yaw bu diziyi heyecanla izliyorm bende.. sinir oluyorum bihtere.. oh mademoiselle de anladı sonunda artık taşınmaktan vazgeçerde savaş başlar artık umarm :jeyyar:
behlül ne zaman aşık olcek nihale sıktı artık bihter aşkı ekşın da yok zatii:umursamaz:
Canim bence tasinmaktan vazgecmez cunku hic savas acacak tip degil.
Daha cok benimle alakasi yok beni ilgilendirmez tipten, ve sanirim tartismayi sevmeyen de biri
o yuzden bu konuda cok fazla birsey yapacagini zannetmiyorum yaaaa.
Daha Bihterle aldaticakta, yasak ask yasayacakta sonra da Nihal'e asik olacak ohooo daha baya var sanirim.
amanın bu kadar uzamasın yaw.. zaten bölümlerin yarısından çoğu olağan günlük işlerle geçiyor yaw heyecanla ee hadi e hadi bekliyip duruyoz bişi olduğu yok.. ben gidip bağırcam sölicem herşeyi evin bahçesinde heee. alla alla :1ninca:
daha bihterle bi aşk yaşamadıki nihale aşıkolsun.bihtere haksızlık ediyosunuz bence gerçekten seviyor ama hala tam olarak karşılık göremedi.doludizgin iki tane aşık göremiyorum ben bu dizide.heyecanla bakmıyorlar bile birbirlerine.artık aşk olsun aşkkkk
daha bihterle bi aşk yaşamadıki nihale aşıkolsun.bihtere haksızlık ediyosunuz bence gerçekten seviyor ama hala tam olarak karşılık göremedi.doludizgin iki tane aşık göremiyorum ben bu dizide.heyecanla bakmıyorlar bile birbirlerine.artık aşk olsun aşkkkk
heheheh bi bakarmışız özlemim birdahaki bölümde konuk oyuncu olarak gidermiş her şeyi anlatırmış
.
HİÇ YAKIŞMIYOLAR. BENCE.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?