- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Kimi arar bulamaz kimide bulur kıymetini bilmez. Naparsin bu işler hep böyle yürür gider.dengesiz hayat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 23 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben bu saatten sonra sevgilim olsun istemiyorum zaten eşim olsun istiyorum
yanlış anlamayın da bu nasıl oluyor da oluyor?hiç mi birini beğenmediniz?görüşleriniz mi bu yöndeydi en azından insan denemez mi?nasıl yani?:26:
hosgeldim yalnizlar kulubüneee
25im ve hala kimse hayatimda yok ve olmadida..teklif edende olmadi
ben bunu kk'ya en az bi yüz kereyazmisimdir..
olmuyor ve yok iste kimse..
bir ara positif düsüneyim dedim.. bisey olmadi
bende biraktim.. olmuyor iste, hayal kurup hayal kirikligina ugramaktansa..
Daha yeni bitti ilişkim ama kendimi yorgun hissettiğimden dolayı en az 2 yıl sevgili istemiyorum.
Açıkcası üstte arkadaşın dediği gibi bu saatten sonra sevgili değil eş istiyorum ben de.
Geleceğim olacak birisiyle birlikte olmak daha mantıklı.
Zaten oldum olası laylaylom ilişkileri sevmem, ciddiyet olmalıı
Tabi ki önümüzdeki yıllaaar da, şuan yaş bakımından da çok erken zaten daha 20'lik çıtırım![]()
Kesinlikle katılıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıktım.6 ay hayatıma kimseyi almadım derken birine rastladım.Adam gibi duruyordu ama öyle çıkmadı,bana evcimen uzun ilişki isteyen aile ve bu gibi değerlerin kıymetini bilen biri gibi geldi.Evet dediğim gibi öyle değilmiş ben öyle sanmışım benim ciddiyetim onu sıktı sanırım ve yürümüyor diye bıraktı.
Ben de hayatıma en az 2 sene kimseyi almayı düşünmüyorum.Zaten 20 yaşıma gelmişim bu saatten sonra hayatıma alacağım insanla evlenmek isterim napayım ben laylaylom ilişkiyi.Bir de şöyle bir sorun var bizim yaşıtlarımız olan erkekler malesef beyinleriyle değil başka bir yerleriyle düşününüyorlar,ciddi ilişki yaşamak zor.Ben 22 yaşımdan sonra kendimden 2 3 yaş büyük biriyle adam gibi bir ilişki yaşamak isterim,hadi Allah gönlümüze göre versin inşallah![]()
Uslu bir cocuk olursan ruyanda gorebilirsin:)
amannn ben gördüm de noldu london, hala yalnızım... benim de aşk hayatım yok
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızz![]()
yanlış anlamayın da bu nasıl oluyor da oluyor?hiç mi birini beğenmediniz?görüşleriniz mi bu yöndeydi en azından insan denemez mi?nasıl yani?:26:
ben bir karar aldım, şu an 23 yaşındayım buldum buldum, bulamadım esra erol'a katılmaya karar verdim..bari ordan biri çıkar![]()
Ben gidiyorum seneye gorusuruz orda![]()
heheh Kadınlar Kulubü olarak geldik ve programınıza katılmaya karar verdik deriz![]()
21 yasındayım bende, suana kadar 1 tane sevgılm oldu ..evlılıge gıdıyordu ılıskımız..1bucuk sene beraberdık ama sonunda ne olduysa beyımız 180 derece degıstı ..meger ıcınde bır pıskopat yatıyormusda haberım yokmus!!
verılmıs sadakam varmıs..allah bızı hayırlı ınanlar ıle karsılastırsınn..en önemlısı bu..
sevgılın var ama manyagın önde gıdenı, ne yapayım ben öyle sevgılıyı???