2 gün 22 saat 30 dk 13 sn
yatakta iiidir belki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3meltem cumbul hem olgun duuryo hemde güzel değil ya kıvancıma azra akın yakışıyodu ya ben seviyom okızı onun için o kız terkedilirmi yaw
ay bi arada gümüşteki kızla birlikteydi bu kıvanç heralde olgun kadınlaı seviyo
aaaboooooooooooooowww sesli fragmanı izledimm..beşir sizi gördüm balkonda dio..nihal matmazele ben onun odasında diildim dio....bihter iice köşeye sıkıştık dioo....behlül elife evlenmiceni sölüooo...bihter galiba matmazele''ben onun yengesiyim ben onun yengesiyim nasıl böle birşey beklersiniz'' diodu..ayyyyy çok heyecanlandım vallakiii
yatakta iiidir belki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Şenizzemuszemushızır gibi yettin
saatim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sensiz ne yaparızzza.s.
aaaboooooooooooooowww sesli fragmanı izledimm..beşir sizi gördüm balkonda dio..nihal matmazele ben onun odasında diildim dio....bihter iice köşeye sıkıştık dioo....behlül elife evlenmiceni sölüooo...bihter galiba matmazele''ben onun yengesiyim ben onun yengesiyim nasıl böle birşey beklersiniz'' diodu..ayyyyy çok heyecanlandım vallakiii
aaaaaaa herkes herşeyin farkınamı varıyo..mafoldumben
kitaba göre matmazel evden gidiyo dimi fisfisfis
zaten kadın tüm bildiklerinden sonra ne onu o evde barındırırlar nede 1 dk daha kalmak ister oradamafoldumben
.vereliniortak
sesli fragmandan da anlaşıldığı gibi heryandan kıstırılan bihter-behlülün tek çıkış yolu behlülün nihale ilgisi olduğunu kabul etmesi olacak ki bunu da bihter behlüle yaptıracak.
.şuraya yazıyorum sezon finalimiz behlülün gizli dalgasının nihal olmasıyla son bulacakdelikafadulden
yatakta iiidir belki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
bence kendi gitmek isticek canım.
adnan beye söylediydi zaten.
bihterin demesiyle olmaz gibime geliyo.
sonuçta gidecek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sonuçta gidecek mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yasık oldu matmazele :1no2:mafoldumben
bence evden biraz uzaklaşması iyi olacak.
evde dengeler değişecek matamazel gidince.
Adnan da anlıcak matmazelin kıymetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?