çok yavaş ilerliyor, İmza: nehir 21 :), aşk-ı deyyusluk, abarttılar, adnan ve bihter, aldatma, arkadan çevrilen işler, aski, aslan behlül, aslanım behlül yürüüü, ayakta uyuyan adnan, aşk-ı memnu, aşkı, baileys twilighta ait :), behlül de behlül yani, behlül ve aşkları, behlülün cariyeleri, behlül, bihter, bihter hamile mi?, bihter ve behlül, boynuzlu ednan bey, entrika, güzel gözlü beren, güzel müzik, günümüze roman uyarlama, halit ziya uşaklıgil, hey gidi halit ziya, kanal, keşkülle bitter, kedidir kedi :), kimse görmedi onları :), kıvanç tatlıtuğ, madam dönis, memnu, nihal, perşembe kanal d, peyker, saf adnan, seradanasılbroznlaşılır, sinsi bihter, tuce edwarda ait, tucede baileysde bizim, yasak aşk
bu etiketler nerden çıktı ya,kaydirigubbakcemile3
buarada kızlar farkettiniz mi Peyker'in eşi Nihat'ın ses tonu değişmiş, hiç hoşuma gitmedilmaz:
genede kalabalık şekerimmm
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
arzu-ela*, ..AYBİKE.., caneylom, desperatehousewives, merveeee., MIZMIZ, neslihan1983, rockerx, stelina, tatlırüya, tuce, şüko
evet esra cım bencede kendi sesi...iyi olmamış ama bi garip geldi bana
bu sahneler ıcın tam 1 sene ders almıslar..
okadar emek verılmıs aralarında hep bı yastık varmıs..
cok zor bence..
bu sahneler ıcın tam 1 sene ders almıslar..
okadar emek verılmıs aralarında hep bı yastık varmıs..
cok zor bence..
Bihter bi kere verdi bitter çikolatadan :roflol::roflol:
yastık yalan oldu be gülüm bu sahneden sonra meltem cumbulu şutladı behlül :mymeka:
çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
ben sonunu kaçırdım arkadaşlar,adnan bihter'e sordu mu neredeydin diye?
Nasıl bitti bu bölüm ve frangman nasıldı önümüzdeki hafta için?
bihterin ekose çantasını yakında tüm mağazalarda görürüz:)
gözümüzün içine soktular..
ben en çok gözlüklerine bayılıyorum günlük hayatta takıp çıksak beter böcek gibidelikafaduldensengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?