Aşk-ı Memnu Kanal D

matmazel anlıyo ya bence cozer olayı hemen...

sanmam ilk beşir öğrenecek ..alkisalkisalkis

bu bölüm heycan yaratmak için matmazeli şüpelendircekler.alkisalkisalkis

sonra utanacak matmazel kendinden şüpelendigi için ayakta uyutcaklar kadını.alkisalkisalkis

ya ilk bölümde elifin sesi ne kadar da kötüymüş...
çok kalındı yaaaaaaa
iyikide seslendirme yapmışlar

sonra utanacak matmazel kendinden şüpelendigi için ayakta uyutcaklar kadını.alkisalkisalkis

süper analizler valla, hep de doğru çıkıyor alkisalkisalkis

süper analizler valla, hep de doğru çıkıyor alkisalkisalkis

hep böyle yapıyolar adnan fragmanda kapıyı şaşırıyoya..alkisalkisalkis

orda piyano odasının kapısını açık görüp şaşıracak ama sadece kapıyı örtecek..:roflol:.

orda bölüm sonu bihter atölyede o arada..delikafadulden.

arka kapıdan eve girecek hayatım ben evdeydim mutfakta bişey yedim diyecek..:roflol:

hep böyle yapıyolar adnan fragmanda kapıyı şaşırıyoya..alkisalkisalkis

orda piyano odasının kapısını açık görüp şaşıracak ama sadece kapıyı örtecek..:roflol:.

orda bölüm sonu bihter atölyede o arada..delikafadulden.

arka kapıdan eve girecek hayatım ben evdeydim mutfakta bişey yedim diyecek..:roflol:

CADIARZU CADIARZU çabuk süle sen dizide ne rolde oynuon yadaa kameramanmısın yoksa yada makyöz ışıkçıı ....... CADIARZU itiraf eeet :mymeka:

CADIARZU CADIARZU çabuk süle sen dizide ne rolde oynuon yadaa kameramanmısın yoksa yada makyöz ışıkçıı ....... CADIARZU itiraf eeet :mymeka:

yönetmen yardımcısı.:roflol:.senaryo yazıyorum canımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aa bak hec dusunemedım canım ama adnan ogrensın artık catlıycam yaaa adam safmıs be gozunun onunde neleroluyo anlasana caksana artık..

juliet keşke senaryo yazarı olsaydın bize haber verirdin ya yok sa vermez miydin?:1shok:

kızlar bişey dikkatimi çekti geçen haftaki bölümde..
adnan hilmi ye bir oyun hazırlamıştıya ihaleyle ilgili..
bu konuyu aralarında her konuşmalarında bihter düşünceli bir hal aldı ve adnana bakışları hiç hoş değil di..
ister misiniz oyun yapsın adnana hilmi nin oyuna gelmesini önlesin...

bu konuyu aralarında her konuşmalarında bihter düşünceli bir hal aldı ve adnana bakışları hiç hoş değil di..

ayy evet..ama bence bişi düşündüğünden değil o..safım artist bakışlar atmaya çalıştı :))) sanırım orda behlülü düşündüğünü anlatmaya çalıştı :))

ya nihat garibim istifa edioo yaa :teselli:

yok cnm ya fragmanda Adnan bey arabada baya baya gülüyordu..Hilmi de arkasından baka kaldı ..hatta Hilminin oglu da Adnan oyun oynadı babasına diye istifa ediyor..

juliet keşke senaryo yazarı olsaydın bize haber verirdin ya yok sa vermez miydin?:1shok:
..
veriyoruz işte arkadaş tiyo getirtikçe bende size bildiriyorum burda..hepside dogru çıkıyor...alkisalkisalkis
çok şeker ama demi bende bayıldım
harika ya tam benlik..alkisalkisalkis

daha ne etsin cnm saolsun bilgilendirio bizi işte yerimseniben

tiyolar geldikce bildirecem sizede.
.:lepi::lepi:

ayy evet..ama bence bişi düşündüğünden değil o..safım artist bakışlar atmaya çalıştı :))) sanırım orda behlülü düşündüğünü anlatmaya çalıştı :))

ya nihat garibim istifa edioo yaa :teselli:

behlül içindi o bakış haklısınn:roflol:

koccaaa dizide adam gibi adam nihat iimi :delphin:

canım ya ben o nihati neden sevemedim kendime soruyorum .:utangac:

cevap alamadım ama o adam hiç hoşuma gitmiyo huyu iyi olabilir ama çok donuk alkisalkisalkisbir behlülün yerini tutmaz..mıy mıy sıkıcı bi tıipalkisalkisalkis

Back
X