Aşk-ı Memnu Kanal D

Evde yakalayamayıp otelde yakalarlarsa çok komik olur hakikaten. :roflol:

behlül yakışıklı çoocuk adnancıım ben hep ona bakiim çocumuzda yakuşuklu ossun diyebülür kanımca ordan yırtarmı acep :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
harcanios burda ya valla,keske senarist olsak yüzyilin dizileri bizden cikarr :lepi:

Otel olmazsa bunlar bu işi evde de yapamayacaklarına göre en mantıklısı Behlülün ev tutması. Behlülün odasında olmaz heralde bu iş. Korkarlar mı dersiniz. Yoksa gözleri bi şey görmez mi???:uhm:
bu kafasızlıkla bunlar evin önündeki sahilde cıscıbıl sevüşürler bile anacım ben hertür saçmalığı bekliyorum artık bunlardan

kanıt yok matmazelin elinde..bunlar mektup sokuyolar kadının burnuna..:roflol:

bihterde zerre kadar akıl yok bunlar yasak aşk falan yasamazlar..bacım..:roflol:

yok valla bende akıllı sanıodum bu pihteri hiiç çalışmıo kafa :mymeka:

Senaryoyu bize bıraksınlar çok güzel yazarız. Şimdiki senaristten iyi oluruz.

bu kafasızlıkla bunlar evin önündeki sahilde cıscıbıl sevüşürler bile anacım ben hertür saçmalığı bekliyorum artık bunlardan

yok valla bende akıllı sanıodum bu pihteri hiiç çalışmıo kafa :mymeka:

valla çok güldüm buna hay aklınla bin yaşa :roflol::roflol:a.s.

bence bihter en baştan adnana aşık değil annesini alt etmek için ona oynadı.babasını aldamıştıya annesi.şimdi kimsenin mezarlığa uğradığı yok.bnece kaçalım diyede adnana yada peykere diyordur dış ülkeye hava almaya.değişiklik olsun diye.behlülle nereye kaçacaklar ama kaçtıkları yerde behlülle buluşabilirler.

aaaaaaaaa birgün bıraktım kaç sayfa dolmuş maaşallah kızlar ya perşembenin etkisi hala üzerinizde yani gelecek haftaya kadar ne senaryolar çıkar buran bence senaristler okusun burdaki seneryoları

ya benım anlamadıgım o mektubu matmazele gosterınce dırek senın odanı karıstırdık demek oluyor ne kadar sacma bırsey .. CADIARZU

yyaa bu bihter mektubun kopyasını da mı atmıştıı...

eee mektup da yandığına göre boşuna riske girdi...

bence bu adnan sezon sonuna kadar bu aşkı anlayamaz...
sezon finalinde de tam bihter ile behlül ü basarkenn " sezon finali" olur.. biz de tum yaz çatlarız

yyaa bu bihter mektubun kopyasını da mı atmıştıı...

eee mektup da yandığına göre boşuna riske girdi...

bence bu adnan sezon sonuna kadar bu aşkı anlayamaz...
sezon finalinde de tam bihter ile behlül ü basarkenn " sezon finali" olur.. biz de tum yaz çatlarız

Kitaba uyarlarsa Bihterle Behlülü Adnan basmayacak...

ya benım anlamadıgım o mektubu matmazele gosterınce dırek senın odanı karıstırdık demek oluyor ne kadar sacma bırsey .. CADIARZU

ya bide mektupta ne varki matmazelin adnana karşılıksız aşkı kötü bişey diil.bu..kaydirigubbakcemile3

reziller mektubu gösterip kendilerini iyce rezil edecekler biz bi ilişki yasıyoruz demek bu..:roflol:

ya bide mektupta ne varki matmazelin adnana karşılıksız aşkı kötü bişey diil.bu..kaydirigubbakcemile3

reziller mektubu gösterip kendilerini iyce rezil edecekler biz bi ilişki yasıyoruz demek bu..:roflol:

aynen ben de onu diycektim matmazeli onla mı korkutacaklar yani iyi onlar mektubu söylesinler matmazelde onların ilişkisini söylesin bakalım hangisi daha ilginç gelcek ednan beye :dance:

selam aşkımemnucular ne zamandır yoktum buralarda..bende yorum yapayım bari..
(huyum kurusun yorum yapmadan duramam zaten:)
EDNAN AÇ GÖZÜNÜ AÇÇ(hoş açarsa dizi çabuk biter )
MATMAZELE DE GEÇMıŞ OLSUN OLANLARI YENı FARK EDıYOR JETONLARI ALTI KÖŞELı SANIRIM:)
BıHTER (bu arada beren saat artık bana göre rol yapamıyor çok kasıyor bence)
ııCE KENDıNı KOYUVERMEK ıÇıN ÇABALIYOR,KENDıNı AŞKA ıı KAPTIRDI...HI EDNANIDA SÖĞÜŞLÜYOR MAŞALLAH..BıR DE ÇOCUK YAPACAK Kı ıŞı DAHA DA GARANTıLESıN BU AŞK DUYULURDA BOŞANIRSA BıR GÜVENCESı OLSUN DEĞıL Mı???(ANNESıNıN KIZI NE DE OLSA)
BEHLÜL BEYıN VıCDANI RAHAT OLMUYOR,KORKUYOR AMA YASAK MEYVE GıBı YASAK AŞK ONA DA TATLI GELıYOR,AMA KESıN BıHTER AŞKI DA SÖNECEK BEHLÜL KARAKTERı HıÇBıR ZAMAN BANA GÖRE EVLENECEK TıP DEĞıL,,BıHTERı ZOR OLDUĞU ıÇıN SEVDı...YAKINDA SÖNER..!
SALAK PEYKER DE HAMıLE DıYE AĞLIYOR ODA BıR ACAYıP...
FıRDEVS HANIM MATMAZEL ONUN SIRRINI SÖYLEMEDı DıYE ONA ARKA ÇIKIYOR AMA FıRDEVS FıRDEVSLıĞıNı HER ZAMAN YAPAR MERAK ETMEYıN,YAKINDA YıNE BıRŞEYLER ÇIKARIR..
NıHALE GELNCE O DA BÜYÜYOR ARTIK ZATEN DıZıNıN BOMBASI ONDA PATLAYACAK BıRAZ DAHA BÜYÜYÜP GÜZELLEŞECEK VEEEE BEHLÜLÜN AKLINI BAŞINDAN ALACAK..
YAKINDA ONU DA BıHTER GıBı ALLAYIP PULLADILAR MI BıHTERDEN ÇOK ÇOK GÜZEL BıR KIZ OLACAK BENCE..
BENDEN BU KADAR..:)

Dizi heyecanlı bir sahnede bitti ama önümüzdeki bölümün tanıtımını izleyinde hayal kırıklığı yaşadım. Paytak Bihter zırlıyordu belli ki üste çıkmış. Behlül vicdanen rahatsız oluyor fakat Bihter'te tık yok, annesini eleştiren bir kadın nasıl oluyor da aynı hataya düşüyor anlamıyorum. Babasına çok düşkün ve onun aldatılmasını hazmedemeyen bir profil çiziyordu bu kadar geniş olması biraz çelişmiş.

askmemnu.jpg

aşk-ı memnu durum şeması :kahve::kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
walla adnan bihterin hiç bişiini anlamaz aşktan gözü kör bihter adamla çok güzel oynuyor

bihter,behüle uzaklara gidelim kaçalım diyor fragmanda.

amcasının parası olmayınca behlül,kaçar.

balıkçıyla,nesrin aşkı başlıyor bu arada:))

geçen hafta izleyemedim. tekrarını da göremedim. neler oldu yaaaaa! perşembe özetinde izleyebileceğim ancak :(

Back
X