Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diziyi savunduğum falan yok. Yanlışmı yani izlemiyorum diyo öpüşme sahneleri iğrenç diyo. O zaman sadece öpüşme sahnelerini seyrediyo. Kimse seyretmeye mecbur değil bi sürü kanal var zap yaparsın olur biter.
akrep burcu olmanın avantajı o çekici olması kıvancın yoksa tipi kayık..:1closedeyes:
evt bizde eşimle tartışıyoruz okanuda :mymeka:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis delikafadulden zıplaya zıplaya bide kaydirigubbakcemile3
işde bende akrebım yah :)
bu bölüm iyiydi neden arkadan çok çekiyolar bu bihteri..kameraman poposunumu seviyor bu kızın acep..:roflol::roflol:
öylemi kıvanca ondan aşıksın akrep akrebi çekiyo sanırım..:1shok:
:jeyyar: olabiliir
bide balıkçıları illa konuya dahil edecekler ya bizi oltalık balık sanıyolar ya bu senaristler. matmazel balıktan zehirlendi diyene kadar üzüldü tansiyonu düştü diyemedi ha .^^ benim balıklarım bayat olmaz sen beni bilion yingeeeee ^^... peeeh :mymeka:
:jeyyar: olabiliir
bide balıkçıları illa konuya dahil edecekler ya bizi oltalık balık sanıyolar ya bu senaristler. matmazel balıktan zehirlendi diyene kadar üzüldü tansiyonu düştü diyemedi ha .^^ benim balıklarım bayat olmaz sen beni bilion yingeeeee ^^... peeeh :mymeka:
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin kız akşam akşam güldürdün benii...
bu bölüm iyiydi neden arkadan çok çekiyolar bu bihteri..kameraman poposunumu seviyor bu kızın acep..:roflol::roflol:
yok ya hıc tıpım degıl yaw :) asuk da degılım şekercım :) nıhatı almayı tercuh ederdım :) daha seker bence sevmem sarısın erkek
izlemiyosun madem niye konuşuyosun biz sevioruz işte adı üstünde aşk ı memnu uzaktan kardeş kardeş takılcakları yok öpüşcekler tabi:dilcikar:
bana bak cadu ortalığı karıştırıyon dimi.:roflol:..ama sadece bi kişi gaza gelmişşş.delikafadulden..magazin basınını ve tv magazinlerini düşünmeden.yasakkelime..insan izlemese de herşeyden haberi olmazsa olmaz bu ülkede..:1shok:.gözüne sokuyolar insanın...kafamçokkarıştı
10:30da başladı ilk bölümü evet demekki seda bitti
Behlülün karakteri daha farklıymış bence ilk bölümlerde
Ayy bihterde amma kötü ya anasından beter, hem kocasının yiğeni hem kızkardeşinin eski aşkı Behlül. En azından anası yabanca bi adamla kocasını aldatıyodukaydirigubbakcemile3