Aşk-ı Memnu Kanal D

yaaaa ama öyle oluyodu gerçeğinde fisfisfis hatta uafaklıkta yutdışında okumaya gidiyodu . neyse izleyip göriciz bakalım

bende şöyle tahmın ediyorum nihal gidecek okumaya ve ..

çok güzel olgun bi kız olarak gelecek.ve behlülle evlenecek...tabi olmayabilirde.şutarafagittişutarafagitti

bi taraftan kızıyorum bi taraftanda kimse öğrenmesin die heyecan yapıom nasıl iş anlamadım :roflol:
yasak aşk bizide perişan etti akşam sinirden başım ağrıdı haa Çok üzgünüm çoook

he matmazelide yoldan çıkardılar. oda şüpeci biri olup çıktı..
o öyle bi kadın diildiki bu bölüm kendinden utandı düşünceleri yüzünden..

ögrendigi anda söyler adnana..dürüst o konuda.ama kanıtı yok.
bizimkiler kadının gözüne mektup sokuyolar mannaklar...:roflol:

valla matmazele aferın.. gozlerı ajan gıbı ızlı her yanı.. :1ninca:
Sonunda ıslerı cakan bırı oldu bırı uyandı yanıı sülalecek uykudalar... :mymeka:
Adamı gozlerınden okurum vallah ben olsam.. sengözlerimebaksanab :roflol:

ama amcasının banyosuna girmesini biliyo nadi ne olcak..benneyaptımki

ya boyle korkak bı adam nasıl yatak odasına gırıp ustune bırde banyoya gıder...
evde kımse yok desen hızmetcılerde mı yok.. bırı temızlıge gırse kırlı almaya gırse..
korkak behlule tezat ısler bunlar.. :delphin:

bi taraftan kızıyorum bi taraftanda kimse öğrenmesin die heyecan yapıom nasıl iş anlamadım :roflol:

kız ne o kadar sınırlenıyon anam senı bu sezon sonu artık mıgren tutar bu gıdıslen aman sen ızleme barıı... :roflol:

bende şöyle tahmın ediyorum nihal gidecek okumaya ve ..

çok güzel olgun bi kız olarak gelecek.ve behlülle evlenecek...tabi olmayabilirde.şutarafagittişutarafagitti

evet gıttıgı yerde bı dızı operasyon gecırecek, tasarımcılar makyojler etrafında donecek ve oncelıkle de o yuttugu sopa cıkarılır heralde... yuruyusu duzelsın..
:roflol::roflol:

behlül gidermi hiç zaten delimi ne halta yararki amcası olmadan .artık behlül alcanı alcak bihter aşırı sahiplenince sıkılcak eehh senlemi uğraşcam diecek bihter daha bir sapıtcak sonrasında ve hatalar zinciri başlıycaak işin içinden çıkamayan bihteer ...................... :delphin:

ya bende bunu anlamıyorum ya adnan gibi biri ve kocasını ilk başta çok seviyomuş..:1hug:.

sonra ipsiz behlüle nie kapılmış bu kadın .ve öncesin tanıyomuş zaten ve hiç hoşlanmazmış.:mymeka:.
yarını belli olmayan bi adam ya behlül nerde o eski bihter eser kalmamış behlülü terslyen.:mymeka:

evet gıttıgı yerde bı dızı operasyon gecırecek, tasarımcılar makyojler etrafında donecek ve oncelıkle de o yuttugu sopa cıkarılır heralde... yuruyusu duzelsın..
:roflol::roflol:

evt ya güzel ama sıfır ya boydan kaybediyo nihal..gögüsleri tavana vuracak. dik durucaam derken..ay çok güldüm kıs..:roflol::roflol::roflol:

ya bende bunu anlamıyorum ya adnan gibi biri ve kocasını ilk başta çok seviyomuş..:1hug:.

sonra ipsiz behlüle nie kapılmış bu kadın .ve öncesin tanıyomuş zaten ve hiç hoşlanmazmış.:mymeka:.
yarını belli olmayan bi adam ya behlül nerde o eski bihter eser kalmamış behlülü terslyen.:mymeka:

Aslında Bihteri baştan çıkartan Behlül. Yakaladı öptü. Yakaladı öptü. Şimdi de bu yaptığımız yanlış diyo Behlül :1shok:

Ortada ne olursa olsun bi aşka var ya ondan. Adnana acıyodum artık acımıyorum. Ne diye kendinden küçük bi kadınla evlendi. Neyine senin. Alsaydın Firdevs'i. Yersin böyle boynuzu işte. :roflol::roflol:

ben kitabini okumustum,tabii anlatmicam hepsini ama-ki farkli zaten bazi seyler- kitabin baslarinda daha bihterin niye behlüle asik oldugunu söylüyor..
bihter melih bey takimi sifatindan adnan beyin zenginligi,ünüyle siyrilabilecegini o yüzden evlendigini yaziyor..ve farkettiyseniz hemencecik evet dedi,cünkü annesinden kurtulmak,zengin olmak istiyordu..adnan beye ilgisi vardi ama ask sandi bunu,halbuki adnan bey sakin,yasinin olgunlugunu kazanmis bir adamdi ve bihter bunda heyecan bulamadi,bedenini verdi ama ruhu ve kalbinde adnan bey hic olmadi:oklava:

üff yaa cok heyecanli bitti yine,nasil haftaya kadar bekliceksekkalkisalkisalkis

ben kitabini okumustum,tabii anlatmicam hepsini ama-ki farkli zaten bazi seyler- kitabin baslarinda daha bihterin niye behlüle asik oldugunu söylüyor..
bihter melih bey takimi sifatindan adnan beyin zenginligi,ünüyle siyrilabilecegini o yüzden evlendigini yaziyor..ve farkettiyseniz hemencecik evet dedi,cünkü annesinden kurtulmak,zengin olmak istiyordu..adnan beye ilgisi vardi ama ask sandi bunu,halbuki adnan bey sakin,yasinin olgunlugunu kazanmis bir adamdi ve bihter bunda heyecan bulamadi,bedenini verdi ama ruhu ve kalbinde adnan bey hic olmadi:oklava:

üff yaa cok heyecanli bitti yine,nasil haftaya kadar bekliceksekkalkisalkisalkis

canım kitapta ayrı yatıyolarmış..

dizi farklı ozman yada sonradan hastalanıp adnan yatagımı ayırdı öyle duymuştum..mirmirmirmir

Evet kitapta ayrı yatıyolar Juliet
Gece Behlülün odasına gidiyo.

kitapta peykerin ikinci çocuk dogurmasıda varmıydı..

benim aklıma şu geldi bu gebelikle ilgili olmaz demyin.

bihter behlülden hamile kalacak..bebegini pekere vercek tabi peykern bebegide dogumda ölecek.

bunlar amerikaya gitcekler dogum için erken dogum bahanesine..durup duruken nerden çıktı bu hmılelkk.kaydirigubbakcemile3

kitapta peykerin ikinci çocuk dogurmasıda varmıydı..

benim aklıma şu geldi bu gebelikle ilgili olmaz demyin.

bihter behlülden hamile kalacak..bebegini pekere vercek tabi peykern bebegide dogumda ölecek.

bunlar amerikaya gitcekler dogum için erken dogum bahanesine..durup duruken nerden çıktı bu hmılelkk.kaydirigubbakcemile3

sende amma senaryo yazdın bacı bee :roflol:

Back
X