Aşk-ı Memnu Kanal D

Brazilya dizisi gibi 15cumle ile mal mal bakismayla gecti matmazelin evine gidicez,sende gel,yardim etmeyin yorulursunuz ,kim gordu, paranoyak olma,kedidir kedi,matmazel az daha koyarmisiniz tabagima,sarji getirdim ne bu simdi yine bekle haftayi ama Allah icin cok yakisiyorlar ya Adnan artik uyan be guzelim beyin hucrelerine fosfor mu gitmiyor ezik geldin ezik gidicen karin burnun dibinde tovbe tovbe sen git taklim taklim de gez

:roflol: sırnaşık şey

Katılıyorum canım yaa 15 cümleyle bölüm bitirdiler gerçektende..Anlamsız bakışmalar ,qereksiz konuşmalar...

kızlar haftaya da bakalım artık ben bu diziyi izlememeyi düşünüyorum saçmalamaya başladılar. hiç yoktan ona ayıracak 2,5 saatim yok artık zemuszemus oturur spor yaparım kaydirigubbakcemile2

ayy beren saat çok güzell bi kadın
ama bronz ten ona yakışmamış
acilen beyazlasın yaa vereliniortak

ya yine ii bir kaynatma olmuş burada..
maşallah yani...
haftaya bakalım ne olacak hı bu arada uzun bir aradan sonra behlül değişmiş bence
nys artık ödleri ii bir tavan yapmıştır..
bu arada matmazelin evine baYILDIM
ve yaşasın ki bugün evde durup izleyebildimm:))

kesinlikle katılıyorum:lepi:

ya gene saçma saçma bakışıp bakışıp bol bol rekla koydukları bi bölümdü yarısından sonrasını izlemedim zatı...

tekneye bihter geldikten sonra neler oldu?

biri bana anlatırmı?

ya gene saçma saçma bakışıp bakışıp bol bol rekla koydukları bi bölümdü yarısından sonrasını izlemedim zatı...

tekneye bihter geldikten sonra neler oldu?

biri bana anlatırmı?

ekşın oldu şekerim. sonra evin hizmetçisi behlülün şarj aletini getirdi .hizmetçi bihter saklandığı için göremedi ama çantasını gördü. önce şaşırdı sonrada aynı çantadan yüzlerce vardır diyerek kendini rahatlattı. bihterle behlülün işi bitince bihter tekneden ayrıldı eve döndü.

eve dönen bihter odasına çıktığında kaybettiği küpesini komidinin üzerine bırakılmış olarak buldu. tam o sırada bihterin annesi içeri girdi. imalı imalı bakışmalardan sonra dizi bitti....

bihterle behlül nası yanmışlar yaaaa...
behlül dah abi sararmış hele kaşları sapsarı....
hiç güsel deeellll..
bide nekadar reklam koydular yaa..
isyan ettim vallaa...

Günaydın. delikafadulden
Kızlar akşam döktürmüşsünüz yaa maşallah. Okuyamadım hepsini be.akannehir
Akşam oğlum ateşlendi la illa bi terslik çıkacak ya.:sinifsinif:
iki arada bi derede izledim ama.
evett gören beşir adım gibi eminim ben.
matmazel görseydi bu kadar rahat olamazdı.
firdonun derdi başka bi kırığı var kesin.
beşir üzerinde durmamış senaristler bu bölümde. gayet sakin lanseettiler.
ama ilk dizi başlarken hani herkez siyah giymiş afiş gibi yapmışlarya oraya çalışanlardan sadece beşiri sokmuşlar.
Tam burda konuştuğumuz gibi bi bölüm olmuş.
Uzun bi aradan sonra izlemek keyifliydi ama opuyorumnanaktan
Hee bide bihterin meşur çantasına bayıldım kaydirigubbakcemile3

behlülün kaşlar neydi öyle pişmaniye gibi tel,tel:roflol:

kara kaş,kara gözün üzerine tanımamkaydirigubbakcemile5

günaydin kizlar..
aksam kaynatmissiniz yine:)
bence besirdi gören....
matmazel süphelendi ama görmedi bence,zaten süpheleri vardi ondan tavri.
firdevste görse direk bihterle konusurdu bence..resimlere bakip aglamasi falan filan biraz süphelendiriyor ama oda degil...
e nihalde olamayacagina göre,bence besir gördü....
eger kitaba göreysede besir ögreniyordu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…