Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar bidahaki sefere bizleri aldatmalarına izin vermeyelim kaydirigubbakcemile3 farklı fikirler geliştirelim belki tuttururuz :tomato:

Kaçmazlar geri gelirler zannettik. Ama ne alakasız bi şey çıktı...Bi daha söz yemiycem bu fragman aldatmalarını...klava:

yok yoook ben geçende kesin berabr olcaklar diodum aldım fragman aldatmacısından göbeimin suyunu bi dahada düşmem bu tuzağa

Günaydınlar Aşkı Memnucular:))

Bende kaçıp geri gelcekler zannetim yaaa ama anlamadığım o mektubu adnan bulmuyormu acaba yada gerimi alıcak Bihter onu??
Ayy nasıl aldatıyorlar yaaa ama yinede çok heyecanlı :lepi:

kızlar okudunuz muu

33. Bölüm Özet

Bihter ve Behlül uçuruma sürükleniyor

Bihter ve Behlül, birbirlerini uçurama sürükleyen dönülmez bir yola giriyorlar.
Yasak aşkın cenderesinden kurtulmak isteyen Bihter, Behlül’e, herkesi arkalarında bırakarak gitmeyi teklif eder. Behlül’ün cevabı, Bihter’i de zor durumda bırakacaktır. Behlül, Bihter’in blöfünü görür ve kaçmayı kabul eder. Bihter attığı adımdan geri dönmeyi kendisine yediremez ama, bir yandan da giderek uçuruma doğru yuvarlandıklarının farkındadır. ıkisi de birbirini bu sona doğru tetikler. Bülent ve Matmazel çiftlikten döner, Bihter gerginliğini Matmazel’in eve dönüşünü bahane ederek hırçınlaşır. Firdevs Hanım’ın da tatilden sürpriz dönüşü bütün aileyi bir araya getirir. Bihter ve Behlül’ün planları giderek zorlaşmaktadır. Bihter’e çok özel bir hediye vererek aralarındaki mesafeyi kapatmaya çalışan Firdevs Hanım, evdeki gerilimi hemen fark eder. Adnan ile Bihter’in arası, Bihter’in giderayak çıkardığı sebepsiz tatsızlıklarla açılırken, Adnan fırtınayı koparır. Bihter evden ayrılmadan önce, Adnan’a bütün gerçeği açıklayan bir mektup bırakır. Bihter ve Behlül, acı gerçeklerle hayaller arasında kalmaktan yorgun düşerler. Verdikleri kararı, itiraf edemedikleri korkularla, uygulamak için yola çıkan yasak aşkın aşıkları, birbirlerini uçuruma sürükleyen dönülmez bir yola girerler.

kaçıyorlarmıymış cidden yaaaaaaaa :1shok::1shok:
anaaaaaa yapamazlar sanıyordum :mymeka::mymeka:

Acaba o Bihterin bıraktığı mektuf final sahnesi mi olcak? Orda mı bitirecekler bölümü?? Orda biterse yandık 1 hafta zaman geçmez artık..

ınsanlara terbiye vermeye gelmiş sanki buraya...
Böğğğğğğğğğğğğğ geldi işte......Diziyi konuş...

İnsanlara terbiye vermeye gelmiş sanki buraya...
Böğğğğğğğğğğğğğ geldi işte......Diziyi konuş...

ewet sıkıldık şu ayakkabı muhabbetinden yeni konularla gelin ilerde olucak mesela..alkisalkisalkis

senaryo üretin espiriler yapın..en basitinden.herkesi söylemiyorum tabi.bazıları..delikafadulden

çok şekermiş bu fotograf alkisalkisalkisalkisalkisalkis
dizi ne zaman sezon finaline girecek arkadaşlar, bilen var mı :uhm:

burda bizim behlül bihterin poposuna bakmış. yine.delikafadulden.

canım bütün diziler hazirda 15 den sonra tatile giriyo ama..keşke biraz daha uzun sürse .
ama sürmez.sıcaklarda çekim yapamıyolar.:çok üzgünüm:

evet hafif bir kesik atma ben de hissettim ama çaktırma :1ninca:

Adnan ve Bihter birlikteliğinde her türlü açığını kapatan Adnan oluyor. Adnan yaşının getirdiği olgunluktan ötürü sağlam bir kişiliğe sahip. Bihter ise olabildiğine Adnan'a zıt bir karakter. Adnan'ın hoşgörülü tavrı ve kişilik yapısı nedeniyle birliktelikleri sorunsuz devam ediyordu.

Behlül'e gelecek olursak hayli olumsuz özelliğe sahip biri, bunları teker teker saymaya gerek yok. Bihter ve Behlül birbirlerine blöf yapmadan, gayet ciddi bir başlangıca doğru adım atsalarda hatta Adnan'ın imkanlarının üstünde bir hayat standartları olsa da bu birliktelik yürümez. Çünkü bir kişi olmadan iki kişi olunmaz...

yaw kızlar neyi farketmişsiniz halbuki behlül çok masum bakıyo resimde kaydirigubbakcemile3 :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…