şu tekneyi daha önce akıl etselermiş keşke zemuszemus
kız o zaman ekşın olmazdı kii delikafadulden
ay evet o da var kaydirigubbakcemile3 salak bihter nasıl bir elbiseyle bindi öyle tekneye ama ya efil efil akannehir
demek behlül sordu önceden kaçırmışım ben oraları
EzBuZum haklısın ilk seferinin serada olması daha mantıklı oldu :roflol::roflol:
öyle elbiseleri giye giye zaten nolduysa oldu delü manyak karı üşütecek yumurtalıkları çocuğu olmayacak :roflol: ben gibi:roflol::roflol:
öyle elbiseleri giye giye zaten nolduysa oldu delü manyak karı üşütecek yumurtalıkları çocuğu olmayacak :roflol: ben gibi:roflol::roflol:
o varya para isticek kızdan sonra da sürekli şantaj yapıcak ama bence o görmedi beşir gördüsimdi isler karisacak gibi...
gorende annesiyse bir iki ufler oufler unutur...ee sonucta isin ucunda yali var
hos anasina bak kizini al durumuda var..
evet ya gecelik gibi o ne beeay evet o da var kaydirigubbakcemile3 salak bihter nasıl bir elbiseyle bindi öyle tekneye ama ya efil efil akannehir
demek behlül sordu önceden kaçırmışım ben oraları
EzBuZum haklısın ilk seferinin serada olması daha mantıklı oldu :roflol::roflol:
he yabide hanımın çiftliği çıktı şu yazarlarda olmasaymış ne izleyecekmişiz acepp merak edeyrummmmkaydirigubbakcemile3
gören annesi demi kizlar
delikafaduldendelikafadulden
kitapta beşir görüyormuş kızlar, zebahtan beri yazılıyor şu konuya, okumadınız mı :mymeka:
ayy kıyamam sana :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?