heehee akşam izleyemediğim kısımları ve yeni bölüm fragmanı izledim delikafadulden
kim çok çirkin olmuş dedi len behlüle. :mymeka:
ben çok beğendim. Nihalde çok tatlı olmuş.
Allah iyiden iyiye behlüle bağlanacak bizim kız.
Ama behlül için aynı şeyi söyleyemicem. Onun aklı hala bihterde kapalı kutu nede olsa
hala. Kutuyu açmadan bihterden vaz geçmicek.:jeyyar:
Yani nihal ve behlül şeysi için baya bi beklicez arkadaşlar.
Kız ne zevk var sende..:mymeka:
Kabak gibi çıkmış çocuğun yüzü...:1shok:
Sus kız duruşu yetiyo çocuğun. :mymeka:
her hali başka bi güzel keratanın :asigim:
heehee akşam izleyemediğim kısımları ve yeni bölüm fragmanı izledim delikafadulden
Ama behlül için aynı şeyi söyleyemicem. Onun aklı hala bihterde kapalı kutu nede olsa
bence de tatlı olmuş ya, kimse beğenmeyince sesimi çıkaramamıştım, şimdi rahatladım, güzel olmuş işte, her şey yakışıyor işte -tatlicadiarzu-
bence de tatlı olmuş ya, kimse beğenmeyince sesimi çıkaramamıştım, şimdi rahatladım, güzel olmuş işte, her şey yakışıyor işte -tatlicadiarzu-
slm kızlar
behlülü sürekli saçları dağınık şekilde gördüğüm için sanırım toplu banada bir garip geldi ama bebek gibi yüzü ortaya çıkmış allah sahibine bağışlasın ama bu kişi lütfen meltem olmasın ben onları hiç yakıştıramıyorum nedense daha güzel bir kız olsun boyu boyuna güzelmi güzel
dün aksamki bölüm gercekten cok heyecanlıydı.
bundan önceki bölümler hep mız mız ilerliyordu,diziye ekşın gelmesi cok iyi oldu.kaydirigubbakcemile3
daha bir soluksuz izledım diziyi.vereliniortak
Kiz nasil mantigiyla nasil daha iyidir anlayamadim onlar kardes gibi ayni evde buyuduler beraber paylastilar herseyi yani sen hangi mantiktan bahsediyorsun anlayamadim boyle durumda bihterle beraber olmasi bile daha mantikli.
Ayrica Bihter ne serefsiz bir kadinmis ya hem kocasini aldatiyor hem onu birakip kacacak bunu yapmak icin de adamin hesabindan para cekip onunla yapiyor. kötükedihüso
nihalle behlül olayını heycanla bekliyecegimi sanmıyorum canım. heyycan yok onların aralarında...
saça gelince zevk meselesi samuray olmuş behlül. -tatlicadiarzu-
nihalle behlül öyle gözgöze dans falan ediyorlar,benim merak ettigim bihterin tepkisi ne olcak..acaba kiskancliktan hangi renk olcakkdelikafadulden
kıskanacakmı sizce.
kadın kendinden o kadar eminki. heleki yine ayrılık kararı almışken.
behlülün kendisinden başkasını arzu etmiceni adı gibi biliyo.:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?