Aşk-ı Memnu Kanal D

meltem ayrılırsa öpüşdükleri için değil başka şeylerden ayrılır çünkü meltem de alışık böyle sahnelerekaydirigubbakcemile3

heh bıde bu akşam elektrıkler gıdermıs en heyecanlı yerınde zemuszemus uff akşam olmaz bugun artık mafoldumben aceba kımse gorebılcekmı behlulle bıhterı opuyorumnanaktan

Fragmanda öyle bir yapmışlarkiii birisi yakalıycakmış gibii.Bence kimse yakalayamıcak onlarıı.Boşuna heyecannlı fragman çekmeyinn yutmuyoruzz artıkk !!:roflol::roflol:

günaydın 9 saat 29 dk 18 sn

şükür yani. çok aksatıyosun maaşından kesecem haberin olsun. lmaz:

heh bıde bu akşam elektrıkler gıdermıs en heyecanlı yerınde zemuszemus uff akşam olmaz bugun artık mafoldumben aceba kımse gorebılcekmı behlulle bıhterı opuyorumnanaktan

kız ağzını hayıra aç. zati kurtlar vadiside yok tadını çıkara çıkara izlicezz.
ha bu arada kitapta ilk gören matmazel oluyomuş ve evden postalanıyomuş.
daha sonra beşir öğrenip adnan beye anlatıyomuş doğru bu okuduklarım.
eğer öyleyse sezon finalinde gören kişi matmazelden başkası değil.
zati karı takibe aldıyı bu ikisini. banada mantıklı geldi.

bende öle bi şans var ki kesin gider, izleyemem bu hafta da mafoldumben
bence birileri görcek :sinifsinif:

biraz erken değilmi birilerinin görmesine bidahaki sezonda işi biraz daha ilerletmeleri gerek

apla kızma senelik iznimdeyim, bende tatili hakediyorum ama mafoldumben

biraz erken değilmi birilerinin görmesine bidahaki sezonda işi biraz daha ilerletmeleri gerek

yok canım bence birinin görüp sezon finaline girmesi süper pirim yaptırı diziye.

apla kızma senelik iznimdeyim, bende tatili hakediyorum ama mafoldumben

oy şeker bilmiyodum temam hadi işinin başına Şeniz

ateşleri bi taraflarına vurdu onlara yatak olsun çim olsun toprak olsun fark yapmaz artık
keneler yisin bunları seralarda işşallah ençokta hayin kurt bihteri yisinler kötükedihüso behlülü me kıyamıyom gene :1hug:

ağzını hayra aç leyn Çok üzgünüm çoook

çok hoşsunuz arkadaşlar:roflol::roflol::roflol:çok güldüm yaaa
bence kimse görmeyecek...işte bir çıtırtı duymuş olacaklar
oda krispi dir:roflol::roflol:büyük ihtimal

görebilcek kişi tahminlerim :roflol: ama bu aksam kimin gördügünü göstermeden oracıkta keserler herhalde

a matmazel

b beşir

c firdevs hanım

d hiçbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…