Aşk-ı Memnu Kanal D

bülnet inal var ya kıs beren saatini sevgilisi o :)

:roflol: ay ben ne olayım hemi geçmişi okumadımya ondan kaynaklani bacıı soryy :)
ben hiç tanımıyom görmedim yanisevgilisini ama ben dizide gıcı kkaptım bihtere sevmiyom hiç
behlülde çok çekicii sarışın mavi göslülerden hoşlanmam ama behlülde farklı bi çekicilik var eşim bile hasta ona o denli onu bile çekmiş yane :)

behlüle hayranım ya ....bihterlede çok yakışıyorlar..bu arada yeni sezondada aşkları dahada alevlenecekmişş.bekliyoruz dört gözle.nihalde kimmiş beklesiinnzemuszemus

Bahçede.

Behlül: Cumartesi Bülent'in sınavı var. Ev boş olucak.
Bihter: Bülent benimde gelmemi istedi, cumartesi olmaz.
Behlül: Pazar peki? Nihal'in sınavına da gitmezsin herhalde.
Bihter: Tamam.
Behlül: Bütün gün bizim olsun.
Bihter: Evde olmaz.
Behlül: Tekneyle çıkarız.
Bihter: Hayır! Herkesin gözü üstümüzdeyken başbaşa tekneyle çıkmayalım.
Behlül: Tamam... Ben düşünücem bişeyler. Halledicem... Pazar günü bizim olucak...

Bihter.Behlül telefon konuşması...

Bihter: Efendim.
Behlül: Ben arabayı bıraktım bi yere sen de arabayla gelme.
Behlül: Oteli biliyosun...
Bihter: Biliyorum.
Behlül: Başka çaremiz yok. Ben de memnun değilim ama...
Behlül: Dikkat çekme.
Bihter: Tamaam.
Behlül: Odaya girince ararı ben seni, söylerim numarayı.
Behlül: Seni seviyorum.
Bihter: Ben de.
Otel.

Bihter: Telefonumu evde unutuşum.
Behlül: Biliyorum. Aradım annen çıktı.
Bihter: Pff. Hay Allah. Ne dedin?
Behlül: Ne dediğimi bilmiyorum ki! Abuk sabuk defileye geliyo mu falan böyle saçmaladım işte... Kimse görmedi dimi?
Bihter: Hayır.
Behlül: Bir buçuk saat var sınavın bitmesine... Şapkanı çıkarmıycak mısın?
Bihter: Haaa. Geliyorum saçıma başıma bi nakayım.

Bihter banyoya girer ve bir nefes aldıtan sonra tekrar çıkar. Behlül'ün karşısına geçer...

Behlül: Bu kez vazgeçen taraf ben olmıycam.

Bihter gömleğinin güğmesine götürür ellerini ve açar bir düğmesini... Behlül elini götürür Bihter'in ellerinin üstüne. Tutar elini sıkıca ve kendine doğru çekip sarılır...

Behlül: Böyle olmaz... Bi otel odasında olmaz çok zorlama... Aklımızda onca şey varken...
Bihter: Teşekkür ederim.
Behlül: Hadi git. Yoksa vazgeçicem.:mymeka:
Bihter: Evde görüşürüz. :mymeka:

Sera.

...
Behlül: Çok özledim seni... Sana doğrudan bakmayı bile özledim. Gözlerinin içine bile bakamıyorum bu evde. :asigim:
...
Behlül: Asla vazgeçmem senden, asla.
Bihter: Behlülll...
Behlül: Hiç bişey umrumda değil artık. Benimsin sen, benimsin, benim. Benim... :asigim:
...
Bihter: Aşkım.. Gitmem lazım.
Behlül: Bihter hiç bırakmak istemiyorum bu gece seni.. Bundan sonra hiç bırakmak istemiyorum. ( ha bu replikte bakamıyordum :kedi:)
Bihter: Sevgilim...
Behlül: Seni deli gibi seviyorum...
Bihter: Seni deli gibi seviyorum...

lady noliy laa
dizinin senaryosunu yazıp gözünde mi canlandırıyon
bunlardan bi cacık olmaz
asıl aşk behlülle nihal arasında olcek bak gör

lady noliy laa
dizinin senaryosunu yazıp gözünde mi canlandırıyon
bunlardan bi cacık olmaz
asıl aşk behlülle nihal arasında olcek bak gör

yok nen canlandırmıyom :tomato:
bihterle nihal birbirlerine çok benzii zatii zemuszemus
firdevs de kzıından intikam alacak bihter nasıl annesinden intikam alıp adnanla evlendiyse firdevs de nihalle behlülün arasını yapacak :ecrin_bebek:

yazık ama olan nihale olacak
kitabın sonunda baba kız başbaşa vermişler
behlülle gittikleri ormanda anılarını yad ederken bitiyodu
aradan kaç yıl geçti hala unutmadım
zaten hastalıklıydı nihal iyice kafayı yicek :1ninca::1ninca:

Ya etkileniliyo diyen arkadaşlar siz bu diziyi seven herkes kocasını kocasının yeğeniyle aldatacakmı sanıyosunuz..Neden etkileniliyomuş ben anlayamadım..ınsanın içi kötüyse diziye gerek yok zaten..lmaz:

suratsız olunca çok gıcık oluyo suratına bakılacak yüzü olmuyo nihalin o zaman
mezuniyette 32 diş meydana çıktı ya ne güzeldi gamyoncuiremsu kocemen de dişleri var kaydirigubbakcemile3

şahsım adına konuşmam gerekirse benim eleştirim sadece aşkı menu dizine değil ve dizinin bir bütününede diyeceğim yok ama sezon finalindeki o son sahne gerçekten türk televizyonlarında bir ilkti ve bana kalırsa çok abartılı idi erotiklikten çok ileri gidilmişti .
neden aşkı memnu adı verilerek eleştiri yapılıyor denirse bu cüretkar cesur sahne sadece bu tv dizinde olduğu içindir.
ama dizilerin geneline bakılacak olursa ve eğer bu bir çarksa bu çarkta yanlışlıklar mevcut ve aksi tartışmaya açık bir mevzu olup lafım izleyenlere değil(aslında izleyenler belirler devamlılığını)yapımcılar ve tv sahiplerine bu tarz cesaret gösterecek kültür atlayacaklarsa eğer yayımlanma saatlerinde bir değişikliğe gitmeleri şart bence
genel izleyici kategorisinde bulunan bir dizi çocukların henüz ayakta olduğu saatlerdir ve titizlik gösterilmesi zorunludur.
ama şunauda eklemeden edemeyeceğim erotik ve türevleri de yayımlanıyor deniyor evet ama ya şifreli veyahutta geç saatlerde yabancı dizilerde yokmu denen soruya binaen evet ama biz bir türk tv dizisinin cüretkarlığından bahsettik ve eleştirdik
son olarak tüm genele hitap eden tv dizilerinin şiddet içerikli şevişme sahneleri vs vs olduğundan sadece saatlerde bir değişiklik iyi olur kanımca.

bu topicteki hiç bir bayan arkadaşımı bu diziyi izliyor diye kınamadım yani sadece etkileniliyor ve saatler uygun saat değil demek istedim (bende ilgi ve merekla izliyorum 2. sezonuda 4 gözle bekleyenlerdenim)

saygılar​

Daha önce Bir Bulut Olsam adlı dizide çok konuşulan sizin erotik diye adlandırdığınız bi sahne vardı..O da eleştirildi..Bu bi ilkti diyemezsiniz..Bu dizi zaten çocuklar için değil izlettirmeyin çocuğu zaptedemiyosanız sizde seyretmeyin o zaman başka kanala geçin..

neler var neler bencede izlemesin çocuklar genel izleyici yazıyor ama..

zaten o entirikalar yalanlar çocuklara göre deil. yalan söylemeye teşvik edebilir en korktugumda bu..mafoldumben

Bülent İnal, sevgilisi Beren Saat’ten ayrılmasına dizideki öpüşme sahnelerinin neden olduğu iddiasını yalanladı: “O sahneler 10 aydır var. Oysa biz 10 gün önce ayrıldık. Dizilerde ben de öpüşüyorum niye kıskanayım.

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i Beren Saat, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bülent İnal ile yollarını ayırdı.
Aşk-ı Memnu
Foto galeri için tıklayın
Evlilik planları yapan iki sevgilinin bu kararı herkesi şaşırttı. Ayrılma nedeni olarak ise Beren Saat’in başrolünde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde rolü gereği Kıvanç Tatlıtuğ ile sık sık öpüşmesi ve İnal’ın bundan rahatsız olması gösterildi. Şimdiye kadar özel hayatıyla ilgili konuşmayan sevgililer, iddialar karşısında sessizliklerini ilk kez bozdu.

‘Öpüşmesine karışmam’

Öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisini terk ettiği iddia edilen Bülent İnal, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: ”Bu dizi 10 aydır devam ediyor, biz ise ilişkimize 10 gün önce bitirdik. Ben de oyuncuyum asla böyle bir sahne yüzünden Beren’i kıskanmam. Ben bu işin okulunu okumuş bir oyuncuyum, aramızda böyle bir şey sorun olmaz. Ne ben ona karışırım ne de o bana. Sonuçta ben de dizide öpüşüyorum. Ayrılık ikimizin ortak kararıdır. Konuyla ilgili de ilk ve son kez size konuşuyorum. Beren’le çok dostça, sohbet ederek ayrıldık, dargınlığımız, kinimiz yok.”

Beren Saat ise “Biz o sahnelerde hiçbir şey hissetmiyoruz. Böyle komik bir iddia olabilir mi?” diyerek iddiaları yalanladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
neler var neler bencede izlemesin çocuklar genel izleyici yazıyor ama..

zaten o entirikalar yalanlar çocuklara göre deil. yalan söylemeye teşvik edebilir en korktugumda bu..mafoldumben

ya bu akıllı işaretleri koydular ama bu işaretler aptal yaaaaa
hangi filme hangi işareti koyacağını bilmeyenlerde
korku filmine ,kan vahşet içeren filme genel izleyici yada +7 koyuyorlar
olur mu böyle şey yaaaa
güya o işaretlerle biz o şeyi ailecek izleyip izlemeyeceğimize karar verecez..boşversenize..üstelik sadece programın başında konuyor bu işsaretler..sonraki zamanlarda yok...eeee ben programın ortasında açtım diyelim ve işretlere göre de çocuğumla izleyip izlemeyeceğime karar verecem..programın ortasında yokki işaret...bu da bir saçmalık..birşey yapılacaksa doğru dürüst yapılsın..hem o işaretler doğru konsun hemde program boyunca olsun
laf olsun diye yapılan bişi..önemsenmiyor

bu bir ilkti ve bunu sadece ben idda etmiyorum bakınız:

Final : Yerli dizide bugüne kadar çekilen en cürratkar sahne

Aşk-ı Memnu'nun sezon finaline, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in sevişme sahnesi damga vuracak.
Beklenen sevişme

Ateşle barut bu akşam buluşuyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı Aşk-ı Memnu bu akşam sezon finaliyle ekrana gelecek. Dizinin bu final bölümüne fanatiklerinin ayrlardır beklediği Behlül ile Bihter'in sevişme sahnesi damga vuracak.

EN CÜRETKAR DİZİ SAHNESİ
Öpüşmeleri reyting rekorları kıran, Kurtlar Vadisi'ni bile geçen Aşk-ı Memnu'nun iki yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat bu sahneler için günler öncesinden hazırlanmaya başladı. İkilinin sevişme sahnesinin yerli dizilerde bugüne kadar çekilen en cüretkar sevişme sahnesi olduğu iddia ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…