Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

Tek derdimiz bu olsun benim de 10 seneden fazla zaman içinde bir sevgilim olmadı.Yaş geçmeden hayırlısıyla olur inşallah.

Yanlızlar klübüne bende geleyim :1:
Bende 22 olacağım ve benimde hiç olmadı
İnsanlar şaşırıyor, hiç mi çıkmadı karşına hiç mi denemedin diyorlar
Çıkmasına çıktı da onlarda platonik oldu :106:
Çirkin bettyim galiba :108:

Bende yalnızım ve 25 yaşındayım.

Kısmetsiz olduğumu düşünüyorum .Çünkü iyi insanlarla görüşüyorum karşıdan öle ama niyeti lokma yapmak ..Ya bide öyle bir görüntüm olsa hanımhanımcık bir tipim var aslında çok şaşırmıştım :((

Hoşlandığım insanlar karşılklı etkileşim oldu ama NİYE DEVAMI GELMİYOR GERÇEK ANLAMDA :((((

artık gelinlik görsem gözlerim doluyor..

Sülalede bir ben aldım bir de 3-4 yaşındaki ufaklıklar kız olarak bayram sofrasında çoçuklar masasındayım halen hhhhüüüüüüüüü::((((

Son düzenleme:
bende gecen acmistim bole bi konu :) yani bnm sana hc faydam olmaz arkadasim. ama ben bugun bisey yaptim. beni bas goz etmek isteyen bi arkadasa begendigim cocugu soyledim halletcekmis guuyaa bakciiiz:))

ben de yalnızım ,sevgılım yok ama bundan gocunmuyorum

aksıne nefes aldıgımı hıssedıyorum ,dertsız basıma dert almakda ıstemıyorum

belki de erken konusuyorum 2.5aydır sevgılım yok :9:

ama suan ıcın gayet mutluyum yaa ,uzun bı sure sevgılım olsun ıstemıyorum .

erkeksız hayat oh ne rahat :124::124::124::124::113::113::113:

Canım bende 23 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben bu saatten sonra sevgilim olsun istemiyorum zaten eşim olsun istiyorum

bende 23 yasindayim ve hiç sevgilim olmasi sayilir senin gibi dusunuyorum kahvekalp bu saaten sonra es istiyorum sevgili degil :)

yanlış anlamayın da bu nasıl oluyor da oluyor?hiç mi birini beğenmediniz?görüşleriniz mi bu yöndeydi en azından insan denemez mi?nasıl yani?:26:

kendi adima neden olmadi obez oldugum için olabilir :)

hosgeldim yalnizlar kulubüneee :10:
25im ve hala kimse hayatimda yok ve olmadida..teklif edende olmadi
ben bunu kk'ya en az bi yüz kere :P yazmisimdir..
olmuyor ve yok iste kimse..
bir ara positif düsüneyim dedim.. bisey olmadi
bende biraktim.. olmuyor iste, hayal kurup hayal kirikligina ugramaktansa..

neden acaba olmuyor teklif edende olmamis bendede ayni durum acaba bizdemi bir sorun var diye dusunuyorum bazen kendimize ozenmi gostermiyoruz ben sismanim hep ondandir diyorum ama sismanlarda evleniyor yakisikli adamlarla :(

Daha yeni bitti ilişkim ama kendimi yorgun hissettiğimden dolayı en az 2 yıl sevgili istemiyorum.
Açıkcası üstte arkadaşın dediği gibi bu saatten sonra sevgili değil eş istiyorum ben de.
Geleceğim olacak birisiyle birlikte olmak daha mantıklı.
Zaten oldum olası laylaylom ilişkileri sevmem, ciddiyet olmalıı :6:
Tabi ki önümüzdeki yıllaaar da, şuan yaş bakımından da çok erken zaten daha 20'lik çıtırım :27::8:

Daha yeni bitti ilişkim ama kendimi yorgun hissettiğimden dolayı en az 2 yıl sevgili istemiyorum.
Açıkcası üstte arkadaşın dediği gibi bu saatten sonra sevgili değil eş istiyorum ben de.
Geleceğim olacak birisiyle birlikte olmak daha mantıklı.
Zaten oldum olası laylaylom ilişkileri sevmem, ciddiyet olmalıı :6:
Tabi ki önümüzdeki yıllaaar da, şuan yaş bakımından da çok erken zaten daha 20'lik çıtırım :27::8:

Kesinlikle katılıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıktım.6 ay hayatıma kimseyi almadım derken birine rastladım.Adam gibi duruyordu ama öyle çıkmadı,bana evcimen uzun ilişki isteyen aile ve bu gibi değerlerin kıymetini bilen biri gibi geldi.Evet dediğim gibi öyle değilmiş ben öyle sanmışım benim ciddiyetim onu sıktı sanırım ve yürümüyor diye bıraktı.

Ben de hayatıma en az 2 sene kimseyi almayı düşünmüyorum.Zaten 20 yaşıma gelmişim bu saatten sonra hayatıma alacağım insanla evlenmek isterim napayım ben laylaylom ilişkiyi.Bir de şöyle bir sorun var bizim yaşıtlarımız olan erkekler malesef beyinleriyle değil başka bir yerleriyle düşününüyorlar,ciddi ilişki yaşamak zor.Ben 22 yaşımdan sonra kendimden 2 3 yaş büyük biriyle adam gibi bir ilişki yaşamak isterim,hadi Allah gönlümüze göre versin inşallah:16::16::16::16::16:

Kesinlikle katılıyorum.Uzun süreli bir ilişkiden çıktım.6 ay hayatıma kimseyi almadım derken birine rastladım.Adam gibi duruyordu ama öyle çıkmadı,bana evcimen uzun ilişki isteyen aile ve bu gibi değerlerin kıymetini bilen biri gibi geldi.Evet dediğim gibi öyle değilmiş ben öyle sanmışım benim ciddiyetim onu sıktı sanırım ve yürümüyor diye bıraktı.

Ben de hayatıma en az 2 sene kimseyi almayı düşünmüyorum.Zaten 20 yaşıma gelmişim bu saatten sonra hayatıma alacağım insanla evlenmek isterim napayım ben laylaylom ilişkiyi.Bir de şöyle bir sorun var bizim yaşıtlarımız olan erkekler malesef beyinleriyle değil başka bir yerleriyle düşününüyorlar,ciddi ilişki yaşamak zor.Ben 22 yaşımdan sonra kendimden 2 3 yaş büyük biriyle adam gibi bir ilişki yaşamak isterim,hadi Allah gönlümüze göre versin inşallah:16::16::16::16::16:

Adam gibi duruyordu* bu yaşlarda sadece öyle duruyorlar bence.
İstisnalar var ama onlarda bi takım kişiler tarafından çoktan kapılmış oluyor. :9:
Zaten erkekler geç olgunlaşıyor, yaşıtımla olmaktansa kendimden 3-4 yaş büyük birisiyle birlikte olurum daha iyi. :31:
Hem uzun süreli bir ilişkiden çıkınca otomatikman yeni bir ilişkiye başlamak çok zor geliyor insana, kalbimizde yavaşlıyor sanki birisi için atması zorlaşıyor.
Aşktan daha önemli şeyler var kariyerimize ağırlık vermek en iyisii, olmadı mantık evliliği yaparım. :)
İnşallah Allahım gönlümüze göre verir :6:

Son düzenleme:
ben bir karar aldım, şu an 23 yaşındayım buldum buldum, bulamadım esra erol'a katılmaya karar verdim..bari ordan biri çıkar:16::16:

21 yasındayım bende, suana kadar 1 tane sevgılm oldu ..evlılıge gıdıyordu ılıskımız..1bucuk sene beraberdık ama sonunda ne olduysa beyımız 180 derece degıstı ..meger ıcınde bır pıskopat yatıyormusda haberım yokmus!!

verılmıs sadakam varmıs..allah bızı hayırlı ınanlar ıle karsılastırsınn..en önemlısı bu..

sevgılın var ama manyagın önde gıdenı, ne yapayım ben öyle sevgılıyı???

Son düzenleme:
21 yasındayım bende, suana kadar 1 tane sevgılm oldu ..evlılıge gıdıyordu ılıskımız..1bucuk sene beraberdık ama sonunda ne olduysa beyımız 180 derece degıstı ..meger ıcınde bır pıskopat yatıyormusda haberım yokmus!!

verılmıs sadakam varmıs..allah bızı hayırlı ınanlar ıle karsılastırsınn..en önemlısı bu..

sevgılın var ama manyagın önde gıdenı, ne yapayım ben öyle sevgılıyı???

geçmiş olsun, bende bundan 3 sene öncesi psikopat ruhlu, şerefsiz biriyle birlikte olmuştum..ay Allah'ım o günleri hatırlamak dahi istemiyorum..geçmiş olsun.. Rabbim bizleri hayırlı insanlarla olmayı nasip etsin

Back
X