Aşk-ı Memnu Kanal D

Aşk-ı Memnu'da reyting sevişmesi

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine çok konuşulucak.
Kanal D'nin Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” arkasında bıraktığı onlarca soruyla ekrana veda etti. Sezon finaline Behlul ve Bihter'in sevişme sahnesi damga vurdu.

Kanal D'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'in oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” muhteşem “sezon finali”yle ekrana veda etti.
Dizideki bu ateşli öpüşme sahnesi yüzünden Beren Saat'i sevgilisi Bülent ınal'ın terk ettiği dedikodusu ise yalan çıktı..

Biriniz özet geçin hele bi. Noldu akşam:ecrin_bebek:

kaçırdınmı len guzu... :mymeka:

önce nihal sınava girdi bayıldı lise mezunu olan nihal baya büyüdü serpildi ve sık sık behlülden yeşil ışık aldığı için çok umutlu.....

sonracıman behlülle bizim bihter karısı otelde buluştu vicdan yaptılar işi bitiremediler ama sonra vicdan micdan kalmadı serada kırmızı noktalı....... biiiiipppppppppppppp
:tomato:
izlemen lazımdı ders alırdın azıcık

çocukları uyutup izle tekrarını kocenle izle
sositososito

İzlememe gerenk yok şekerim. Anlattınız ya yeter o. Sonuçta basılmışlar işte. Ohhhh canıma değsin. Senmisin Behlülü çızım çızım çizen, pis Bihter:dilcikar:

:1shok:Seradamı. Ulan başka yermi bulamadı bu ateşi başına vurmuşlar. ayyy otların böceklerin, dikenlerin arasındaşakkıdı

kuzum senın bildiğin seralardan değil
sosyete insan onlar seralarıda değüşük :roflol:

tiken miken batmadı valla kıs zaten batsada hissetmezdi oka diyim sana:jeyyar:

Çok gerçekçeydi be bu sevişme sahneside -tatlicadiarzu-
Biran için ne oluyoruz , ne izliyoruz ben dedim :icecream:
Annemim söylediklerini hiç yazmıyım hele kaydirigubbakcemile3

kuzum senın bildiğin seralardan değil
sosyete insan onlar seralarıda değüşük :roflol:

tiken miken batmadı valla kıs zaten batsada hissetmezdi oka diyim sana:jeyyar:

Zuhaahahaha:roflol::roflol:, bişe diycektimde neyse:roflol::roflol:

Zuhaahahaha:roflol::roflol:, bişe diycektimde neyse:roflol::roflol:

Ben biliyom senin ne diyeceğini,:jeyyar:
insan diken mi sallar orda ya, kendilerini kaybettiler, başka bir boyuta geçtiler resmen,ne batarsa batsın hissetmezlerdi, hissedilecekleri dışında tabiilülülülülülü

:dilcikar:Ay neyse zabah zabah terbüyemü bozmayın benim..:kedi:

Bihterin ölüsünü gör söylemezsen.:ecrin_bebek:

yok yaf behlülün ölüsünü görcektik, adam zaten sarışın her yeri kızardı domates gibi, bihterin koca pırlantası çizdi her yerini, bepanten süresim geldikaydirigubbakcemile3

Şimdi birisi çıkacak bize diycek ki bu topicte,

amma meraklıymışsınız bir kadının kocasını aldatma sahnesini ballandıra ballandıra konuşmaya..
Türk örf ve adetlerine aykırı şeylerin bu kadar ilginizi çekmesi ne acı vs. vs..

Eee burası KK heran herşey olabilir..Hazır olun bence..

:roflol::roflol::roflol:

Ay ne terbiyesizsin denizgüneş, kötü örnek oluyosun bize-tatlicadiarzu-

biz seyretmedik akşamki bölümü
kızım anne onların sevişmelerinimi seyretçez dedi,
birde behlül adnanın kendi oğlu
trt deki yıllar önce yayınlananmıştı dizi olarak,bihteri müjde ar,,behlülü salih güney oynamıştı

bu kadar mı gerçekçi olur ya dizi bi anda kırmızı noktalı filme geçti:kedi:...bi sezon durdular durdular ve patlattılar sonunda o sahneyi...neyseki babm yokdu ama annem vardı yanımda nası utandım kadın da neye uğradığını şaşırdı valla hemen değiştirdim kanalı.:kedi:..ara ara açtım nası da uzun bi sahneydi yaff..:1ninca: sevgilisi eğer bırakdıysa bereni haklıy valla tamam sanat içinde resmen kendini nasıı attı behlülün kucağına bu kadar gerçekçi kendilerini kaybettiler resmen...:1ninca::bbo:
bence matmazel veya firdevs görmiycek ikis bahçede karşılaşcaklar ve firdevs matmazeli engellemek için bahçede oyalayıp lafa tutcak...
dikkat ettiyseniz beşir önceden herkese içeri girerken bahçedeydi
herkesden önce görcek bunları...ama bişey söyleyemiycek içinde tutacak...ve bunu nihale ilerde behlüle karşı koz olarak kullanacak...işde sevdiğin adam bu....:jeyyar::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…