Aşk-ı Memnu Kanal D

bizim böcükler gene kaçacak delik aradı : Çok üzgünüm çoook1ninca:ama hiç bi fırsatı kaçırmadılar...kaydirigubbakcemile :jeyyar:
bence firdevs görmedi biriyle ilişkis var ve bihterden çekiniyor gibi...
geriye bi tek matmazel ve beşir kalıyor....seradaki hallerini matmazel de görmedi sadce akşam bahçeye çıkışlarını gördü ve ikisi hakkındaki şüpheleri arttı ve kesinleşdi ilişkileri kafasında ama olayı gören o da değil...:bbo:
geriye bi tek beşir kalıyor ....beşir gördü ve....bihteri takip ederek ..küpeyi de ordan o aldı...ama zavallım sesini çıkaramıycak...:bbo:
çok üzülüyorum ednan beye....yasakkelime biri bunları durdursunn......

allahım yine karıştı ortalık...
ama dizinin suyu çıkmışşlmaz:
behlülün saçlara bittim yaaa sevdiğim tek sarışın erkek:jeyyar:

AYY İLK MESAJI YAZACAM DİE kaydirigubbakcemile3 FİRDEVS GÖRMÜŞ ARKADAŞALR KESİNLEŞTİ YEDİ YUTTU YİNE KAYMAK GİBİ çocuğu:gitme: artık bian önce adnan ın anladığı bölümler gelsin istiyorumm ya bihterin düşüsünü izlemek çok daha heyecanlı olacakkaydirigubbakcemile3 eden bulsn ama dmi:dilcikar:

Kizlar simdi noldu ya hic bi mok anlamdim kim gordu belli degil hani peslerinden firdevs gitmisti hani reklamlarda hepsi goruyodu yine aklandilar gelecek haftanin fragmaninda da hic acik bisey yok ben sevmedim bu sezonu

bencee FırdevS yaa....besır gorse nolur kı ezık kalır.....
fırdevs gorcekkı ııce soguslıcek bıhterıı zıyagıl yalısını ustune yaptırırsa sasırmaamm

bitek bihter deyilki komple dizicek kararmislar sanki hint dizisi izliyorum sandim-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 behlülün kaşları sinirlerimi bozduuu akannehir zaten sevmem iiyice gıcık kaptım:1ninca:
matmazelin evine bayıldım ....kadın kurtarsın kendini ordan evi o kaldıkları evden binkat güzel bence...:1rolleyes:

bihter zillisi sarı elbisesi ve güneş gözlüğüyle pek hoşş olmuş valla...
firdevs hanım da uzun saçlarıyla şarkısı CHER'e benzemiş...hi ho haaaaaaaa

adnan hiç hakediyo mu bunları yaa yazık valla adama:umursamaz:

bence hak ediyor :umursamaz:
kim dedi ona genç kadın al diye :mymeka:
bu dizinin tek faydası kocama oldu pek bi gergin izliyor herseferinde yok yok olmaz diyor işte genç kadınla :roflol:

gene aşkı memnu klasiği olmuş ha, o ona baktı, bu buna baktı, sonra hiç bişe olmadıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…