Aşk-ı Memnu Kanal D

evet ya bihterde ne var ne yokmuş bi görseydik belki biz de şook olurdukk :1shok: :1shok: :1shok:

biraz önce komşum iki kızıyla gelmişti kızı oyun oynayalım dedi bende oynayamam dizim çok önemli dedim komşum bana kızarak gitti biz senin için geliyoz sen dizi izliyon diye

ayy adnana yakışmadı bak resmen matmazeli istemiyoo kovmaktan beter etti sırf bihter üzülmesin diyee

biraz önce komşum iki kızıyla gelmişti kızı oyun oynayalım dedi bende oynayamam dizim çok önemli dedim komşum bana kızarak gitti biz senin için geliyoz sen dizi izliyon diye
:roflol: :roflol: :teselli:
ay çıldırıcıyım, evin halası bile biliyor, ednan yeni öğreniyor

saf adamcağız napsın hey allah ım yaa

yüzsüz behlül bide teselli edio nihali sensin bunlara sebeeep :mymeka:

ayy biri bana anlatsın orayı izleyemedim adnana mektupta matmazelin onu sevdigini ayzdıgını kim dedi ??
artık biliyor değilmi...
b bihter annesi babasını aldattı diye senelerce annesinden nefret ettii.şimdi o aldatıyo resil karııı :))))))):roflol:

bihterde kısakanıyomuş gibi böğür böğür bağırıyo ya yuh artık
ay adnan gene kendini suçlu etti yav yazııık adamaaa dert yandığıda behlül :1shok:
traji komik resmen

behlül ednanın iyiliği ve karşısında ezildi yasık, bir de ednan bu kadar sevilmek gururumu okşuyor diyor ya, harcayacak salak adam matmazeli bihter yüzünden :mymeka:

bihter dedi canım

bihtere sinir oluyorum yaaa ne uyuz
behlülüde bırakmıyor kendi foyaları ortaya çıkmasın diye
nerden kavga çıkarttı deli kadın

hemde ne yazık yaaa ne kadar temiz iyi kalpli bir adam..Bunların pisliğini düşünemiyor bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…