Aşk-ı Memnu Kanal D

Ask acisi cok kötü, insan nefes alamiyor, yasayan ölü gibi oluyorsun,
öyle bir aciki hemde gözünün önünde olmasi insani perisan eder,
bu duyguyu yasayan bilir ancak,
bihtere icim ciz etti ne yalan söyleyim agladim özellikle son sahnede koptum, senağlama
ölüyorum anne yardim et demesi beni cok etkiledi,
bihter gercekten cok sevmis :-(
bihter suclu olabilir ama en azindan behlülden daha dürüst en basinda kacip gitmek istedi,
behlülde cezasiz kalmamali bu yasak askin acisini behlülde cekmeli,
behlül tam akisine daha fazla aci vermek icin elinden geleni yapiyor mikrop

Evet herşeyi başlatan behlül oldu elbette.

Bihteri ilk öpen ilk kur yapmaya başlayan da behlüldü.

Bihter koltukta uyuyakaldığında,tutulcaksın kalk felan demeleri felan...

İmalı imalı bakışmalar bihtere karşı...

Amcasının karısını da elde etti,elde edemeyeceği kadın olmadığını ispatladı kendine işte. alsanaalsanasmile

Şimdi de erkeğim diye dolaşıyor ortalıkta...Nihali de elde etti ki zaten nihal dünden razıydı behlülün olmak için.

Teknede de çok istiyorum felan demiş.Ne utanmaz ya azmış resmen :mymeka:

Bihterde şuan hiç pişmanlık yok kocasını aldattığı için.

Bu yüzden çıkmaza girdi,pişman olsaydı belki düzelmeye istekli olurdu.

behlül karakter olarak basit, güçsüz ve aciz..
gerçekten sevebilecek,gerekli yürekliliği gösterip,sevdiğine sahip çıkabilecek bir erkek portresi yok onda.. en bastan beri sorumsuz,duyarsız herşeye karşı..
ama kendine o denli güveniyor ve yediği tabağa s ..makta o denli sakınca görmüyor ki bihtere sulanmada bir sakınca görmedi.. sonra da baktı bu iş böyle olmayacak, nihalle olmak daha kolay geldi ona..kolaya kaçtı resmen.. şimdi de hiç yara almadan bu işten sıyrılmayı mübah görüyor kendine..
bihterse sevgisine sahip çıkan,ahlaksızca da olsa,yanlış da olsa seyirciye sevgisini ispatlayan bir karakter aslında ama ben berenden o duyguyu alamadım. müjde arı görünce hele yazık olmuş bihter karakterıne dedim. basit geliyor o kız bana her adımıyla ya bilmiyorum,belki sevemediğimden bir türlü.. hiç haz almıyorum oyunculuğundan.. şu abartılı jestleri,mimikleri ,el kol sallayışları, diş sıkışları.. başarısız buluyorum.
bir tek evdeki çalışanları azarlarken oturuyor rol üstüne naniknanik hani şımarık ergenler gibi.. Şeniz

Şimdi izledim fragmanı...

Nihale hiç yakışmamış gelinlik zaten giyemeyecek ki :dilcikar:

Kendini kandırmaya devam etsin uyuz alsanaalsanasmile

Bence Bihter düğün günü intihar edecek,
Valla ben de Bihtere üzüldüm,Behlül ondan daha suçlu,resmen kullandı attı,
Evlilik olmayacak,herşey anlaşılacak,
Behlül de kaçacak,
Alaska ya mı bilmem ...
Önceki yıllarda çekilen versiyonunda Behlül mümkünse Alaskaya gidiyorum diyo da...

bende ilk defa bihtere acıdım dün ohaoldumsmile
son sahne süperdi alsanaalsanasmile
çok güzel performansı vardı ben oyunculuğunu beğeniyorum zaten
ama hala pişman değil ne kadın bee :mymeka:

ben bihter kadar asagilik,sefil,zavalli,inat ve kiskanc birisini gormedim bu ne yahu tercih edilmemek bihteri cildirtti her zaman dedim yine diyorum.ne bihter behlulu sevdi nede behlul bihteri sevdi, bihter behlule baktikca az icinin yaglari erimemisti eve ilk geldiginde, zaten dunku bolumdede olaylar film seridi gibi akti gitti bihterin beyninden.bihter behlule sarmasik gibi dolandi behlulde isteyene karsilik verdi.
madem bu kadar seviyorlardi neden kacamadi behlul,cunku sevmiyordu bihteri,bihter onun icin bos zaman oyuncagiydi hep oyle olmasini istedi ama bihter isi yokusa surunce ondan uzaklasmayi tercih etti.zaten kacsalardi bile parasizliktan kendilerini yerlerdi geri eve tipis tipis donerlerdi.

adnan beyin erkekliginden yeminle supheliyim karin boyle bir piskopat olup cikmis evde teror estiriyor ve hala sesini cikarmiyor adama aciyorum gercekten bihter herkesi kukla yapti kendine,oluyorum demeside hasetinden oluyor sevdiginden degil hani bihter vazgecilmez bir kadindi ya o yuzden.

eski filminde piknik esnasinda behlul peykerin boynundan opuyor ve bunu goren bihter kuduruyor oda istiyor behlul tarafindan opulmeyi oksanmayi boyle basliyor olay yine bihter baslatmisti eski filmdede

yeni versiyondaysa behlulun peykere yazdigi notla basladi hersey bihter aklindan atamadi o sozleri icinin yaglari eridi yalanmi?ondan sonra behlulu hic rahat birakmadiki behlulun odasina dalan hep o oldu.behlul toplasam iki kere girdi bihterin odasina ama ya bihter kacip kacip gitti en buyuk suclu bihter tabi behlulde ona karsilik verdigi icin suclu amcasina ve nihale ihanet ettigi icin suclu .

bihtere hic acimiyorum ne yalan varsa onda isine gelmedimi gozunu kirpmadan bebek aldiran bir insan gebersin umrumda degil.behlulden umudu kesince nasil gidip aldirdi ama bebegi iste herseyi plan entrika yoksa cocuk mocuk dogurmaz o sex performansini dusurur,behlulde hak ettigini bulsun yedigi kaba yapmak ne demekmis gorsun......

beren saat bir kez daha yüreğimi hoplattı benim... kadın yetenekli,işini gerçekten iyi yapıyor... ben seviyorum bereni... hele dünkü son sahne...

hiç kimse bu ilişkiyi ortaya cıkaramıyor.hep kıyısından dönüyor..
öğrenirlerse olmaz..dizide heyecan uyandıran şeyde bu zaten..
nihalle behlülün nikah masasına oturacağı ortada..
olan bihtere olacak..

ben bihter karakterine kızıyorum..yaşadıkları müstehak..kocanı aynı evde yiğeniyle boynuzladın..nasıl itibar beklersinki?

sadık bir kadın olsaydı çok mutlu olabilirdi..

yok öyle behlül baştan cıkardı fln..çıkmasaydın sende...iradesiz olan bihter bence..

behlüle hava hoş..kadın görmesi yeter..nihal için bile neler yapıyordu yok onu üzemezsin vs..
noldu aldı kızı koynuna...onuda elde etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…