Aşk-ı Memnu Kanal D

Seks-i Memnu oldu artık bu dizi kaydirigubbakcemile3
Bence beşir gördü bunları gitmekten vazgeçicek yeni sezonda

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yalnız topikte akşamdan beri reyting patlaması var
sayfaların hızına yetişemiyorum

ya bide şimdi behlül bihtere sen benimsin dedi ya
adanan da benimsin diyo ya adnanda isterse nasıl yapçak onunla bihterkafamçokkarıştı

yirim anam ben bu ayaklarııııııı

opuyorumnanaktan

ne hayali kıss izle gör bak bakalım tee ileriki bölümlerde ne oluyo.
aha ecmel dediydi dersin :dilcikar:

he kıs valla ileriki sayflarda:roflol:

sende yeme biziz şindikD

Şeniz opuyorumnanaktan

diziyi izlemesi güselde burda yapılan yorumları okuyup soppet etmek daha ayrı bişi yaaa...valla iş yerime gelirgelmes bu sayfayı açtım hala burdayım yafff....

ummadık taş yarar başşş...
nihali nirden biliok anam....
o daha fettan belkim bakma öle çocuk niim durduguna...

nihal çoook akıllı bir kız ..behlül onun için ulaşılmaz deilki istese hemen yataga atar ama yapmaz .

bunu amcasına orda grur meydana çıkar karısla yatar ama..:roflol:

aila, asi_aşık, aşk_meleği, beterbocuk, BULUTOLSAM, busejik, cemre_SU, cimcime eses, EcMeL, ezel78, gül_endam06, Juliet, MELOCUM, Neyl, pinpino, tatlicik, yasnur, zeynep_67, ^^sabirsiz^^
MAŞŞALLAH kk burada valla.ne menem bişeymiş bu aşkı memnu

kitapta böyle bir şey yok kaldıki eski filimdede yoktu ima vardı gören anlayan bu ihaneti firdevs olacak

bende okudum çoştu akşam bayanlar erkende yataga çekildiler o sahnelerin tekrarınımı .

provamı ettiler acaba..:roflol:

ateşleri acayip tavan yaptı:roflol::roflol:aynısı olması bidene sera lasım :roflol:

söylemsi ayıp bende bi tuhaf oldum aşam:kedi::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: ulen annem karnım ağrıdı

e napim herkes anlatıyo bende dedim anlatım

bihter behlül zade daha

hamiş olanlar ne yapsın :roflol:aşkam hamiş bidene üye vardı canıçekti emme son günleriymişkaydirigubbakcemile3

kız benimkide kaç gündür keçiboynuzları yiyodu o sonnokta oldu işte

biliyom onu aş erdi akşam dediki çok cnm çekti dedim git bari öp möp bişi yapta biyerin şişmesin evde yokki dedi

yanii..nihal firdevse biras daha takılsın ahanda bi bihter daha çıkar ortaya demedi demeyin......

gardolabını yeniledi nihal başka oldu ddidğin gibi biraz takılsa bihteride gecerdelikafadulden

COLOR="Blue"]nihat ve eşi çok dışlanıyorlar o eve gidine birde firdevs adnanaın yanında sürekli soruyor ya neyin var falan diye herşeye karışıyor kadın ya
en sevdiğim kişi nihatın annesi ya ne güzel bi kaynana oo herkese öyle birinin nasip eetsin alllah
bihter çok cilveli duruyor behlül ne yapsın
olan elife oldu kıs hiçbişey yapmadan bağırtı çağırtı ağladı gitti üzüldüm kıza heee[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…