Aşk-ı Memnu Kanal D

ayol bunlar otel odasında halletselerdi ya
fanteziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapıyorlar galiba
birilerinin görmesi heyecanını yaşıyorlar sanırsam
böyle daha heyecanlı ateşli oluyor herhal.))

ne heyecanlıydı dün gece yaa.bu kadar güzel ve keyifli sevişme sahnesi çekilir.tüm aşkları bana geçti
resmen hissettirdiler hepimize.bihter müthişti hele behlülün oteldeki tavrı :gitme:

:roflol:
:roflol:

kocama sırnaşıyorum
diyo ki diziden mi etkilendin :roflol:

Valla iyi bişi demiyor sarnin koca benim koca yok ama olsa boşayabilirdi git behlüle diyerektenlaelaelaelaelae

en son gelen kimdir sizce CADIARZU

ben diyorum ki kedi yada köpektir :lepi:

bence Bihterin anası:sinifsinif:

ayol bunlar otel odasında halletselerdi ya
fanteziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapıyorlar galiba
birilerinin görmesi heyecanını yaşıyorlar sanırsam
böyle daha heyecanlı ateşli oluyor herhal.))

Fantazi dünyanı geniş tutcan camlı ortamda şey etcen

inanın sayfalardır aynı konu sıkıldım dıkandım yeter artık izlemeyin ahlaksız buluyosanız ay yada topik açın ahlaksız diyenler gidin orda tartışın ya of

Haklısın hayatım ıstemeyen ızlemesın.ben bayılıyorummmm.perŞembelerı ıple Çekıyosum.Şu sezon fınalı hele resmen tavan yaptı daha ne olsunnn

ne heyecanlıydı dün gece yaa.bu kadar güzel ve keyifli sevişme sahnesi çekilir.tüm aşkları bana geçti
resmen hissettirdiler hepimize.bihter müthişti hele behlülün oteldeki tavrı :gitme:

Bihter aynı o anı yaşar gibiydi :lepi:
bundan sonra seni asla bırakmam diyordu behlül:gitme:
he bir de ilk kez behlülün ağzından bihter seni seviyorum lafı çıktısositososito

BUNLAR KESıNLıKLE DAHA ÖNCE DENEMıŞLERıDR.ÇOK PROFESYONELDı ÇEKTıKLERı SAHNE.ARALARINDA KESıN BıŞEY VARDIR YOKSADA DÜNDEN SONRA OLUR.HANGı ıNSAN EVLADI DAYANABıLıR.:kedi:

BUNLAR KESİNLİKLE DAHA ÖNCE DENEMİŞLERİDR.ÇOK PROFESYONELDİ ÇEKTİKLERİ SAHNE.ARALARINDA KESİN BİŞEY VARDIR YOKSADA DÜNDEN SONRA OLUR.HANGİ İNSAN EVLADI DAYANABİLİR.:kedi:

Ben anlamıom zaten bukadar yap yap arada nası bişi olmaz olmalı olmalı bunlar boşa gitmemeliopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…