Aşk-ı Memnu Kanal D

bitmez bu yaz bitmezz mafoldumben

ay bide biziz kandırıyorlarmış sadece ayak sesi duyuyorlarmış bi yaz boşa beklermişliz ehehhe:::::::)))

kızlar kızlar sonunda beklediğimiz o an geliyo oleey oh be bi sene bunu bekledik biz ya dimi ama

ah behlülüm ah eridim bittim fragmanda behlülüme uyuz bihteryavereliniortak

azönce yeni bi fragman grdümm..peyker ''behlül yine yaptı yapıcanı'' adnanda behlüle ''hep böle durumlarda ortadan kayboluosn'' falan diodu...

Ben hala şu ballandıra ballandıra anlattığınız frağmanı izleyemedim.
duygu seti basmaya giderken banada haber et hemi kuzum.
akşam ana haberlere tek çıkmana gönlüm razı gelmedi. kaydirigubbakcemile3

nihayet dün fragmana baktım epey bi kırmızı nokta var ama aklıma takılan şeyler var b&b acaba nerde birlikte oluyorlar otel odasına benzemiyor atölye diycem orda yatak matak yok bide bu kadar salaklar mı evin dibinde bu işi yapacaklar birden kalkıyolar biri geliyo sanki muhtemelen orda biter bence kimse görmiycek

zaten kıskanmayanda vardır bi anormallik helal olsun iyi yapmış ayrılmakla sanat diye diye sevişiyo bunlar yaa ondan sonra bişey hissetmiyoruz yuhh yanii
kizlar gazetede okudum bihterle sevgülüsü ayrilmis,sevgilisi dizideki öpüsme sahnelerini cok kiskanmissss ve bitmiss

KIZLAR FLASH FLASH BEREB SAAT SEVGİLİSİ BÜLENT İNALDAN AYRILMIŞ DİZİDEKİ ÖPÜŞME SAHNESİNİ KISKANDIĞI İÇİN..... Bence GEÇ KALMIŞ Bİ AYRILIKTI

zaten kıskanmayanda vardır bi anormallik helal olsun iyi yapmış ayrılmakla sanat diye diye sevişiyo bunlar yaa ondan sonra bişey hissetmiyoruz yuhh yanii

bence de kiskanmasi normal yani,yakinda meltem cumbullada kivanc ayrilirlar..
berenle kivanc elele poz vermeye baslarlar...buraya yaziyorum yani..hep böyle oluyo zaten..

Meltem de kıvançı bıraksın da tam olsun bari :roflol:
Ama yok lan o karı cillop gibi çocuğu bırakırmı :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…