Aşk-ı Memnu Kanal D

sblue nerdesin canım..sonunu kaçırdım ben ,tam şey yeri hani matmazelle nihal konuşuyolardı noldu orda .tel ile konuşurken kaçırıvermişim ..

sblue nerdesin canım..sonunu kaçırdım ben ,tam şey yeri hani matmazelle nihal konuşuyolardı noldu orda .tel ile konuşurken kaçırıvermişim ..

SBlue canım artık kaçıran herkes sana müracat edecek...:roflol::roflol:

behlülün saçları berbattı yaa,aman o toplamasın saçlarını bi daha bence karizması gitmiş,bu arada nihale ne garip bakıyodu öyle aralarında bi elektriklenme olabilirmi acabaa

günaydın kızlar
dün dizinin sonunda nihal matmazele behlülün odasına girmediğini behlülün aceleci davrandığını ve tkrar kapıyı kitlediğini söyledi matmazelde tabi iyice işkillendi o sirada içeri bihter girdi dedikodumu var falan dedi gülerek ama matmazel bihterin yüzüne baktı kaldıı

ya bide dünkü bölümde behlül hoş görünmüyodu çok yakın çekimlerde sanki kilo almış yüzü büyümüş ne bileyim başkası gibi geldi bana belkide sinirimden öyle gördüm oda olabilir yaniii :jeyyar:

dizi gittikçe çekilmez bir hal aldı hele dünkü bölümü barışıp ayrılıyorlar daha arada yasak bir aşk göremedik.sürekli aralarda öpüşüyorlar o kadar.behlülün kapıyı kilitlemesi ne alakaydı şimdi.bihter ne yapsa haklı şimdi.gelecek haftaki bölümünde behlülle nihalle yakınlaşırsa artık yuh dicem.daldan dala daldan dala yani.

Nihal Bihtere ne kadar benzemiss demiii:1shok:
bende Behlül bu yüzden Nihale yakinlik duycak..
Hem Bihtere benziyo,hem Nihal onu seviyo,hemde böyle bi iliski yengeyle iliskiden daha iidir yanii mantigiyla

Nihal Bihtere ne kadar benzemiss demiii:1shok:
bende Behlül bu yüzden Nihale yakinlik duycak..
Hem Bihtere benziyo,hem Nihal onu seviyo,hemde böyle bi iliski yengeyle iliskiden daha iidir yanii mantigiyla

Kiz nasil mantigiyla nasil daha iyidir anlayamadim onlar kardes gibi ayni evde buyuduler beraber paylastilar herseyi yani sen hangi mantiktan bahsediyorsun anlayamadim boyle durumda bihterle beraber olmasi bile daha mantikli.

Ayrica Bihter ne serefsiz bir kadinmis ya hem kocasini aldatiyor hem onu birakip kacacak bunu yapmak icin de adamin hesabindan para cekip onunla yapiyor. kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…