• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

kız o zaman ekşın olmazdı kii delikafadulden

ay evet o da var kaydirigubbakcemile3 salak bihter nasıl bir elbiseyle bindi öyle tekneye ama ya efil efil akannehir

demek behlül sordu önceden kaçırmışım ben oraları kaydirigubbakcemile4

EzBuZum haklısın ilk seferinin serada olması daha mantıklı oldu :roflol::roflol:

bide hanımın çiftliği çıktı şu yazarlarda olmasaymış ne izleyecekmişiz acepp merak edeyrummmmkaydirigubbakcemile3

ay evet o da var kaydirigubbakcemile3 salak bihter nasıl bir elbiseyle bindi öyle tekneye ama ya efil efil akannehir

EzBuZum haklısın ilk seferinin serada olması daha mantıklı oldu :roflol::roflol:

öyle elbiseleri giye giye zaten nolduysa oldu delü manyak karı üşütecek yumurtalıkları çocuğu olmayacak :roflol: ben gibi:roflol::roflol:

başladııı delikafadulden
simdi isler karisacak gibi...:delphin:
gorende annesiyse bir iki ufler oufler unutur...ee sonucta isin ucunda yali var:kahve:
hos anasina bak kizini al durumuda var..
o varya para isticek kızdan sonra da sürekli şantaj yapıcak ama bence o görmedi beşir gördü

evet ya gecelik gibi o ne bee
bide hanımın çiftliği çıktı şu yazarlarda olmasaymış ne izleyecekmişiz acepp merak edeyrummmmkaydirigubbakcemile3
he ya
öyle elbiseleri giye giye zaten nolduysa oldu delü manyak karı üşütecek yumurtalıkları çocuğu olmayacak :roflol: ben gibi:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile4
aha ednan bey mektupları görecek akannehir delikafadulden

bundan sonraki eksin in adresi yat
drunk.gif
nargile.gif

Back
X