Bihterde yalan çok...Ama bu yüklü miktarı niye bana söylemedin diycek Adnan büyük bi ihtimalle...
bihter köşeye sıkışacak sonunda ama bakalım ne zaman sengözlerimebaksanab
dün buluşma yorgunluğundan izleyemedim
yarım yamalak baktım sızmışım yarıda ama pek bişi olmamış sanırım kızlar kapılar kitlendi dedik ama bişi çıkmamış ondan da :dilcikar:
merak edenler baksın fotolara
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...283602-izmirli-hatunlar-kurtlarini-doktu.html
sblue çok tatlısınız ya, gördüm fotografları, herkes coşmuş hihoyyyt
Çok güzelsiniz sblue hepiniz..Ne güzel eğlenmişsiniz..
Ağlasın diye......a.s
ya şu bihter yüzünden her perşembe saten gecelikle yatağa girmek zorunda kalıyorum..kocam her gördüğünde sen niye giymiyosun diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 bide yakışsa bari ,bana daha çok yakışıyo
ciddimisin neden kıyaslama yapıyoki tersleseydin..ben kıskanırıdım canım..
beşir o kadar iyi niyetli ki orada olanın bihter olabileceği hiç aklına gelmiyo bile...
nihal diyo...gerçi o kabarık saçı nasıl nihale benzetti anlamadım...bu bihteri kızgın yağa atmalı...ne kadar 3 kağıtçı kadınmış be...ferhundeyi geçti valla..
hele o akşam yemekleri yok mu beni öldürüyor herkes partiye baloya gidecek gibi giyinip kuşanıp saç makyaj yaptırıyor her gün farklı gece elbiseleri zengin kısmısı hep mi böle ya???
galiba beşir ona nihalle öpüştüğü gibi şeyler bahsetmiştir onun içinde dayak yemiş olabilir.......
ayrıca günaydın aşk-ı memnucular
iyi hafta sonları diliyorum hepinize........
Sana da günaydın ve iyi hafta sonları canım... Nasıl söyleyebilecek ki Beşir gördüğünü..Nihale aşık olduğu iyice çıkacak ortaya bi tek Süleyman biliyodu..
hıımm Süleyman haa :jeyyar::jeyyar:
süleymancığın hee:roflol:
herkese miraba
ya şu bihter neden kaşlarını almıyor ben çok gıcığım şu kadını kaşlarına laelaelaelaelae
ayrıca ednan beyde bihterin kredi kartı extiresinimi görüyo öyle düşünceli düşünceli bakıyo :1ninca:
acaba bu sefer birşeyleri fark edicekmi.
gerçi adamın kafasındaki arşa deydi hala saf saf geziyo ortalıkta ama ne bilem sırnaşık şey
modaymış şikerim öle doğal kaşlar. -tatlicadiarzu-
adnan hesap hareketlerini inceliyo canım şubeden yüklü miktarda para çekilmiş görüyo ama bihter bu tek ayak üstünde sıralar yalanları.
yani bi halt çıkmaz o sahneden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?