Aşk-ı Memnu Kanal D

Çok güzelsiniz sblue hepiniz..Ne güzel eğlenmişsiniz..

Ağlasın diye......a.s

ya şu bihter yüzünden her perşembe saten gecelikle yatağa girmek zorunda kalıyorum..kocam her gördüğünde sen niye giymiyosun diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 bide yakışsa bari ,bana daha çok yakışıyo

ciddimisin neden kıyaslama yapıyoki tersleseydin..ben kıskanırıdım canım..

hele o akşam yemekleri yok mu beni öldürüyor herkes partiye baloya gidecek gibi giyinip kuşanıp saç makyaj yaptırıyor her gün farklı gece elbiseleri zengin kısmısı hep mi böle ya???

ay kızlar yorumlarınıza çok güldüm yaa zemuszemus opuyorumnanaktan hihoyyyt

ayy kıslar ben geçen bölümü izleyemedim..ama bu haftaki fragmana baktım az önce..behlül nie beşiri dövüoo..matmazel kimle konuşuoda firdevs hanım dellenio....ayy tahmini olan varmı???

galiba beşir ona nihalle öpüştüğü gibi şeyler bahsetmiştir onun içinde dayak yemiş olabilir.......

ayrıca günaydın aşk-ı memnucular
iyi hafta sonları diliyorum hepinize........

evet kesin öpüşme olayı ile ilgili kavga ediyorlar ben yine kesin dedim ama ters köşe de olablir zemuszemus

galiba beşir ona nihalle öpüştüğü gibi şeyler bahsetmiştir onun içinde dayak yemiş olabilir.......

ayrıca günaydın aşk-ı memnucular
iyi hafta sonları diliyorum hepinize........

Sana da günaydın ve iyi hafta sonları canım... Nasıl söyleyebilecek ki Beşir gördüğünü..Nihale aşık olduğu iyice çıkacak ortaya bi tek Süleyman biliyodu..

herkese miraba
ya şu bihter neden kaşlarını almıyor ben çok gıcığım şu kadını kaşlarına laelaelaelaelae
ayrıca ednan beyde bihterin kredi kartı extiresinimi görüyo öyle düşünceli düşünceli bakıyo :1ninca:
acaba bu sefer birşeyleri fark edicekmi.
gerçi adamın kafasındaki arşa deydi hala saf saf geziyo ortalıkta ama ne bilem sırnaşık şey

modaymış şikerim öle doğal kaşlar. -tatlicadiarzu-

adnan hesap hareketlerini inceliyo canım şubeden yüklü miktarda para çekilmiş görüyo ama bihter bu tek ayak üstünde sıralar yalanları.
yani bi halt çıkmaz o sahneden de.

evet ya katılıyorum
çok haraketsiz bir bölüm olacak
oysa biz heyecan istiyoruz demiii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…