Aşk-ı Memnu Kanal D

Diziyi savunduğum falan yok. Yanlışmı yani izlemiyorum diyo öpüşme sahneleri iğrenç diyo. O zaman sadece öpüşme sahnelerini seyrediyo. Kimse seyretmeye mecbur değil bi sürü kanal var zap yaparsın olur biter.

iğrenç demiyo cnm rezalet diyor demekki tasvip etmeyenlerden o da neyse kendisi samimi arkadaşım olduğu için rahatça çemkirdim bende kaydirigubbakcemile3 fragmanlardan izliyordur belki neyse akşam ayrıca ifadesini aliırım ben :roflol:

evt bizde eşimle tartışıyoruz okanuda :mymeka:

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis delikafadulden zıplaya zıplaya bide kaydirigubbakcemile3

bu bölüm iyiydi neden arkadan çok çekiyolar bu bihteri..kameraman poposunumu seviyor bu kızın acep..:roflol::roflol:

ya kızlar peykere bayılıyommmmmmmmmmmmm fırdevs hanımda tıpa tıp annem valla :) ay torun ıstmem ay yaşlanmadım :)

bu bölüm iyiydi neden arkadan çok çekiyolar bu bihteri..kameraman poposunumu seviyor bu kızın acep..:roflol::roflol:

:jeyyar: olabiliir
bide balıkçıları illa konuya dahil edecekler ya bizi oltalık balık sanıyolar ya bu senaristler. matmazel balıktan zehirlendi diyene kadar üzüldü tansiyonu düştü diyemedi ha .^^ benim balıklarım bayat olmaz sen beni bilion yingeeeee ^^... peeeh :mymeka:

bide balıkçıları illa konuya dahil edecekler ya bizi oltalık balık sanıyolar ya bu senaristler. matmazel balıktan zehirlendi diyene kadar üzüldü tansiyonu düştü diyemedi ha .^^ benim balıklarım bayat olmaz sen beni bilion yingeeeee ^^... peeeh :mymeka:

ama matmazelde ıyı yah bayılıuom onun tavrına ..olan balıkcıya oldu :)

evt ya balıkcı kısmı çok saçmaydı adnan balıkcı seni nerden tanıyor dedi bihtere..

oda kıvırdı elif olayında ..ugrdık di:roflol:e adnan ha tamam dedi sorgulamadı..ay ne saff..ama şüpelnir gibi oldu..

yok ya hıc tıpım degıl yaw :) asuk da degılım şekercım :) nıhatı almayı tercuh ederdım :) daha seker bence sevmem sarısın erkek

ya bende nihata gıcıkım bi türlü sevemedim tipi falan nebilim ..pek çezvedici diil. yaa...:smiley-cool:

Benim de hiç hoşuma gitmiyo Nihat! Adnan bile yaşlı olmasına rağmen daha iyi bi tip!

izlemiyosun madem niye konuşuyosun biz sevioruz işte adı üstünde aşk ı memnu uzaktan kardeş kardeş takılcakları yok öpüşcekler tabi :kızgın: :dilcikar:

bana bak cadu ortalığı karıştırıyon dimi.:roflol:..ama sadece bi kişi gaza gelmişşş.delikafadulden..magazin basınını ve tv magazinlerini düşünmeden.yasakkelime..insan izlemese de herşeyden haberi olmazsa olmaz bu ülkede..:1shok:.gözüne sokuyolar insanın...kafamçokkarıştı

bana bak cadu ortalığı karıştırıyon dimi.:roflol:..ama sadece bi kişi gaza gelmişşş.delikafadulden..magazin basınını ve tv magazinlerini düşünmeden.yasakkelime..insan izlemese de herşeyden haberi olmazsa olmaz bu ülkede..:1shok:.gözüne sokuyolar insanın...kafamçokkarıştı

izlemesemde takip ediyorum diyosun..:roflol:

şimdi kanal d de ilk bölümü var behlülün saçı kısayken daha yakuşukluymuş şakkıdı

Behlülün karakteri daha farklıymış bence ilk bölümlerde
Ayy bihterde amma kötü ya anasından beter, hem kocasının yiğeni hem kızkardeşinin eski aşkı Behlül.
En azından anası yabanca bi adamla kocasını aldatıyodukaydirigubbakcemile3

Behlülün karakteri daha farklıymış bence ilk bölümlerde
Ayy bihterde amma kötü ya anasından beter, hem kocasının yiğeni hem kızkardeşinin eski aşkı Behlül.
En azından anası yabanca bi adamla kocasını aldatıyodukaydirigubbakcemile3

ilk bölümlerde behlül gıcık bişeydi şimdi daha karızma..
:lepi:

Back
X