Aşk-ı Memnu Kanal D

yatakta iiidir belki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

aaaboooooooooooooowww sesli fragmanı izledimm..beşir sizi gördüm balkonda dio..nihal matmazele ben onun odasında diildim dio....bihter iice köşeye sıkıştık dioo....behlül elife evlenmiceni sölüooo...bihter galiba matmazele''ben onun yengesiyim ben onun yengesiyim nasıl böle birşey beklersiniz'' diodu..ayyyyy çok heyecanlandım vallakiii

abooww matmazel ne ima etti acep ki bihter ben onun yengesiyim diyo.
tabi nihal odada değilse kim bu demi oklar bihteri gösterecek.
aman yine öyle böyle kapanır konu kimse bişey çakmaz -tatlicadiarzu-

hızır gibi yettin
saatim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sensiz ne yaparızzza.s.
Şenizzemuszemus

ben izlemedim daha fragmanı ama baya heyecanlıymış çok merak ettim delikafadulden

kitaba göre matmazel evden gidiyo dimi fisfisfis
zaten kadın tüm bildiklerinden sonra ne onu o evde barındırırlar nede 1 dk daha kalmak ister oradamafoldumben

.vereliniortak

sesli fragmandan da anlaşıldığı gibi heryandan kıstırılan bihter-behlülün tek çıkış yolu behlülün nihale ilgisi olduğunu kabul etmesi olacak ki bunu da bihter behlüle yaptıracak.
.şuraya yazıyorum sezon finalimiz behlülün gizli dalgasının nihal olmasıyla son bulacakdelikafadulden

nihal nası kabul etcek bu durumu
sonuçta ortada öpülen bi kız var ve nihal bilio kendi olmadığını fisfisfis

anaaaa demek beşir söylo ha içine atar sanmıştım ben iyi dizide haraketlenmeler başlıcak demekki bu bölüm bol bol heycan var demekki.matmazelde bihteri köşeye sıkıştırırsa oh bihtere sürünsün soğan cücüğü:jeyyar:

aman yine fragman yanıltmacasıdır ama matmazel anlşayabilir çünkü balıkçıda yengeyi görmüştük bizim oraya beraber gelmişlerdi falan dediya matmazel yapboz gibi parçaları birleştirebilir bakalım yanıltmacamı yine ama matmazelde ev bulup gitmezse o evden kolay kolay gitmeyecek gibi

ben bihtere çok uyuz olmaya başladım ya öle böle değil. güzelim adnan gibi kocası var bir de aldatıyor alçak kadın. hem de kocasının yiğeniyle. adamı rahat ta bırakmıyor anacım. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…