Aşk-ı Memnu Kanal D

Aşk-ı Memnu durum şemasını ben eklemiştim ama bu büyüklükte ve bu netlikte değildi
Şemayı görünce yarıldım gülmekten..
Çünkü bu dizi bu şemasız seyredilmez valla:roflol:

Aşkı Memnu şeması değil haritası diyin o zaman baka baka seyredelim..

herkes sevgi kelebeği gibi düzgünce adam gibi seven yokmu bu dizide hepsidemi yanlış ilişki peşinde ben yinede tek dürüst adnan beyi gördüm ama oda boynuzalanıyor yazık zaten bu dünyada dürüst olan suçlu

diziyi geçen perşembe izledim ama ondan önce bir ay izlememiştim, 4 bölüm sonra bile yerinde sayıyodu, tek farklı olan şey behlülül kaybolup bulunmasıydı. Bence bu haftalık dizi değil arkası yarın olmalı bu yavaşlıkla:bbo:
şemada süper hakketen, behlülünde ortada kırmızı olarak durması pek bi manidarkaydirigubbakcemile3

evet behlül kendisini gösteren oklarla şirin baba olmayı hakediyor bence zemuszemus

:roflol: :roflol:

önceden eklenmiştir belki ama 4.000 küsür mesajın hepsini okuyamadım.biri yüklediyse bu resmi affola

cem yılmazın esprisi geldi aklıma

şöför bahçıvana, bahçıvan aşçıya, aşçı uşağa, sonra hepsi uşağa, filmin adı, grup indirimi.
:roflol::roflol:

cem yılmazın esprisi geldi aklıma

şöför bahçıvana, bahçıvan aşçıya, aşçı uşağa, sonra hepsi uşağa, filmin adı, grup indirimi.
:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Halid Ziya Uşaklıgil'in Aşk-I Memnu Adlı Eserinden Uyarlanan ve Her Hafta Ekranları Kilityen Aşk-I Memnu" Yasak Aşk" Dizisi ıki Beğenilen Oyuncunun Yasak Aşkıyla Dolu Dizgin Sürüyor.

Halid Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu adlı eserinden uyarlanan ve her hafta ekranları kilityen Aşk'ı Memnu" Yasak Aşk" dizisi iki beğenilen oyuncunun yasak aşkıyla dolu dizgin sürüyor.
Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Bihter, Behlül'ün kaybolmasından sonra aşkı alevleniyor ve herkes odasına çekildikten sonra Behlül'ün odasına girip kapıları kilityor.ıkili aşkın şarhoşluğuna öylesine kapılıyorlar ki birbirlerini balkona sürüklediklerinin farkına bile varmıyorlar işte o sırada evin bir başka Melankolik aşığı ve gariban hizmetçisi Beşir eve dışardan gelirken karanlığın içinden genç çiftin ateşli aşklarına tanık oluyor.

julietcim sana ziyaretçi mesajı gönderemedim. Kabul etmiyosun galiba..Lafımı olur tatlım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…