Aşk-ı Memnu Kanal D

Bihter’in Behlül’e sürprizi var

Beşir’in karanlıkta Nihal zannettiği gölgenin Bihter olduğunu anlayan Matmazel, yüzleştiği gerçekle sarsılır. Kimseyle paylaşamayacağı bu sır Matmazel için giderek ağır bir yük halini almaya başlar. Evden bir an önce uzaklaşmak isteyen Beşir, askere gitmeye karar verir. Adnan Bey ise Beşir’in bu kararı vermesinde Behlül’le aralarındaki gerginliğin payını merak etmektedir. Beşir’in yoluna çıkan engel tüm planlarını altüst eder.
İhale yenilgisini bir türlü hazmedemeyen Hilmi Bey’in karşı hamlesi Adnan Bey’le gireceği yeni bir güç savaşının ilk kıvılcımı olur.
Nihal’in diploma töreni bütün aileyi bir araya getirir. Birbirlerinden uzak durmaya çalışan Bihter ve Behlül, Matmazel’in göz hapsinde olduklarından habersizdirler.
Nihal’in dereceyle mezun olması Adnan Bey’i çok gururlandırır. Baba kız törende duygulu anlar yaşarlar. Herkes aynı gece mezuniyet balosuna giden Nihal’in inanılmaz değişimine şahit olur. Behlül’ün baloda Nihal’e eşlik edecek olması, geceyi Nihal için daha da anlamlı kılar. Nihal’in bu mutlu gecesinde Bihter’in de Behlül’e büyük bir sürprizi olacaktır.

Beşir hastaaaa. almıcaklar askere onu.
ay yazık sevmiyom dizide ama ölmesin be :çok üzgünüm:

boyunun kısa olması dışında nihal çok güzel bir kızzz
boyunuda topuklularla kapatırr
en azından bihter kadar çirkin yürümez sanıyorumm:olmaz:

bencede hiç yakışmıyorlar. ben heyecanı seviyorum.bihterin behlülle yaşayacagı aşkı merak ediyorum.burdakilerin hepside onu istiyor bence.bu arada tabiki hakkı var bihterinn

kaydirigubbakcemile valla gidip evin bahçesinde bağırasım geliyor izlerken bile söyleniyorum ((: yada olmazsa isimsiz mail yazsak adnan'a hepimiz hehehehe :tomato:

Bende gecen bolumde en cok besire sinirlenip durdum hani onlari gordu nihal diyor ya bende kaptirmisim kendimi gerizekali diyorum esim de bana bakiyor insan ister istemez kaptiriyor kendini diziye. kaydirigubbakcemile3

istediği kadar topuklu giysin saçlarını bihter gibi yapsın olmamış olmamış olmamış.bi kere bihterin bakışları etkili gülmesi siniri.dış görünüşün değişmesi yetmezzz

bu dizi adı üstünde yasak aşk.tabiki bihterle behlülün aşkını izlicezz

boyunun kısa olması dışında nihal çok güzel bir kızzz
boyunuda topuklularla kapatırr
en azından bihter kadar çirkin yürümez sanıyorumm:olmaz:

hakkat ya neden öyle baston yutmuş gibi yürüyor. kardeşim yürüyemeyeceksen giyme aaaaaaaa zati gıcığım sana diyesim var bihtere kaydirigubbakcemile3

bencede hiç yakışmıyorlar. ben heyecanı seviyorum.bihterin behlülle yaşayacagı aşkı merak ediyorum.burdakilerin hepside onu istiyor bence.bu arada tabiki hakkı var bihterinn

bu dizi adı üstünde yasak aşk.tabiki bihterle behlülün aşkını izlicezz

iyide arkadaşım sana izleme diyenmi oldu.
bizde biliyoruz çok şükür aşk-ı memnunun ne anlama geldiğini. hatırlatmana gerek yok.

bihter ve behlülün yaşamak istediklerinin doğru olmadığı konusunda çoğu kişiyle hemfikiriz burada.
he sen yaşasınlar nolllceeek diyosan kendi fikrin.
sonuçta zaten ortada bi roman var ve ne olup biticeğini herkezler biyoooo.
stres yapmayınız boşyere yanee :delphin:

ednancığım artık yaz saati uygulamasına geçmiştir. kışın 20:30 hadi bilemedin 21:00 deyince uyumaya başlayan dün gece çok iyi uyumuşum adnan'ı, son bölümde behlül'ün telefonunda saat 23:01'i gösterirken piyano odasında nihal'i dinliyordu.

bihter mutluluğu başka yerlerde arama be. bak kızım bu adamda ilerleme var. yarın öbür gün, matmazel'i, firdevs hanım'ı, katya'yı alır sabaha kadar nihal'e piyano çaldırır ziyagil fest 1 yapar haberin olsun.

behlül' ün cool takılmaları beni öldürücek. tamam zenginsin anladık ama bu kadar da olmaz ki. arabanın içinde basın gelince artislenmeler, nişanlısını özür dilerim diye serzenişine okey diye cevap vermeler felan. öldürüyo beni.
okey lan, ben sevgilime özür dilerim diye mesaj atıcam o da bana okey yazıcak. benden bi mesaj daha gider: sinirlendim bakkkk

acaba bihterin behlüle süprizi ne olcak bi fikrin varmı..kaydirigubbakcemile3

fragmanı izleyemedim canım sesli olanı yani.
ama burda yazdı malibu bihter sadece bi gün bizim olsun istiyorum demiş behlüle.
sanırım bunla ilgili bi süpriz olabilir.
1 günlük tatil yakın biryerlere kaçıp giderler.
sezon finalide bu şekilde olur herhalde.

evet sezon finali bence de bihterle behlülün artık işi pişirmeleriyle biter yakındır bizim kırmızı nokta

beşer yavrum sana o kızı yar etmezler,sen evin hizmetçisi olan kızın duygularına karşılık ver.ki ilerleyen bölümlerde olası bir durum bu.

-yaşlı amca sen de şu adama ikide bir ednan bey deme,ednan nedir ya?

-matmazel;bu kadar naiflik,bu kadar hanımefendilik ile seni o evde barındırmazlar.

-adnan amca veya adnan abi.azıcık aç gözünü be babacım.anasına bak kızını al demişler.aldığın hatun ortada.birazcık paranoyaklık yapsana.hatun arkandan neler çeviriyor.

-nihal;seni de gören atom mühendisi olacaksın sanar.gayet de iyi çaldın piyanoyu;konservatuara girersin dert etme sen.hem senin arkadaşların falan yok mu.7/24 evdesin kukuma kuşu gibi,herhalde behlül'e aşık olursun.git gez toz,hatta olabildiğince adnan'ın paralarını ez.

-ufaklık,sözüm sana.bacağım kadar boyun var türlü türlü huyun var.lan oğlum evde gömlekle gezmesene,üstüne yemek felan dökecen.git şort giy ne bileyim eşofmanla gez.ben de öyle bahçe olcak,sabah akşam orta kafa gol oynarım beşer ile.

-elif,kızım güzelsin hoşsun ona lafımız yok.ama paris moda haftasında sana su sattırmazlar.hemen ünü türkiye'yi aşmış model rollerine girme.

evet sezon finali bence de bihterle behlülün artık işi pişirmeleriyle biter yakındır bizim kırmızı nokta

Heyecanlandik simdi hea. :jeyyar:

len ne kadar meraklısınız he. opuyorumnanaktan
bende nedense bunların ilişkileri pek merak uyandırmıyo.
sonucu bildiğimiz için olsa gerek.:uhm:

Back
X