Aşk-ı Memnu Kanal D

Bende aynen böyle düşündüm diziyi izlerken;ama Bihter yattan döndü ya arabasından indi.Beşir orda acaip gerildifisfisfis Bu bir yanıltma mı acabakafamçokkarıştı

Lost gibi oldu ya bu Aşkı Memnu da

Yav Bihterin hic mi baska arkadasi yok ta farkli bir arkadasina gidecegini soylemiyor.
Hic mi akil edemiyor Adnan bey peyker'i arayacagini bu kismi cok salakca buldum ben ya.

Yalnız bi ayrıntı var..Küpe seradan alındığı zaman Firdevs evdeydi...Bence Firdevs gördü havası veriliyo..Firdevs tahmin ettiği için Adnan'ı engellemeye çalıştı diye düşünüyorum..

firdevs kızının kendi yüzünden adnanla. evlendigini düşünerek

kendi hırsının kurbanı olmasına agladı.

ve çıkacak skandalda korkup cemiyete küçük düşecegi için ağlıyordu..
adnan onlar tek çıkış noktasıydı.
ve kızını yetiştirme tarzına ağladı birazda.
kesinlikle firdevs diyorum
nihal ve matmazel
olaylar bittikten sonra geldiler.
beşir olsaydı mutlaka olay çıkarırdı
beşir küpenin düştügünü bilmiyordu ayrıca..
neden alsında odaya koysun saçma geldi..

bence bütün kk hatunları olarak bir dedektiflik bürosu açalım
kıytırık bir dizi içi ammada kafa patlatmışız zemuszemus

acaba hem firdevs hemde beşirmi gördü belkide küpeyi beşirden aldı ve odaya firdevs koydu -tatlicadiarzu- çünkü bi ara kasaya yaklaştı firdevs, küpeyi orada skladı belki beşiride uyardı sussun diye kafamçokkarıştı
beşirin görmesi aslında konuyu kesmez çünkü çocuk zaten bıkmış durumda ve gitmek istiyo ve ona inanılmayacağını düşünerek susar zaten
ve en az tepki onun üzerine çekildi dünkü bölümde, yani oda bahçedeydi önceki bölümde ama bu bölümde ne oldu nereye giti göstermedi hiç ve firdevs adnanın peşinden inip çalıların ardında gizlenmez diye düşünüyorum ama şöyelede denebilir onlardan önce başkası bulmasın diye acele davranmışta olabilir e tabi kızının yaptığının bilinmesi ilk onun işine gelmez
fff yani 3 ay bekledik ne şimdi bu yaa :umursamaz:

Ben hala daha kitaba uygun gideceğini düşünüyorum..Beşir kitapta da olay çıkarmıyo..Ta ki Behlül Nihalle evlenmeye karar verene kadar..

Yalnız bi ayrıntı var..Küpe seradan alındığı zaman Firdevs evdeydi...Bence Firdevs gördü havası veriliyo..Firdevs tahmin ettiği için Adnan'ı engellemeye çalıştı diye düşünüyorum..

beşir olsaydı susarmıydı matmazel deil nihal deil.beşir veya firdevs. ozaman..mafoldumben

yaw cok güzel yazıyorsunuz kızlar cok dikkatli izlemişsiniz kızlar bayılıyorum yazılarınıza

Susacak kişiler Beşir ve Firdevs..Beşirin işine geliyo Behlülün Nihalle ilişkisi yok diye..

ilk bölümde söylemediler kimin gördügünü illa çatlatacaklar bizi..kaydirigubbakcemile3

ama çalıların ardında gizlenmiş kişi mesela beşir bihterle ednanın konuşmalarını duymuş ve küpenin düştüğünü öğrenmiş olabilir

valla gerçekten lost gibi oldu bu ya :))
ve bu böyle bikaç bölüm sürer kesin iyi malzeme çıkardılar

Bence Firdevs...Katya dedi ki Bihter'e ertesi gün resimlerinize bakıyordu,Adnan Bey ile sizin düğün resimlerinize diye....Bence kesinlikle Firdevs...

Ah demiştir Adnan benimle evlenseydin seni boynuzlar mıydımkaydirigubbakcemile3

kızlar valla dünkü bölümü kaçırdım kesin kk da yorum vardır diye baktım, maşallah tüm kk üyeleri toplanmış... diziyi izleyebileceğim bi site vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…