Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

Kendini kandırmıyor bence. Yaşından dolayı henüz bi eksikliğini hissetmeyebilir.Nitekim bende o yaşta umursamazdım ama geçen seneden beri yani 25 olunca artık istemeye başladım. Bi yaştan sonra yalnızlık daha kötü oluyor.

22yken tabi ki ben de umursamazdım, üniversitede bolca gezme tozma peşindeydim. Lakin yaş 25e gelince, arkadaşların teker teker sevgili/nişanlı/eş bulunca o fena koyuyor işte. Haftasonu hepsi sevdiğiyle birlikte oluyor, ben de kös kös oturuyorum. Geçende arkadaşlarımı eve çağırmıştım, güzelce güldük eğlendik, onlar gittikten sonra yine tek başıma kaldım. Can ciğer olsan da arkadaşlık bir yere kadar, gerçekten samimi olarak sevdiğin birinin yanında olması çoook farklı bir şey. Bolca rakadaşın olsa da sonuçta akşamları yalnız kalmak fena oluyor, yine b.k gibi hissediyorsun. Bu laflarım sanaydı 22lik hanım , üniversitedeyken birini yakalamak daha kolay sonra bu işler zorlaşıyor haberin ola :)

Aynen öyle.Kızların dönüm noktası 25 yaş zaten. O zamana kadar herşey güllük gülistanlık..

22yken tabi ki ben de umursamazdım, üniversitede bolca gezme tozma peşindeydim. Lakin yaş 25e gelince, arkadaşların teker teker sevgili/nişanlı/eş bulunca o fena koyuyor işte. Haftasonu hepsi sevdiğiyle birlikte oluyor, ben de kös kös oturuyorum. Geçende arkadaşlarımı eve çağırmıştım, güzelce güldük eğlendik, onlar gittikten sonra yine tek başıma kaldım. Can ciğer olsan da arkadaşlık bir yere kadar, gerçekten samimi olarak sevdiğin birinin yanında olması çoook farklı bir şey. Bolca rakadaşın olsa da sonuçta akşamları yalnız kalmak fena oluyor, yine b.k gibi hissediyorsun. Bu laflarım sanaydı 22lik hanım , üniversitedeyken birini yakalamak daha kolay sonra bu işler zorlaşıyor haberin ola :)

üzülmeyin kızlar inşallah hepiniz yalnızlıktan kurtulursunuz...hayatınızı doya doya yaşayın unutmayın aşk herşey değildir...

Son düzenleme:
Bende varımmm:3::3::3:
25 yasındayım bu yasıma kafar hiç dogru güzgün bi ilişkim olmadı tek ciddi ilişkim 1 yıl sürdü sonu hüsranla bitti
kimle tanıssam tanıma asamasında son verdim cünkü beni gerçekten sevmediler dertleri baskaydı
onun için yoruldum pes ettm aska inancım kalmadı benim
:20::20::20::20:

günnüş bu üç hafta içinde üç tane kısmetim çıktı...ama hiçbiriyle olmadı...gerçi birini reddettiğim için pişmanım ama...bir de ben ilişkilere çok soğuk bakıyorum,ciddi anlamda evlilik korkum var onu iyice anladım...

bende geleyim yalnız kulubune kızlar bende 21 yaşındayım ve yalnızım hayatımda kimse olmadı karşıma aşk sevgi çıkmadı şanssızım sevilmedim o duyguyu yaşamak istiyorum.......

bende 25 yaşında uzun zamandır sevgilisi olmayanlardanım.facebook nişanlanan,evlenenlerin fotolarından geçilmiyor.bundan sonra da bulabilme ihtimalim yoka yakın.yeniden bir ilişkim olsa zaten uzun süre paslanmaktan aceminin önde gideni olurum herhalde:1:
bu 87liler de mi sıkıntı var acep:27:

bende 25 yaşında uzun zamandır sevgilisi olmayanlardanım.facebook nişanlanan,evlenenlerin fotolarından geçilmiyor.bundan sonra da bulabilme ihtimalim yoka yakın.yeniden bir ilişkim olsa zaten uzun süre paslanmaktan aceminin önde gideni olurum herhalde:1:
bu 87liler de mi sıkıntı var acep:27:

Aynen, ben zaten cilve yapmayi falan hiiiic beceremem, en son 3 yil once mi ne birine cilve yaptim onu da b.k ettim zaten :)) 3 yildan sonra iyice oduna dondum :)

Benimde yok sevgilim, en son 2 ay önce ayrıldım. 21 yaşındayım, yakında 22 olacağım. Uzun süreli düşünüyorduk güya, ama psikopat çıktı kendisi, çok geçmeden topukladım Allah'tan. Çok rahatım böyle, karışan yok, her istediğimi yapıyorum, şunu giyme, makyaj yapma, oraya gitme, onunla görüşme diyen yok, bi süre de kimseyi istemiyorum, özgür takılıyorum, dertsiz başıma dert mi alayım ?:31::52:

Aynen, ben zaten cilve yapmayi falan hiiiic beceremem, en son 3 yil once mi ne birine cilve yaptim onu da b.k ettim zaten :)) 3 yildan sonra iyice oduna dondum :)

Hahaha :D Güldürdün beni.
Adam senin cilveni anlamamıştır. Boşver onu.
Aşık olursan yeniden, cilveler yine gelir bence. :97:

Hahaha :D Güldürdün beni.
Adam senin cilveni anlamamıştır. Boşver onu.
Aşık olursan yeniden, cilveler yine gelir bence. :97:

Ben becermedim bence , adam cilve oldugunu bile anlamadi :D
Neyse, bu aralar gozume yeni birini kestirdim daha tanismadim ama ona Hurrem bakislari ve kendi ozel gulucuklerimden aticam :D

ben napayım ? seneye mezun oluyorum üniversiteden ama hala hiç karşıma çıkan biri olmadı. adam gibi biri değil biri bile çıkmadı karşıma. ömrümde bir kez teklif aldım o da çok eskiden. Çevremdeki insanlardan ara ara güzel olduğumu duyarım. Kendimce de en azından yüzüne bakılacak biriyim. Benden daha bakımsız yada çirkin gördüklerimin bile yanında hep sevgilileri var,el ele göz gözeler.Allah bozmasın onları da. Bugün arkadaşım bile sordu aaa senin çıktığın yok mu? hiç teklif gelmiyo mu diye? :14:

ben napayım ? seneye mezun oluyorum üniversiteden ama hala hiç karşıma çıkan biri olmadı. adam gibi biri değil biri bile çıkmadı karşıma. ömrümde bir kez teklif aldım o da çok eskiden. Çevremdeki insanlardan ara ara güzel olduğumu duyarım. Kendimce de en azından yüzüne bakılacak biriyim. Benden daha bakımsız yada çirkin gördüklerimin bile yanında hep sevgilileri var,el ele göz gözeler.Allah bozmasın onları da. Bugün arkadaşım bile sordu aaa senin çıktığın yok mu? hiç teklif gelmiyo mu diye? :14:

Ben yüksek lisansı bitirdim benim hala karşıma çıkan biri olmadı bu durumda ben ne yapayım sorusunu sorması gerken bence benim :)
Evde kalmanın tarihini ben yazdım. Üniveristede ben hariç herkesin sevgilisi vardı. Sonra insanlar ya bunlarla ya ayrılıp başkalarıyla nişanlandı benim hala düzgün bir ilişkim bile olmadı.
Bana da herkes aa niye sevgilin yok diyor. Ne yapayım yani teklif eden vardı da ben mi gitmedim diyemiyorum tabi :)

yazanların hepsi birbirine ben senden daha beterim diyor buna bende dahil:1:

ben de ali ağaoğlu gibi kataloglara bakıp "bu değil,bu değil,ben farklı bişey istiyorum,bu da değil,bunlardan her yerde var,bu sıradan,hiç bir işe yaramaz,beni anlamıyorsunuz daha farklı,daha yakışıklı,daha ..." demek istiyorum :27:

ama uzunnnnn zamandır daha katalogun ilk sayfası bile yok:50:

Ahhh kızlar, çok dertliyim. 3 yıldır sevgilim yok, bu yıl birinden çok hoşlandım ama olmadı bana bir şey hissetmiyormuş. Aşktan yana hezimete uğramaktan bıktım artık... benim yüzüm gülecek mi diye çok merak ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama en çok benim , yalnızlıktan bıktım usandım artık. Yaşıtlarım evlenir, nişanlanırken ben bol bol iç geçiriyorum. Sevdiğim biriyle el ele tutuşmak nasıl bir şey onu bile unuttum. Aşk hayatından şikayetçi olanlar buraya gelsin :))
herşeyin bir zamanı vardır hayırlısını iste allahtan hayırlısı olsun hayırlısı değilse olmasın bende 25 yaşındayım ne elini tuttuğu biri olduğu nede elimi tutan acele etme acele işe şeytan karışırmış

oyyy oyyy bende aynı durumdaym yaş 28 olmuş 5 yıldır sevgilim yok kimseden hoşlanamıyorum sorun bendemi acaba ya da düzgün birileri çıkmıyor anlamadım ben çözemedim bu hayatı :ssz: :2::31:

Back
X