Vazgeçen kesin Behlül olur..
Aşık olan bihter vazgecen behlül olacak çok korkak bi behlül izliyoruzmirmirmirmir
bihterin sevgisi saplantıya dönüşmeye başladı zaten, behlül daha çekingen :1closedeyes:[/QUOT.
Dizi kitaba göre gidiyo.ozman bihter daha aşıkmış kitapta.behlül daha hovarda ama bizim behlül öle diil.kaydirigubbakcemile3
Biraz kilo alması lazım.. Bacakları çok ayrık..Ondan öyle yürüyo.. Zayıflıktan...evet gözleri güzel bencede ama çok zayıf topulku ayakkabı yakışmıyor emanet duruyor kollarını sallaya sallaya yürüyorya çirkin oluyor
golf oynamaya gidiyolar..cantayla.kaydirigubbakcemile3.
Seni sevmek adlı sözcük kullanılmış... Behlül'den sevgi barındıran sözcüğümüz an itibariyle gelmiştir. seeli fragmanda
Bihter ve Firdo'nun karşılıklı ağlama sahneleri mevcut. Bihter annesine intihar olayını öğrendiğinden mi bahsediyor acaba orada, bu duygusallığın sebebini merak ettim. Ve evet, bunları anne-kız olarak görmeyi seviyorum.
Adnan'a ayrılmak istiyorum diyen bir Bihter var elimizde. Bu sözcüğü golf sahnesinden sonra ki gece söylüyor sanırım.. Çünkü bunu dedikten hemen sonra Behlül'ün yanına gidiyor ve yarın hemen gidelim diyor..
Bu arada maddiyat içeren konuşmalar yapıyor ikili. Karşılıklı olarak bundan vazgeçmeyi göze alıp almadıklarını soruyorlar. Bihter göze almış olmalı ki gecesinde Adnan'a ayrılalım diyebiliyor. Sanırım ikisi de şimdilik para olayına çok takılmıyor, iş ilerlese elbette sorun yaratırdı orası tartışılmaz.
Mektubun okunduğu sahne filan güzel kondurulmuşa benziyor. Fragmanı sevdim, bakalım özet ve resimlerden neler çıkacak.
Kaçış sahneleri zannettiğimiz kısım golfmüymüş..Yine yanıltmışlar bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?