hadi canım iftira atma:umursamaz:silam bizim fikirler hala tutmuyor ama kavgada etmedikki konuşuyoz tatlı tatlı hehe dizikoliğiz işte ikimizde
:roflol::roflol::roflol:aşk-ı memnu biter dedikodusu bitmez :lepi:
tabi öyleneyse bebisim sevindim.amaan alt tarafi dizi degilmi ama:roflol:
:dance: :roflol: :roflol:
ben arka odada aşkı memnuyu izleyip kocamı aldatmaya karar vermişken....
aaaaaaaaaa bi baktım eşim kurtlar vadisinden etkilenip mafyaya karışmış...şakkıdı
seviyoruz, izliyoruz, ahlakımız da hiç etkilenmiyor, hiç de özenmiyoruz değil mi, aklımız fikrimiz var, gerekince eleştirimizi de yapıyoruz zaten zemuszemus
bir kaç sayfa gerileri okursanız etkilenilip etkilenildmediğini görürsünüz tuce arkadaşım
hatta o kadar etkilenilmişki o gece eşlerle birlikte olunmuş
o sahne insanları tahrik etmiş ve bunun muhabbeti olmuş kaldıki şöyle sorularda vardı gerilerde
acaba beren ve kıvanç etkilenmedimi diye?
onlar etkilendimi bilmem ama o gecenin sonunda kesin etkilenenler oldu hadi canın diosanız dönün bakın arka sayfalara he sonra demeyin latifedir canım diye
kaç kişi yaptı dün gece kızlarrr diye bile bir soru hatırlıyorum
bir hamiş bayan arkadaşımızda olan var olmayan var ama ben tuhaf oldum diye yazmıştı
bunlar etkilenilebilek kadar erotikliği aşmış bir sahnenin yansımalarıdır kaldıki türk tv'larında ilk kez bu kadar cüretkar sahneler diye lanse edildi.
evet kumanda elimizde isteyen izler istemeyen izlemez ama şurası su götürmez bir noktadır
etkileme konusunda bişey demiyeceğim haklısın(cinsellik olarak) aama bizim burda bahsettiğimiz yasak aşktan etkilenmeydşi birisi insanlara yasak aşkı heveslendiriyo gibi bişey dendi bizlerde ona karşılık çok etkileniyoruz diye dalga geçtik hadi eşlerimizi aldatalım filan diye biz kaç yaşında insanlarız dizimi bizi etkilicek anlamında dedik
bir kaç sayfa gerileri okursanız etkilenilip etkilenildmediğini görürsünüz tuce arkadaşım
hatta o kadar etkilenilmişki o gece eşlerle birlikte olunmuş
o sahne insanları tahrik etmiş ve bunun muhabbeti olmuş kaldıki şöyle sorularda vardı gerilerde
acaba beren ve kıvanç etkilenmedimi diye?
onlar etkilendimi bilmem ama o gecenin sonunda kesin etkilenenler oldu hadi canın diosanız dönün bakın arka sayfalara he sonra demeyin latifedir canım diye
kaç kişi yaptı dün gece kızlarrr diye bile bir soru hatırlıyorum
bir hamiş bayan arkadaşımızda olan var olmayan var ama ben tuhaf oldum diye yazmıştı
bunlar etkilenilebilek kadar erotikliği aşmış bir sahnenin yansımalarıdır kaldıki türk tv'larında ilk kez bu kadar cüretkar sahneler diye lanse edildi.
evet kumanda elimizde isteyen izler istemeyen izlemez ama şurası su götürmez bir noktadır
etkileme konusunda bişey demiyeceğim haklısın(cinsellik olarak) aama bizim burda bahsettiğimiz yasak aşktan etkilenmeydşi birisi insanlara yasak aşkı heveslendiriyo gibi bişey dendi bizlerde ona karşılık çok etkileniyoruz diye dalga geçtik hadi eşlerimizi aldatalım filan diye biz kaç yaşında insanlarız dizimi bizi etkilicek anlamında dedik
neden siz üsütnüze alınıp dalga geçme ihtiyacı duydunuzki ben burda herhangi şahsa özel demedimki!
ayrıca ben yasak aşka heveslendiriyo demedim
bu tarz yanlışta olanlara bi nevi destek gibi bişi olarak gördüğümü ima etmeye çalıştım
oradaki aşk okadar masum okadar büyük gösteriliyoki aslında yapılan yanlışın önüne geçiyo bunu demek istedim
yani çoğu kişininde dediği gibi kitabından farklı
dizinin konusu amacını aşıyo...
[
neden siz üsütnüze alınıp dalga geçme ihtiyacı duydunuzki ben burda herhangi şahsa özel demedimki!
ayrıca ben yasak aşka heveslendiriyo demedim
bu tarz yanlışta olanlara bi nevi destek gibi bişi olarak gördüğümü ima etmeye çalıştım
oradaki aşk okadar masum okadar büyük gösteriliyoki aslında yapılan yanlışın önüne geçiyo bunu demek istedim
yani çoğu kişininde dediği gibi kitabından farklı
dizinin konusu amacını aşıyo...[/COLOR]
yıllar öncenin zamanında yazılmış olan eserin aynısı bu devirde işlenseydi bu kada rizlenmezdi hemde sıkıcı olurdu.ben gayet memnunum eşimde çok beğeniyo hatta dizi başlayacağı satte bütün işlerimizi bitirip ekran başına oturuyoruz.parmaklıklar ardındayıda izliyorum ozaman onuda destekliyorum kurtlar vadisinide izleyenler mafyalığı destekliyo sizin mantığınızda yasak işkı ballandırarak izliyousnuz onu destekliyosunz vadidede mafyayı adam öldürmeyi destekliyoruz eğer öyleyse herkez eşini yeğeniyle aldatcak sokakta racon kescek .
:sm_cool:
vay be:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?