısmet işleri bi bakmışsın ummadığın bir anda çıkıverir, onu büyük bir sabırla bekliyorum:16::16::16: gel artık ey sevgili :)

ayneeeenn:50:insanlar nasıl oluyorda istedikleri kişiyi hayatına katabiliyor anlamıyorum ya.birini ne kadar istersem o kadar imkansızlaşıyor.sanki bir güç benim şansımı kısmetimi bağlıyor.
kısmet bir anda gelir seni bulur diyorlar,ama ne zaman ??herkes aynısını söylüyor.
çevremde,çalışma ortamında vs kafama yatan,hani bunla olur dediğim biri olduysa mutlaka ters teper bişeyler olur ,çocukta hoşlansa, asla gelip söylemez:D bu hep böyle oldu.
napmam lazım bilmiyorum.arkadaşlar biraz soğuk durduğumu söyler,ama bir insan kendini değiştiremez ki.birini tavlamak için ekstradan gülümseyip iki çift lafı fazladan söyleyemem yapamam yani:)
ben şöyle bir çözümleme yaptım kendim için:
birinin benle olması için beni merak etmesi lazım,yani duruşuma bakmadan nasıl biri olduğumu merak edip tanımak istemesi ve bunu çok istemesi gerek.
çok istemesi içinde ilk etapta beni çok beğenmesi fiziksel olarak baya etkilenmesi gerek.oda galiba bende yok:)artık böyle karar verdim..:34:

Yalnız olur musun hiç?Bende aralıkta 21 olucam ama hayatımda hiö sevgilim olmadı,teklifte gelmedi.Ve arkadaşlar arasında lafı geçtiğinde bunu söylediğimde şaşırıp kaldırılar.Olmayınca olmuyor ne yapalım.Bende özeniyorum ne güzel uzun süreli birliktelikleri olan insanlar görüyorum çok mutlu olanlar bende imreniyorum.Ama imrenekle kalıyorum işte.Hep imkansızlara gittim.İmkansıza aşık oldum.Herşeyin hayırlısı artık kafaya takmıyorum elbet karşılıklı birbirimizi çok seveceğimiz biri çıkıcak karşıma inanıyorum.Eskiden bu konuda çok karamsardım ama şuan neden bilmiyorum karamsarlığım gitti.

Canım bende 23 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben bu saatten sonra sevgilim olsun istemiyorum zaten eşim olsun istiyorum

Yalnız olur musun hiç?Bende aralıkta 21 olucam ama hayatımda hiö sevgilim olmadı,teklifte gelmedi.Ve arkadaşlar arasında lafı geçtiğinde bunu söylediğimde şaşırıp kaldırılar.Olmayınca olmuyor ne yapalım.Bende özeniyorum ne güzel uzun süreli birliktelikleri olan insanlar görüyorum çok mutlu olanlar bende imreniyorum.Ama imrenekle kalıyorum işte.Hep imkansızlara gittim.İmkansıza aşık oldum.Herşeyin hayırlısı artık kafaya takmıyorum elbet karşılıklı birbirimizi çok seveceğimiz biri çıkıcak karşıma inanıyorum.Eskiden bu konuda çok karamsardım ama şuan neden bilmiyorum karamsarlığım gitti.

Çünkü aynı dertten muzdarip insalar olduğunu fark ettim karamsarlığın yok oldu
:31:

yalnız değilsiniz kızlaaaar kk kadınları her daim yanınızdaaaaaaa...:118::46::46:
umarım bu sözümden sonra kimse intihar etmemiştir.:1:

Çünkü aynı dertten muzdarip insalar olduğunu fark ettim karamsarlığın yok oldu
:31:

Belkide :28: Ama bunu bu sitede gördüm.Aşk konusunda umutsuzdum onuda yendim elbet çıkacaktır diye kendimi avutuyorum :9: Madem mutluluk bana gelmiyor o zaman ben ona giderim hayallerle,umutlarla... :87:

Canım bende 23 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben bu saatten sonra sevgilim olsun istemiyorum zaten eşim olsun istiyorum

yanlış anlamayın da bu nasıl oluyor da oluyor?hiç mi birini beğenmediniz?görüşleriniz mi bu yöndeydi en azından insan denemez mi?nasıl yani?:26:

hosgeldim yalnizlar kulubüneee :10:
25im ve hala kimse hayatimda yok ve olmadida..teklif edende olmadi
ben bunu kk'ya en az bi yüz kere :P yazmisimdir..
olmuyor ve yok iste kimse..
bir ara positif düsüneyim dedim.. bisey olmadi
bende biraktim.. olmuyor iste, hayal kurup hayal kirikligina ugramaktansa..

Back
X