Aşk-ı Memnu Kanal D

buda mümkün ......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nesrin de saf canim fazla ustunde durmayacaktir canta olayinin bence.
Ben en cok Bihterin uydurdugu salak yalana hayret ettim oyle bir is ceviriyon madem
nasil bukadar saf olabilirsin peykeri arayabilecegini, veya olanlari dusunemeyceksin.

şuanda netten diziyi izliyorum..deniz hanımın evininde köşkten farkı yokmuş yaw..bende bi apartaman dairesi filan tuttu sandım

buda mümkün ......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Nesrin de saf canim fazla ustunde durmayacaktir canta olayinin bence.
Ben en cok Bihterin uydurdugu salak yalana hayret ettim oyle bir is ceviriyon madem
nasil bukadar saf olabilirsin peykeri arayabilecegini, veya olanlari dusunemeyceksin.

Bihter sevdasının peşine düştü,yaktı kendini de Behlülü de:umursamaz:

O an düşünemiyor ki Adnan'ın Peyker'i arayabileceğinilmaz:

Beşir sonuna kadar susacak kızlar, hiçkimseye birşey belli etmeyecek ta kiii Nihal'le Behlül'ü evlendirmeye kalkışmalarına kadar. Behlül yarı yolda bırakıcak yanicim Bihter'i.

yorum bekliyorum kuzucum...kaydirigubbakcemile3

dün akşamki bölümü kaynanamda olduğumdan dolayı izleyemedim culicim :icecream:
kişisel şahsi fikrim ve zikrim şudur ki
ednan beye yazık oluyürr ne kaa saf ve temis kalpli bi adam oysa :1rolleyes:
ama bihter şıllığının adamın arkasından çevirmediği iş kalmadı
bu nası evliliktir nasıl aile birimidir şaştım kaldım kınım kınım kınıyorum bihter yellozunu :icecream:

Adnan Peykere gitmemişsin dediğinde nasıl kıvıracak bakalım Bihter..

dizi başladığında bir aşk hikayesi diye yazıyor asılnda oraya bir aldatma öyküsü yazılması

gerek bence

:uhm:

naber kızlar çok heycanlı bir bölümdü geçmişi okumadım ama bence gören hala beşir diyorum matmazel ve firdevsi şaşırtmaca olsun diye şüpheli gösterdiler

şuanda netten diziyi izliyorum..deniz hanımın evininde köşkten farkı yokmuş yaw..bende bi apartaman dairesi filan tuttu sandım

özelden link atarmısın.... yahu gerçek bir kişiliğe(ben) duyarsız olmayın. dizi bu sadece.
biri bana link versinnnnn...

kızlar ya bişey söylücem.. firdevs kızını o şekilde görünce öyle bunalıma girmez zaten beklediği bişey bence firdevs durumun daha tehlikeli olduğunu düşünüyo.. bence firdevs beşirin onları gördüğünü gördü ve ondan stres oldu paniğe kapılıp ağlamaya başladı CADIARZU hatta belki beşir bunu matmazelle paylaştı ve belkide matmazelde ondan nihalle öyle bi konuşma yaptı yada sadece şüphelerine dayanarak :)
ama bence firdevs ilişkilerini bi başkasınında yani beşirinde gördüğünü gördğü için hüsrana uğradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…