Aşk-ı Memnu Kanal D

yaw bu diziyi heyecanla izliyorm bende.. sinir oluyorum bihtere.. oh mademoiselle de anladı sonunda artık taşınmaktan vazgeçerde savaş başlar artık umarm :jeyyar:

Canim bence tasinmaktan vazgecmez cunku hic savas acacak tip degil.
Daha cok benimle alakasi yok beni ilgilendirmez tipten, ve sanirim tartismayi sevmeyen de biri
o yuzden bu konuda cok fazla birsey yapacagini zannetmiyorum yaaaa.

behlül ne zaman aşık olcek nihale sıktı artık bihter aşkı ekşın da yok zatii:umursamaz:

Daha Bihterle aldaticakta, yasak ask yasayacakta sonra da Nihal'e asik olacak ohooo daha baya var sanirim.

Canim bence tasinmaktan vazgecmez cunku hic savas acacak tip degil.
Daha cok benimle alakasi yok beni ilgilendirmez tipten, ve sanirim tartismayi sevmeyen de biri
o yuzden bu konuda cok fazla birsey yapacagini zannetmiyorum yaaaa.

tamam kendi halinde bi kadın.. ama çocukları çok seviyor.. böyle bir durum çocukları ilerde uçuruma sürekler.. bile bile onlara kötülük yapmış olur giderse... ben sevgisine ve bağlılığına istinaden çocukları bu yanlıştan korumak adına kalacağını düşünüyorum.. umarm gitmez.. susmamalı yaw..

matmazel evet susmamalı doğru olan bu ama gerçek hayatta bu böyle yoksa dizi çabucak biter söylerse anlamı kalmaz

Daha Bihterle aldaticakta, yasak ask yasayacakta sonra da Nihal'e asik olacak ohooo daha baya var sanirim.

amanın bu kadar uzamasın yaw.. zaten bölümlerin yarısından çoğu olağan günlük işlerle geçiyor yaw heyecanla ee hadi e hadi bekliyip duruyoz bişi olduğu yok.. ben gidip bağırcam sölicem herşeyi evin bahçesinde heee. alla alla :1ninca:

Hadi kiz seni tutan mi var hepimiz adina bagir cagir dok icini. :roflol:
Hakkatten sirf nasil olsa izliyoruz diye uzattikca uzatiyorlar bu dizileri ya insan cileden cikiyor. klava:

heheheh bi bakarmışız özlemim birdahaki bölümde konuk oyuncu olarak gidermiş her şeyi anlatırmış

daha bihterle bi aşk yaşamadıki nihale aşıkolsun.bihtere haksızlık ediyosunuz bence gerçekten seviyor ama hala tam olarak karşılık göremedi.doludizgin iki tane aşık göremiyorum ben bu dizide.heyecanla bakmıyorlar bile birbirlerine.artık aşk olsun aşkkkk

Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan'ı oynayan Selçuk Yöntem, dizinin finalinde ne olacağı ile ilgili soruya bakın ne dedi. Star TV'de yayınlanan Mega Magazin programına konuşan Selçuk Yöntem, Kanal D'de yayınlanan ve gelecek sezon da devam edecek olan Aşk-ı Memnu'nun sezon finaline az kaldığını söyledi. Son 3 bölümü çektiklerini belirten Selçuk Yöntem, finalde ne olacağını kendisinin de bilmediğini ve senaryonun son anda ellerine geldiğini ifade etti. Bu arada Yöntem, finali bilmesiyle ilgili esprili bir yanıt vermeyi de ihmal etmedi. Yöntem, sezon sonunda Adnan'ın Bihter ve Behlül arasındaki yasak aşkı öğrenip öğrenmeyeceğiyle ilgili soru üzerine şöyle konuştu:
"Adnan, yasak aşkı öğrenirse dizi biter. Dizi biterse 300 kişi ekmeğinden olur. O yüzden benim haberim olmasa daha iyi olur!"

Alıntı....

Şımcik hesaplamama göre 18 haziranda sezon finalini izlicez.

Bihtere haksızlıkmı ediyoruz.
Yani sence şimdi bihterin behlülle aşk yaşama hakkımı var.

EVLİ OLDUGU İÇİN BİHTER ZOR AŞK GÖRÜLÜR BU DİZİDE. ZOR BİRAZ..:gitme:

Canim neresi haksizlik Bihtere, asil Adnan beye tek haksizlik var burada
.
Ayrica ben aralarinda ask olduguna inanmiyorum, sadece hirs ve ulasamamak.lmaz:

Bihter’in Behlül’e sürprizi var

Beşir’in karanlıkta Nihal zannettiği gölgenin Bihter olduğunu anlayan Matmazel, yüzleştiği gerçekle sarsılır. Kimseyle paylaşamayacağı bu sır Matmazel için giderek ağır bir yük halini almaya başlar. Evden bir an önce uzaklaşmak isteyen Beşir, askere gitmeye karar verir. Adnan Bey ise Beşir’in bu kararı vermesinde Behlül’le aralarındaki gerginliğin payını merak etmektedir. Beşir’in yoluna çıkan engel tüm planlarını altüst eder.
ıhale yenilgisini bir türlü hazmedemeyen Hilmi Bey’in karşı hamlesi Adnan Bey’le gireceği yeni bir güç savaşının ilk kıvılcımı olur.
Nihal’in diploma töreni bütün aileyi bir araya getirir. Birbirlerinden uzak durmaya çalışan Bihter ve Behlül, Matmazel’in göz hapsinde olduklarından habersizdirler.
Nihal’in dereceyle mezun olması Adnan Bey’i çok gururlandırır. Baba kız törende duygulu anlar yaşarlar. Herkes aynı gece mezuniyet balosuna giden Nihal’in inanılmaz değişimine şahit olur. Behlül’ün baloda Nihal’e eşlik edecek olması, geceyi Nihal için daha da anlamlı kılar. Nihal’in bu mutlu gecesinde Bihter’in de Behlül’e büyük bir sürprizi olacaktır.

heheheh bi bakarmışız özlemim birdahaki bölümde konuk oyuncu olarak gidermiş her şeyi anlatırmış

kaydirigubbakcemile valla gidip evin bahçesinde bağırasım geliyor izlerken bile söyleniyorum ( yada olmazsa isimsiz mail yazsak adnan'a hepimiz hehehehe :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…