Aşk-ı Memnu Kanal D

ay niye uyarı alcazki ne dedikki ya dizi ve bizi bağdaştırdıkokadar dizilerden örnek aldık okadar suçmu yani

yazdım zaten ya onlardan biride bendeim..ahanda kaldırdım parmakalrımıı:lepi::lepi::lepi::lepi:

benim herif aşam gec geldi sonra zıbardı yattı :mymeka:küsüm ona dünden beri:dilcikar:

ahanda bende buna yarıldım koptum artık neyse öldüm gülmektendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)

misafirler kesin adnan behlül bihter firdevs nihal

:teselli: oyy kız niye kanal deniştirdir.
izleseydinizde herifin deli olsaydı iyice.:roflol:

hee misafir vardı kaydirigubbakcemile3 one gözüm sohbet edrken herüfe takıldı bi baktım coşmak üzereler çaktırmadan değiştirdim tabi kanalı sırnaşık şey

Hala işi gerçekten bitirdiler mi bitiremediler mi diye konuşuyorsunuz bakiim burda..

Ne laf anlamaz gacılarsınız yav, Behlül bu, kesin ve net sonuç almadan bırakır mı hatunu? heheheheheheh

Ben olsam ben de affetmezdim, kendi kaşındı hatun..

Ya dikkat ettiniz mi, nasıl da çekti herifi seraya? Kadın dediğin böyle olur işte..

Kocam bana yanaşmii diye topic açanlara böyle tiyolar verek..

Eteklerinizi uçurta uçurta ve seksi seksi bakarak yatak odasına kaçın, arada arkaya bakın, mutlaka kocanız peşinizden gelecektir. kkikikikkikkiki

iğreç bi kadınya bi kocasıyla sonra kocanın yeğeni ya bu kanal d nin dizilerinde hep ahlak dışı şeyler işleniyo lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…