Aşk-ı Memnu Kanal D

Bayağı hemde canımkaydirigubbakcemile3

Bence beşir gördü bunları yine yeniden:1ninca:

Canim bana da sanki annesi gordu gibi geldi cunku topuk sesi geliyordu ?

Benim kocis te ne salak bunlar gidip heryeri komple cam olan yere giriyorlar diyor. :roflol:
Sahiden bari Adnan beyin atolyesine girselermis.
Birde Bihter o sahnede Behlul'un kucagina atladi bacaklarini beline sardi ya...... :ecrin_bebek: :1ninca:

haklısın canım ya o haltı yiyorlar bari kapalı yerde yaşasınlar bence farkettiyseniz otel odasında rahatlardı ama hiçbirşey yapmadılar bunlar yakalanma korkusunu seviyorlar öyle daha çok zevk alıyorlar kaçamak yani... birde firdevs hanım gördü çok hızlı adımlardı o bu olayı çözdüğünden müdale etmeye gidiyordu ve gördü...

nasıl gıcık oldun gene bihtere anlatamam. rahat durmuyor. adamı da rahat bırakmıyor.
bence beşir gördü ve yine nihal zannetti. bu sefer verem olup ölecek garibim

aslında kitabına göre nihalin görmesi gerekmiyor mu..? onları ilk yakalayan nihal diye biliyorum :uhm: bide nihal'de artık topuklu ayakkabı giyiyor.onun topuk sesleri olabilir....

hayır bir de o haltı yedikleri yere bakarmısınız. kocasının evinde ve hobi odasında. bu ne arsızlık ne utanmazlık bak çok sinir oldum gene.klava:

nasıl gıcık oldun gene bihtere anlatamam. rahat durmuyor. adamı da rahat bırakmıyor.
bence beşir gördü ve yine nihal zannetti. bu sefer verem olup ölecek garibim

Ya ben ozellikle dikkat etmeye calistim ama sanki o yuruyen kisi topuklu idi,
o yuzden besir disinda digerlerinden biri oldugunu dusunuyorum ben ya. kafamçokkarıştı

Aman kim ne derse desin.
Bunlar hayatın içinde de olan şeyler.
Doğru tasvip etmiyoruz ama.
Yasak her zaman tatlı oluyo işte. :mymeka:

canım nihal degildir hemen babasına söyler yasak aşk biter olmaz bence söylemeyecek birisi ya firdevs hanım yada matmazelCADIARZU

Nerden biliyon babasına söyleyeceğini?
Babası üzülmesin diye söylemez dizi bu..naniknanik

Tabureyi devirecek kadar şok yaşayan ancak Nihaldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…