Biriniz özet geçin hele bi. Noldu akşam:ecrin_bebek:
Bahçedeki serada olayı işi bitirdiler ama birisi bastı da tam o an da bitti..Kim bastı acaba?
kaçırdınmı len guzu... :mymeka:
önce nihal sınava girdi bayıldı lise mezunu olan nihal baya büyüdü serpildi ve sık sık behlülden yeşil ışık aldığı için çok umutlu.....
sonracıman behlülle bizim bihter karısı otelde buluştu vicdan yaptılar işi bitiremediler ama sonra vicdan micdan kalmadı serada kırmızı noktalı....... biiiiipppppppppppppp
:tomato:
izlemen lazımdı ders alırdın azıcık
çocukları uyutup izle tekrarını kocenle izlesositososito
:1shok:Seradamı. Ulan başka yermi bulamadı bu ateşi başına vurmuşlar. ayyy otların böceklerin, dikenlerin arasındaşakkıdı
Aşk-ı Memnu'da reyting sevişmesi
Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine çok konuşulucak.
Kanal D'nin Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” arkasında bıraktığı onlarca soruyla ekrana veda etti. Sezon finaline Behlul ve Bihter'in sevişme sahnesi damga vurdu.
Kanal D'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'in oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” muhteşem “sezon finali”yle ekrana veda etti.
Dizideki bu ateşli öpüşme sahnesi yüzünden Beren Saat'i sevgilisi Bülent İnal'ın terk ettiği dedikodusu ise yalan çıktı..
Çok gerçekçeydi be bu sevişme sahneside -tatlicadiarzu-
Biran için ne oluyoruz , ne izliyoruz ben dedim :icecream:
Annemim söylediklerini hiç yazmıyım hele kaydirigubbakcemile3
kuzum senın bildiğin seralardan değil
sosyete insan onlar seralarıda değüşük :roflol:
tiken miken batmadı valla kıs zaten batsada hissetmezdi oka diyim sana:jeyyar:
Çok gerçekçeydi be bu sevişme sahneside -tatlicadiarzu-
Biran için ne oluyoruz , ne izliyoruz ben dedim :icecream:
Annemim söylediklerini hiç yazmıyım hele kaydirigubbakcemile3
ne dedi kıı annen, bol biiip limi yoksakaydirigubbakcemile3
Zuhaahahaha:roflol::roflol:, bişe diycektimde neyse:roflol::roflol:
Bihterin ölüsünü gör söylemezsen.:ecrin_bebek:
Şimdi birisi çıkacak bize diycek ki bu topicte,
amma meraklıymışsınız bir kadının kocasını aldatma sahnesini ballandıra ballandıra konuşmaya..
Türk örf ve adetlerine aykırı şeylerin bu kadar ilginizi çekmesi ne acı vs. vs..
Eee burası KK heran herşey olabilir..Hazır olun bence..
Ben biliyom senin ne diyeceğini,:jeyyar:
insan diken mi sallar orda ya, kendilerini kaybettiler, başka bir boyuta geçtiler resmen,ne batarsa batsın hissetmezlerdi, hissedilecekleri dışında tabiilülülülülülü
:dilcikar:Ay neyse zabah zabah terbüyemü bozmayın benim..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?