Aşk-ı Memnu Kanal D

ikiside (behlül ve Bihter)bir birinden beter,birisinin hırsı var(behlül),diğerin tutku(bihter),ben adnan rolünü de pek beğenmedim,adam kaç yaşinda şirketi var,ama burnun dibinde göremıyor,saçma geliyor,benim çok beğendim adnan beyin ablası rolünde bayan,çok güzel röl ve onun canlandıranı çok başarılı,neyse umarım dalasa dönmez ilerde,şimdilik izliyoruz

Bihterin gözleri çok güzel...kaydirigubbakcemile3

evet gözleri güzel bencede ama çok zayıf topulku ayakkabı yakışmıyor emanet duruyor kollarını sallaya sallaya yürüyorya çirkin oluyor

golf oynamaya gidiyolar..cantayla.kaydirigubbakcemile3.

Seni sevmek adlı sözcük kullanılmış... Behlül'den sevgi barındıran sözcüğümüz an itibariyle gelmiştir. seeli fragmanda

Bihter ve Firdo'nun karşılıklı ağlama sahneleri mevcut. Bihter annesine intihar olayını öğrendiğinden mi bahsediyor acaba orada, bu duygusallığın sebebini merak ettim. Ve evet, bunları anne-kız olarak görmeyi seviyorum.

Adnan'a ayrılmak istiyorum diyen bir Bihter var elimizde. Bu sözcüğü golf sahnesinden sonra ki gece söylüyor sanırım.. Çünkü bunu dedikten hemen sonra Behlül'ün yanına gidiyor ve yarın hemen gidelim diyor..

Bu arada maddiyat içeren konuşmalar yapıyor ikili. Karşılıklı olarak bundan vazgeçmeyi göze alıp almadıklarını soruyorlar. Bihter göze almış olmalı ki gecesinde Adnan'a ayrılalım diyebiliyor. Sanırım ikisi de şimdilik para olayına çok takılmıyor, iş ilerlese elbette sorun yaratırdı orası tartışılmaz.

Mektubun okunduğu sahne filan güzel kondurulmuşa benziyor. Fragmanı sevdim, bakalım özet ve resimlerden neler çıkacak.

evet gözleri güzel bencede ama çok zayıf topulku ayakkabı yakışmıyor emanet duruyor kollarını sallaya sallaya yürüyorya çirkin oluyor
Biraz kilo alması lazım.. Bacakları çok ayrık..Ondan öyle yürüyo.. Zayıflıktan...

Kaçış sahneleri zannettiğimiz kısım golfmüymüş..Yine yanıltmışlar bizi...

Valla inanmıştım Tuce kaçıp geri gelcekler zannettim...Hem inanmıyorum artık diyorum hem inanıyorum...

golfmüymüş puhahahahaha her hafta bir sahne de tartışıyoruz ve hep yanılıyoruzz çok aldatıyolar bizi yaaf

33. Bölüm Özet

Bihter ve Behlül uçuruma sürükleniyor

Bihter ve Behlül, birbirlerini uçurama sürükleyen dönülmez bir yola giriyorlar.
Yasak aşkın cenderesinden kurtulmak isteyen Bihter, Behlül’e, herkesi arkalarında bırakarak gitmeyi teklif eder. Behlül’ün cevabı, Bihter’i de zor durumda bırakacaktır. Behlül, Bihter’in blöfünü görür ve kaçmayı kabul eder. Bihter attığı adımdan geri dönmeyi kendisine yediremez ama, bir yandan da giderek uçuruma doğru yuvarlandıklarının farkındadır. ıkisi de birbirini bu sona doğru tetikler. Bülent ve Matmazel çiftlikten döner, Bihter gerginliğini Matmazel’in eve dönüşünü bahane ederek hırçınlaşır. Firdevs Hanım’ın da tatilden sürpriz dönüşü bütün aileyi bir araya getirir. Bihter ve Behlül’ün planları giderek zorlaşmaktadır. Bihter’e çok özel bir hediye vererek aralarındaki mesafeyi kapatmaya çalışan Firdevs Hanım, evdeki gerilimi hemen fark eder. Adnan ile Bihter’in arası, Bihter’in giderayak çıkardığı sebepsiz tatsızlıklarla açılırken, Adnan fırtınayı koparır. Bihter evden ayrılmadan önce, Adnan’a bütün gerçeği açıklayan bir mektup bırakır. Bihter ve Behlül, acı gerçeklerle hayaller arasında kalmaktan yorgun düşerler. Verdikleri kararı, itiraf edemedikleri korkularla, uygulamak için yola çıkan yasak aşkın aşıkları, birbirlerini uçuruma sürükleyen dönülmez bir yola girerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…