Aşk-ı Memnu Kanal D

bu bolumlerını o kadar zewklı ızlıyorum kıı behlulun bıhtere laf sokmalarıı nıhalle sewmesı bıhterın delıye donmesıı.bıhter hakettıgını yasıo.dahada ceksın.herseyı o baslattı we hala neyın pesınde ne yapmaya calısıo.behlulden hala umudu war yaa.pes yanı.bıde annesınden yardım ıstıo bu kadar yuzsuzluk olur ya ııce kafayı yedı.

ewet tamkuduruk davranışlarkaydirigubbakcemile3

cetin müzede oturuyor sanirim o mor oda neydi öyle icim bir hos oldu sikinti geldi,behlül sadece bihtere üzülmesiyle kaliyor
bihtere cok üzüldüm o an annesinin isi cok zor ne yapsa iki yerden kizi yara alcak.

aynen valla
gerçi bu kuduruk haliyle kimse tutamazdı nihal salağını
çoşmuş bir kere üniversite falan hak getire
uyuz şey alsanaalsanasmile

Bence adnan bişey anlamaz tel.mu cüzdan mı neyse bana cüzdan gibi geldi..cüzdanında hastaneyle, bebekle ilgili bişey mi bulcak acaba..
Nihalin saçları da bihterin saçının kısa şekli gibi olmuş..
gelinlikten pek bişey anlamadım hemen geçti..

aynen bende katılıorum ..
kaç kere behlül onu bırakmak istedi ama o bi türlü bırakamadı gitti..
sakız gib karı yapıştı..
behllül hepten pas vermemeye başlayınca son çare olarak annesinin ayaklarına kapandı..

:roflol::roflol: :lepi:

aynen valla
gerçi bu kuduruk haliyle kimse tutamazdı nihal salağını
çoşmuş bir kere üniversite falan hak getire
uyuz şey alsanaalsanasmile

bide sinir bozucu olan bir başka şey şayeste gilin evlenince biizm evde çalışsın demeleri sanki işleri var çalışıyorlar :umursamaz: lan behlül angutu daha okulunu bitirmedi ara sıra emmisinin yanına gidip gelmeyle iş adamı mı sanıyor kendini bildi bileli para harcayıp kız tavlayan bi asalak olarak yaşıyor alsanaalsanasmile nihal kuş beyinlisi desen daha dün sümükl sümüklü uzun elbiseler giyip geziyordu son bölümlerde biraz bihtercik oldu diye kendini ev hanımı olarak kabul edecek evlenecek evi olacak şayeste gilde buna hizmetçilik yapacak ohaoldumsmile bak hele bak sen kafamçokkarıştı lan para dedirtmiyor değil yani nasıl ipsiz sapsızları adam ediyor dizi de olsa bu gerçektede böyle ibretlik şeyler yane

Görebildiğim kadarıyla Nihal'in giydiği gelinlik iğrençti.
Ablalarına özenip gelinlik giymiş kızlar gibi

O çantasındaki neydi ya telefona benzettim?

Firdo bir işler peşindeeee aklinialirimsmile

bu gelinlikmi güzel yaniiii....??
bööğğğğğ...

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

adnanın bulduğu telefon mil duruyor içinde bihterinde ödü kopuyor maili okudu diye ama okumadı yeni eline geçti telefon bihterde lacak hemen telefonu elinden...içinde mail var..

Gelinlik çok kötü duruyo göğüsleri dolgun aslında nihalin ama modelden dolayı çok ufak gibi gözükmüş yakışmamış gelinlik..

:mymeka:Beşir zalaaa neyi yakıp ısınıyodu.:dilcikar:.saklaya saklaya bitiremedi o da belgeleri..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…