Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

kendimi gördüm sanki 23 yaşındayım bende:( Benim de hiç düzgün bir ilişkim olmadı yıllardır yalnızım. Kimse sevgilim olmadığına bile inanmıyor ama yok işte olmayınca olmuyor :( özellikle bu dönemlerde aşırı kafaya takar oldum. bir de üstüne hoşlandığım çocuğun nişanlandığını öğrenince iyice beter duruma düştüm :( ahh ahh çok yalnızım çok.

Ben de sizdenim 20 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı benim sorunum daha farklı ben birini çok beğeniyorum ve onlar da beni (çok şükür) ama iş platonikten çıkıp konuşma aşamasına geçtiğinde arkama bakmadan kaçmaya başlıyorum böyle böyle kaç kişiden kaçtım onlar da sonunda pes etti. Ailem bile ikide birde -kızım sevdiğin biri olabilir, yok mu hoşlandığın biri vs deyip duruyor ama yok yok!..Birkaç gün önce birisinden teklif geldi hatta çocuktan çok babası beni gelin olarak almak istiyormuş vs ama duyar duymaz hayır dedim. Bir de asıl sorun benim artık hayatımda biri olsun istemem ama bir türlü onları hayatıma alamamam. Sanırım henüz O insan karşıma çıkmadı.

kızlar bende ünv 3. sınıftayım hiç ilişkim olmadı dzgün okul bitcek bende tık yok herkes güzel kızsın hala sevgilin yok mu diyip duruyo artık sıkılmaya başladım sırf milletin çenesi kesilsin diye gelen teklifi degerlnedirip konuşmaya başlıyorum işte herşey burda normal fakat hoşlanma aşaması iyi ama iş ciddiye binip çıkmaya gelince bende hemen uzaklaşıyorum kmseyi hayatıma alamıyorum ve uzun zamandr sürekli platonik takılıyorum begendiğim kşilerin varlıgımdan bile haberi olmaması ne acı :(((((

Hayir tek degilsin.Bende seninle ayni durumdayim.Ama halimden gayet memnunum simdilik.Hic kimseye asik degilim bir surede ask kapimi calmaz diye umutediyorum.Ama hersey kader kismet.

Ben de sizdenim 20 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı benim sorunum daha farklı ben birini çok beğeniyorum ve onlar da beni (çok şükür) ama iş platonikten çıkıp konuşma aşamasına geçtiğinde arkama bakmadan kaçmaya başlıyorum böyle böyle kaç kişiden kaçtım onlar da sonunda pes etti. Ailem bile ikide birde -kızım sevdiğin biri olabilir, yok mu hoşlandığın biri vs deyip duruyor ama yok yok!..Birkaç gün önce birisinden teklif geldi hatta çocuktan çok babası beni gelin olarak almak istiyormuş vs ama duyar duymaz hayır dedim. Bir de asıl sorun benim artık hayatımda biri olsun istemem ama bir türlü onları hayatıma alamamam. Sanırım henüz O insan karşıma çıkmadı.

canım aynı yaştayız ve aynı problem tam olarak aynısı bendede var benmde hiç sevgilim olmadı briyle konuşmaya başlıyorm bakıyorm oda karşılıklı bişeyler istiyo ama anında böyle olunca soğuyorum iğreniyorum kesinlikle istemiyoırum o kişi bende bitiyor direk kaçıyorum karşımdaki insanda şaşırıyor kaç kişiyi reddettm senin gibi bir kişiden hoşlandm ona söyledm ama sevgilisi varmış diyorumki ben bu çocuğu sevebilirdim ama olmadı acaba oda bana yakın davransaydı beni isteseydi soğuyacakmıydım bilemiyorum :( umarm dediğn giibi o kişi karşımıza çıkmamştır umarm yaknda çıkar:(

20 yaslarında olup da hala sevgilim yok dienleri komik buluyorum. herşey aşk sevgili demek deil.
26 yasındayım. Hayatımı yaşıyorum. tirpleriyle, kıskanclarıyla egolarıyla uğraşmadan, hayatıma karışan biri yokken daha bi mutluyum ben. yalnızken daha rahat maceralara atılabiliorum, daha rahat hareket edebiliorum.
Sevgilim vardı nişanlanmak uzereyken bıraktım pat die. o zamanlar şimdiki oldugu kadar mutlu deildim ben !!

bende kesinlikle katılıyorum canım uzun süreli bi ilişki yaşadım daha sonra ayrıldım karşıma bi başkası çıktı ama istekleri çok farklıydı bu yüzden konuşmamızın 2 haftası ben sana göre değilim dedim ve bıraktım hakkenten bu erkeklerin beyinleri başka yerlere çalışıyo... ben karşıma doğru dürüst biri çıksın istiyorum ki benden de 3 4 yaş büyük olmalı öyle daha iyi anlaşıyorum şuan yanlızım ve bi süre böyle kalmayı düşünüyorum yoruldum çünkü bence arkadaşlar hiç acele etmeyin zaten zamanı gelince ille oluyo allah hepimizin gönlüne göre birilerini versin inşallah :)

görücü usülüyle sizi isteyen birileri yok mu çevrenizde ya da ailenizde?

günaydın bende aşksız vatandaşlardanım.. yakın bir zamanda bitti aşk konusunda çok şanssızım.. nerde beni kahredecek var onu buluyorum. aşka hiç inancım kalmadı:50::2:

günaydın bende aşksız vatandaşlardanım.. yakın bir zamanda bitti aşk konusunda çok şanssızım.. nerde beni kahredecek var onu buluyorum. aşka hiç inancım kalmadı:50::2:

Sen mi ben mi şekerim ....etrafımda erkek sinek bile yok.

18 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı aslında çokta takmıyorum eksikliğini hiç hissetmiyorum fakat insanlar kimseyle çıkmadığımı öğrenince öyle şaşırıyorlar ki o zaman takmıyorum desem yalan olur :2: Çok mu anormal bu durum yahu :2:

Son düzenleme:
18 yaşındayım ve benimde şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı aslında çokta takmıyorum eksikliğini hiç hissetmiyorum fakat insanlar kimseyle çıkmadığımı öğrenince öyle şaşırıyorlar ki o zaman takmıyorum desem yalan olur :2: Çok mu anormal bu durum yahu :2:

18 yaşındaymışsın kuzum bu zamana kadar 10 sevgilin olacak hali yoktu ya :P :P

Burası kısmetsiz insanlar için bir topik , senin 18lik halinle ne işin var burada :)

18 yaşındaymışsın kuzum bu zamana kadar 10 sevgilin olacak hali yoktu ya :P :P

Burası kısmetsiz insanlar için bir topik , senin 18lik halinle ne işin var burada :)

Beni bunalıma sokuyor insanlar, sevgilim olmak zorunda mı sonuçta ama yavaş yavaş tek benim aşk hayatım yokmus gibi hissediyorum yahuu :2:

Ahhh kızlar, çok dertliyim. 3 yıldır sevgilim yok, bu yıl birinden çok hoşlandım ama olmadı bana bir şey hissetmiyormuş. Aşktan yana hezimete uğramaktan bıktım artık... benim yüzüm gülecek mi diye çok merak ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama en çok benim , yalnızlıktan bıktım usandım artık. Yaşıtlarım evlenir, nişanlanırken ben bol bol iç geçiriyorum. Sevdiğim biriyle el ele tutuşmak nasıl bir şey onu bile unuttum. Aşk hayatından şikayetçi olanlar buraya gelsin :))

Bence benim de aşk hayatım yok artık, birine aşık oldum ve evlendim.

Evlilik ilerledikçe aşk bitti yerine sevgi gibi dostluk gibi garip bir duygu kaldı.Öyle çatır çatır heyecanlandığım dönemler geçti.

Mideme kramplar girerdi, elim ayağım titrerdi, geceleri uyuyamazdım onu düşünmekten.

Şimdi geceleri horlaması uyutmuyor beni.

Son 2 aya kadar bu derece bu duruma üzülmemiştim şuan aşırı derece kafama takıyorum ve üzülüyorum. çünkü en yakın arkadaşlarımdan 2 si evlendi biri nişanlandı ve diğer ikisininde çok güzel imrendiğim ilişkileri var, bir tek ben yalnızım:( işin kötü yanı kimse sevgilim olmadığına inanmıyor yok kardeşim işte yok yazı mı asayım artık alnıma. ilişkilerim oldu tabii ki ama çok uzun sürmediler aylarca peşimde koşuyorlar sonra ne oluyorsa o hevesleri bitiyor:( uzun bir süredir yalnızım , he yok mu çevremde var benimle birlikte olmak isteyenler ama artık bu yaştan sonra herşeyiyle inceler oldum, sevgiliden öte eş mantığıyla bakıyorum herkese. bu da sanırım beni iyice yalnız bırakıyor. Bazen birinin ilgisine , sevgisine beni şımartmasına o kadar çokk ihtiyaç duyuyorum ki. herkes vardır bir kısmetin elbet diyor ama sanki o kişi hiç yokmuş gibi hissediyorum, benim için biri yok, hep yalnız kalmaya mahkumum gibi. bu dönemlerde çok mutsuzum..

Back
X