Aşk-ı Memnu Kanal D

heehee akşam izleyemediğim kısımları ve yeni bölüm fragmanı izledim delikafadulden

kim çok çirkin olmuş dedi len behlüle. :mymeka:

ben çok beğendim. Nihalde çok tatlı olmuş.

Allah iyiden iyiye behlüle bağlanacak bizim kız.

Ama behlül için aynı şeyi söyleyemicem. Onun aklı hala bihterde kapalı kutu nede olsa

hala. Kutuyu açmadan bihterden vaz geçmicek.:jeyyar:

Yani nihal ve behlül şeysi için baya bi beklicez arkadaşlar.

Kız ne zevk var sende..:mymeka:

Kabak gibi çıkmış çocuğun yüzü...:1shok:

bence de tatlı olmuş ya, kimse beğenmeyince sesimi çıkaramamıştım, şimdi rahatladım, güzel olmuş işte, her şey yakışıyor işte -tatlicadiarzu-

slm kızlar

behlülü sürekli saçları dağınık şekilde gördüğüm için sanırım toplu banada bir garip geldi ama bebek gibi yüzü ortaya çıkmış allah sahibine bağışlasın ama bu kişi lütfen meltem olmasın ben onları hiç yakıştıramıyorum nedense daha güzel bir kız olsun boyu boyuna güzelmi güzel

bence de tatlı olmuş ya, kimse beğenmeyince sesimi çıkaramamıştım, şimdi rahatladım, güzel olmuş işte, her şey yakışıyor işte -tatlicadiarzu-

Sende beğendin mi Tuceeeee:1shok:

Gelecek bölümde iyice bi inceleyelim Behlülü bakalım -tatlicadiarzu-

evet tuçecim bunlar konuşsun dursun havası yetiyo çocuğun bee.

evet bencede meltem olmasın. koca memlekette kız kalmamış sani off

dün aksamki bölüm gercekten cok heyecanlıydı.
bundan önceki bölümler hep mız mız ilerliyordu,diziye ekşın gelmesi cok iyi oldu.kaydirigubbakcemile3
daha bir soluksuz izledım diziyi.vereliniortak

nihalle behlül olayını heycanla bekliyecegimi sanmıyorum canım. heyycan yok onların aralarında...
saça gelince zevk meselesi samuray olmuş behlül. -tatlicadiarzu-

dün aksamki bölüm gercekten cok heyecanlıydı.
bundan önceki bölümler hep mız mız ilerliyordu,diziye ekşın gelmesi cok iyi oldu.kaydirigubbakcemile3
daha bir soluksuz izledım diziyi.vereliniortak

dünkü bölüm güzeldi. heycanlıydı sıkılmadan izledim.kaydirigubbakcemile5

behlülün mantigindan bahsediyorum..:1closedeyes:
fragmanda izledigimiz kadariyla Nihale bakislari ve olasi düsüncesinden yani.
burda dizinin gelecek bölümleriyle alakali kendimiz senaryo üretip takiliyoruz,ne demek hangi mantiktan bahsediyorsun

nihalle behlül olayını heycanla bekliyecegimi sanmıyorum canım. heyycan yok onların aralarında...
saça gelince zevk meselesi samuray olmuş behlül. -tatlicadiarzu-

julyetcim heyecan olur olmaz şimdi konuşmak için erken bence.
behlülün bihterden sıkılıp bırakacağı gün gibi ortada.
nihal devreye nasıl girecek. behlül nasıl dank edecek. şimdiden hissedilen bağzı şeyler varda behlül bunları görmezden geliyo olabilirmi. Şu an bihter olayı onda bi takıntı olmuş durumda. Ben bunları bekliyorum açıkcası.
Bihterle behlülün yatak sahneleri de beni heyecanlandırmıyo.
heyecanlı olan yanı bunların şu an gizli saklı birbirlerini tartmaları.
yoksa yatak sahneleri bi süre sonra sıkacak bizi. sıradanlaşacak.

nihalle behlül öyle gözgöze dans falan ediyorlar,benim merak ettigim bihterin tepkisi ne olcak..acaba kiskancliktan hangi renk olcakkdelikafadulden

nihalle behlül öyle gözgöze dans falan ediyorlar,benim merak ettigim bihterin tepkisi ne olcak..acaba kiskancliktan hangi renk olcakkdelikafadulden

kıskanacakmı sizce.
kadın kendinden o kadar eminki. heleki yine ayrılık kararı almışken.
behlülün kendisinden başkasını arzu etmiceni adı gibi biliyo.
:1closedeyes:

kıskanacakmı sizce.
kadın kendinden o kadar eminki. heleki yine ayrılık kararı almışken.
behlülün kendisinden başkasını arzu etmiceni adı gibi biliyo.
:1closedeyes:

Bence de vereliniortak

Nihali kendine rakip görmez...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…