kızlar eğer kitaba sadık kalırlarsa ednan bey hiç öğrenmicek aldatıldığını behlül bi süre sonra sıkılıcak bihterden ve yine gece hayatına falan akıcak ve zamanla nihalin farkına varıp ona aşık olucak vee bihter intihar edicek
Karar verin be :mymeka:
öğreniyomu öğrenmiyomu.
kitabı bilmem ama dizide öğrenmemesi çok saçma olur.
öğrenmeli ve bihtere naltakkkk senii diyerekten bi tokat patlatmalı. :lepi:
gözümüzün önünde cillop gibim çocuğu şapur şupur öpmek nası oluyomuş öğrensin zilli.
sonrada intaharmı ediyo naparsa yapsın dokunmayın :1closedeyes:
Öğreniyo öğreniyo hatta Nihal bayılıyo Nihal bayılınca Beşir Adnana anlatıyo olan biteni...Adnanda Bihterin odasına gidiyo aç kapıyı diyo açmıyo intihar ediyo..
Karar verin be :mymeka:
öğreniyomu öğrenmiyomu.
kitabı bilmem ama dizide öğrenmemesi çok saçma olur.
öğrenmeli ve bihtere naltakkkk senii diyerekten bi tokat patlatmalı. :lepi:
gözümüzün önünde cillop gibim çocuğu şapur şupur öpmek nası oluyomuş öğrensin zilli.
sonrada intaharmı ediyo naparsa yapsın dokunmayın :1closedeyes:
aynen katılıyorum :1closedeyes: özellikle cillop gibim çocuk kısmına sırnaşık şey
aynen katılıyorum :1closedeyes: özellikle cillop gibim çocuk kısmına sırnaşık şey
Tabi değişiklikler olur sonunda ama ana konuya bağlı kalırlar heralde yani Beşirin söylemesi Bihterin intihar etmesi falan olur heralde..
:roflol::roflol::roflol: Dizinin en çok Behlül kısmıyla ilgileniyo
kaydirigubbakcemile5
çırpıbacak nolcek iyibi sopayı haketmiyolarmı ama bacım.
evet evett arada kaymalar olsada son değişmez bencede.
ya abi ben B&B nin aşkından ziyada nihaldeki değişimi dört gözle bekliyorum ve behlülle yakınlaşmalarını felan.
Gerçi dizi bu hızla giderse ben bi 3 yıl beklerim gibime geliyo.benneyaptımki
Size bi şey diyim mi belkide o kısmı çıkarırlar heeee...Çünkü kitapta Elif diye biri yok..Burda Elifi kullanmışlar Nihalde platonik aşık sadece..Belkide Behlül Nihal aşkı hiç olmayacak..
Size bi şey diyim mi belkide o kısmı çıkarırlar heeee...Çünkü kitapta Elif diye biri yok..Burda Elifi kullanmışlar Nihalde platonik aşık sadece..Belkide Behlül Nihal aşkı hiç olmayacak..
bence ilerleyen bölümlerde behlül nihalden çok etkilenecek
aslında şuanda bile içten içe onu sefio bence mirmirmirmir
böyle büyük bir olayı atlamazlar dizide kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?