Aşk-ı Memnu Kanal D

Ayy be gece aşkı memnu var delikafadulden

34. Bölüm Özet

Bihter köşeye sıkışıyor

Geride Adnan’a gerçek duygularını itiraf ettiği bir mektup bırakan Bihter iyice köşeye sıkışıyor.
Herkesi arkalarında bırakıp kaçmak için harekete geçen Bihter ve Behlül’ün planları, Behlül’ün son anda geri adım atmasıyla altüst olur. Geride Adnan’a gerçek duygularını itiraf ettiği bir mektup bırakan Bihter, çok zor durumda kalır. Evliliğini kurtarmak ve bu mektubu Adnan’ın okumasını engellemek için yardıma ihtiyacı vardır. Şaşırtıcı gelişmelerle büyüyen bu olay, Bihter’i iyice köşeye sıkıştırır. Kapalı kapılar ardında yaşananlardan giderek daha çok rahatsız olan Matmazel, çok önemli bir karar verir. Matmazel’in bu kararı, evde başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Elif, Paris’teki bir ajanstan bir yıllık çalışma teklifi alır. Ancak uçurumun kenarından dönen Behlül’ün, gelecek için farklı planları vardır. Pişmanlık ve suçluluk duygularıyla kıvranan Behlül, bu durumdan kurtulmak için bir yol arar. Artık Behlül’ün de işlere dâhil olmasını isteyen Adnan Bey, kendisini temsilen Behlül’ü Azerbaycan’da bir şantiyeye yollamaya karar verir. Nereye giderse gitsin Bihter’i aklından çıkaramayan Behlül, Bihter’in kendisini affetmeyeceğini anlayınca yüzünü karanlığa döner.

bence nihalin hastalığı sonradan çıkcak bide kızlar acaba behlül adnanın gerçek oğlumu ya kafam karıştı oğlum dedi ya olabilirmi sizce
zaten bu dizide hep birbirinin arkasndan işler yürüo ona bakarsanız peykerle behlülde birzamanlar aşk yaşamışlar şimdi bihterle yaşıyor dizinin ilk bölümlerinde peyekerede ilgisi vardı behlülün tam yalan rüzgarlık durum oldu

Ya kizlar belki ben tuaf dusunuyorum ama bu helikopter sahnesini keske degistirselermis baska bir sahne yapsalarmis araba, ucak ne bilim herhangi birsey.
Helikopter dustu denilince ilk aklima muhsin yazicioglunun kazasi geldi daha cok taze bir animiz ve biraz o kazaya saygisizlik olmus gibi geldi.

Son düzenleme:
Ondan esinlenmiştir senarist..Muhsin Yazıcıoğlundan..Allah rahmet eylesin..

he ya şu cemile kadar kompleksli birini heç görmedim:mymeka:

burda saatler kaldı bakalım behlüle ne olcak

Evlenmez bence...Gününü gün ediyodur...kaydirigubbakcemile3

anam gününü gün etmek için başka gadın mı bulamamış
nenem yaşında nerdeyse be -tatlicadiarzu-
kıskançlıkmı seziyorum bu yorumlarda kardeşimiz kıvanç gezsin tozsun ama evlenmez o arkadaşlar üzülmeyin onundaha ünlüler dünyasında bekar abileri var beyazıt öztürk kadir inanır bilem bekar daha birsürü kişi bekar oooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…