bide şu hizmetçi kız varya adını çıkaramdım..o neydi ölleee yaaa''yukarıdaki yıldızlara bakmaktan etrafındakileri göremion'' falan.....çok komikti yaaa.hele şu öpüp kaçtıya beşiri koptum orda valaaaa....
EcMeL, aila, baby_dilay, bote05, busejik, caka, cemre_SU, duygussduyguss+, eFFeKaaN, enrika, Juliet+, pinpino, saucygirl, tatlicik, yasnur, zeynep_67
hey yavrum heyyy
dizinin ertesi günü burayı hiç büle kalabalık görmediydim
sohbet sardı demekki :jeyyar:
:roflol::roflol:
saf sensin be neyi yapmadılarrrrrrrrr...:kedi:
kıs anası yola düştü yani firdo da ondan önce kedi davranmış.kaydirigubbakcemile3
EcMeL, aila, baby_dilay, bote05, busejik, caka, cemre_SU, duygussduyguss+, eFFeKaaN, enrika, Juliet+, pinpino, saucygirl, tatlicik, yasnur, zeynep_67
hey yavrum heyyy
dizinin ertesi günü burayı hiç büle kalabalık görmediydim
sohbet sardı demekki :jeyyar:
:roflol::roflol:
e konu biraz ilgi cekici olursa :jeyyar:topik rekor kırdıopuyorumnanaktan
bende öle didim zatiii lülülülülülü
Bu bölümle ilgili anlamadığım noktalardan başlamak istiyorum.:kedi:
1.)Otel odasında olmaz ama kocanla yaşadığın evde bu iş olur.:kedi:
2.)Hiç bir açıklama yapmadan sevgilinden ayrılırsın bide üstüne haksızken haklı durumuna gelirsin.
3.)Aşkı sadece cinsel ilişkiden ibaret sayarsın ve o iş olup bitince bütün sorunları ortadan kalkar.lmaz:
kızlar yaklayan firdevsten başkası olamaz matmazel kesin söyler
böyle bir sahnede sezsiz kalamacak kadar dürüst..:kedi:
e konu biraz ilgi cekici olursa :jeyyar:topik rekor kırdıopuyorumnanaktan
bacı modlardan biri damlarsa şaşmam
ayyy bişi dicem ama gülmeyin nan:roflol::roflol: (diom emme kendim gülüom) aaşam diziyi izledikten soora bana bişiler oldu yafff...diziyi izlerken saçlarıma maşa yapıodum zaten annnaaaaaaaam bi baktım tıpkım bihterin saçları gibi olmuş....delikafadulden
soora gittim odaya geceliimi giidim...amma behlülüm maça gitmişti benim....beceriksizimde maçta ayağını incitmiş..
yani bzim sonumuz onlarınki gibi olamadı:umursamaz::umursamaz:
aman dipnotumu geçeyim benim behlülüm kocam oluoo
kızlaR dizide çalan sertap erener şarkısı ne güzelmiş değilmi benim çok hoşuma gitti ama keşke nihalle olsaydı behlül yaa
ayyy bişi dicem ama gülmeyin nan:roflol::roflol: (diom emme kendim gülüom) aaşam diziyi izledikten soora bana bişiler oldu yafff...diziyi izlerken saçlarıma maşa yapıodum zaten annnaaaaaaaam bi baktım tıpkım bihterin saçları gibi olmuş....delikafadulden
soora gittim odaya geceliimi giidim...amma behlülüm maça gitmişti benim....beceriksizimde maçta ayağını incitmiş..
yani bzim sonumuz onlarınki gibi olamadı:umursamaz::umursamaz:
aman dipnotumu geçeyim benim behlülüm kocam oluoo
kızlaR dizide çalan sertap erener şarkısı ne güzelmiş değilmi benim çok hoşuma gitti ama keşke nihalle olsaydı behlül yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?