Aşk-ı Memnu Kanal D

"Bihter hepsini unutmak isteyerek, kandili hala bütün bütüne yakmadığı için birtakım karartılar yansıtan aynanın karşısına geçiyor, çıplak gövdesine bakıyor, nergisçe bir tutumla hazdan sarsılıyordu.

Başkaları ne düşünürdü bilmem, ama bu, kendi kendine tatmine giden yol, Bihter'i büsbütün yalnızlıkla sarıp sarmalardı. Hazlarda söze dökülemeyecek uçurumlar hissederdim. Romancı, Bihter için, 'Evet bu vücudu seviyor...' diye yazıyordu. Genç kadın ayna karşısındaydı, vücuduna sevgiler, vurgunluklar duyuyordu. Gülümsüyor, aynadaki aksinden sevda umuyordu. (...)
1898-1900 yılları arasında kaleme alınmıştır Aşk-ı Memnu Uşaklıgil tarafında. bundan 110 yıl evvel.
ve yukarıdaki alıntı da romandandır. bir asır evvel böyle cüretkar cümleler kurulabilmişse bugün böyle bir sahnenin çekilmesi de kaçınılmaz ve bir o kadar da NORMALDİR.
Bihter karakteri hafifmeşrepliği ile Behlül karakteri ise çapkınlığıyla önplandadır. bu da akabinde cinselliği getirecektir.
Sonuçta ortada zaten çooook önceden yazılmış bir senaryo var diziyi tartışmasın karşı olan arkadaşlar.
çok profesyonel bir sahneydi ve Türk televizyonlarında da bence bir ilkti. kurgunun merkezindeki şehvet duygusu ancak bu kadar mükemmel verilebilirdi.
bence oyuncuları, yönetmeni ve daha kim bu işe katkıda bulunuyorsa kendi adıma tebrik ediyorum

ailece bi aradaydık.
kaynatamlar falan...
o yüzden parmaklıklar ardındayı seyrettik.
eşim reklamlarda bile açmadı...
sezon finali kaçtı yani...

aman bihter zaten hiçbi açıklama yapamaz o yüzden en basit yolu tercih eder gebersin pis karı

çok beğendim evt griydi dimi yanlış hatırlamadıysam ya ben yandan bakınca 8 gibi görünen gözlüklere taktım ama bulamıyorum hatta dudaktan kalbede lamiada takıyodu cemille evliyken

ama bihterinkide güzeldi teknede taktığı

evt bihterinkiler güzeldiopuyorumnanaktanama matmezlinkiler oneydi öyle ya vbi tuhaf göründü gözüme:smiley-cool:

lady la tüm kitabı özetledin ha :gitme:
sonu kötü olucakmafoldumben
of çok kötüymüş kimse mutlu olamayacak galiba..beşirle cemilenin işi olsa bari ..bi mutlu son görürüz hiç olmazsa...
he ya bari onları mutlu görsek kaydirigubbakcemile3
Ama kızlar saptırıyorlar dizilerde konuyu, romanla aynı olmuyor.. Yaprak dökümü gibi..
yaprak dökümü iyice baydı
aşkı memnu kitaptaki gibi gidiyor buyrunnnnnnnnn

ne:1shok: meltemle o çıkıyormuydu:1shok:
Meltem annesi yaşındaydı bee:1shok:

ne sinir olmuştum duyduğumda
neyse ki ayrıldılar ya şimdi berenle çıkarlarÇok üzgünüm çoook :icecream:

sen mi yazdın bunu leydim 34üm:gitme:
İyi senaristiye olur senden hee:sinifsinif:

bencde beşirde intihar etsin yakışır:umursamaz:
bu filmde mutlu son yok herşey kötü olcak iştelmaz:

he ben yazdım laelaelaelaelae

İyi geceler kızlarrr
Deniz Hanımın gözlüğünü merak ettim şincii kaçırmışım ben orayı demek yaaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…