Aşk-ı Memnu Kanal D

fragmani izledimde bihtere cok fena olmus ya o neydi öyle darmadagin
gercekten cok seviyo behlülü acidim ya:sinifsinif:

adnanada cok yazik cok cok iyi niyetli,, harika bir karakter,,bihterde eve geri dönmemeliydi cok yanlis yapti.. nasil midesi kaldiricak tekrar adnanla ayni yatakta... behlüle, hamileyim deseydi geri alirdi behlülü hic degilse nihalle evlenmezdi...nihalle behlülü birlikte görüp aci cekmezdi..

nihale herkes gibi bende uyuz oluyorum teknedeki halleri neydi öyle aval aval dolunaya bakiyolar hic romantik degildiler iki kücük cocuk gibi sirtip siritip duruyodular..birazdan,behlüle saklambac oynayalim diyecek sandim o kadar yani..
. cok salakca hareket ediyo hic agir kiz degil,,
yanmis tutusmus hemen verdi behlüle zevzek...

cemileye, gelince gercekten hakketmisti cok terbiyesiz aileside cok yüz veriyodu ona,, car car hic durmuyodu cenesi..iyi oldu ona..
katyada az degil ama yakinda gidicek evden nede olsa firdes evleniyo ay insallah evlenir cetoyla yazik kadin ortalarda kalcak simdi acimaya basladim onada.bitterin isi belli olmaz cünküm..
kolay degil onca lüks icinde yasayip en asagiya düsmek...ama cok yakisiyorlar cetoyla... cetoda cok karizma ya acayip kibar pamuk pamuk...
birde firdoyla ceto viyanada filan degildi.. cok belliki istanbulun nezih yerlerinde cekmisler..bir kac viyana görüntüsü,, kaydirigubbakcemile3...o kadar sahsali filme cok egrelti oldu cakma viyana..
firdoda epeydir yanlizdi,azmis kadin,yüz görümlügünü alinca hemen,, kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu ne yaa bihtere ne olmuş
behlüle çok kızdım, salak şey bihter yaptığı yanlışın arkasında ne olursa olsun, ama behlül erkek gibi arkasında duramadı, şımarık nihalin şıpsevdisi oldu eteklerinin arkasına sığındı...

fragmanı şimdi izleyebildim.bihtere çok üzüldüm yaamafoldumben firdevs kendi kızının sonunu hazırladı malesef nihalle behlülün arasını yaparak,firdevs bu işe bi el atmalı artık yoksa bihter elden gidecek.yasakkelime

bu ne yaa bihtere ne olmuş
behlüle çok kızdım, salak şey bihter yaptığı yanlışın arkasında ne olursa olsun, ama behlül erkek gibi arkasında duramadı, şımarık nihalin şıpsevdisi oldu eteklerinin arkasına sığındı...

bencede..

fragmanı şimdi izleyebildim.bihtere çok üzüldüm yaamafoldumben firdevs kendi kızının sonunu hazırladı malesef nihalle behlülün arasını yaparak,firdevs bu işe bi el atmalı artık yoksa bihter elden gidecek.yasakkelime

bencede..

bihtere üzülüyordum ama artık üzülmüyorum..dün ki bölümden sonra..kendi hatasını sağa sola saldırarak örtmeye çalışıyor:dilcikar:

bu raddeden sonra bihterin arkasındayım.behlülü bin pişman etmeli.adnana acıyordum ama artık acımıyorum.gördüğü halde gerçekleri yalnızlık korkusundan dolayı özürler diliyor görmezlikten geliyor,aklını çalıştırmıyor hiç.behlül adam değil zaten.firdevs hanım yapar inşallah yapcağını.

bihtere üzülüyordum ama artık üzülmüyorum..dün ki bölümden sonra..kendi hatasını sağa sola saldırarak örtmeye çalışıyor:dilcikar:

o kadar kusur kadı kızındada olur canım.zaman zaman bizler bile sinirimizi başkalarından çıkarmıyormuyuz.

ya nihali neden böyle yaptı senaristler anlamıyorum..cici kızdı ne güzel..
bihtere de kızıyorum.çok bencil.ama en fena behlül kendini kurtarmak adına kardeşi gibi aynı evde büyüdüğü kızla birlikte oldu...
adnan sende aç gözünü bebişim.sana kadınmı yok..koskoca holdingin var ne aşkı bu..

ayna kırma sahnesi güzeldi..
kızlar merdivenlerden inerken bihterden korktum haa..
ama hiç bir şey yapamayacak zırlamaktn başka...
firdevse yalvaracak ki 75 de çekilen aşkı memnuda öyle oluyor hemde son bölümde..
annesine yalvarıyor bu işi sen yaptın sen boz biz behlülle aşk yaşadık ama nihali soktun araya falan diye..
ama eski dizide yapma kızım kocana dön flan diyordu firdenvs ve bu bahsettytiğim son bölümdü...

artık bitti bitecek bu dizi kızlar...

da merdivenden iniş sahnesi gerçekten korktum yani..
salondn çıkarken bihter bayılacak artık tmamen hamile olduğu ortaya çıkacak..

behlülün birlikte olduklarıda hep bayılıyor heralde :))))

ohhhhhhhh bitter e iyi oldu.....yılannnn......gözlerinden belli ne mal olduğu...

bu arada bu çetin de hiç kafa yok he...firdo nun geçmişini bilmiyo mu nasıl midesi kaldırıyo o kadını ya???
bu kadar zengin olacaksın kaşar bir kadının önünde diz çökmeler yalvarmalar kraliçe gibi davranmalar...git kendine daha genç güzel hatta geçmişi lekesiz birini bul...manyak....!!3 kuruşluk kadın için nasıl ayaklar altına alıyo kendini........hiç yakışmıyo ağırlığına......kendi değerini düşürüyo...başlarda nasıl da karizma ulaşılmaz bir tip yapmışlardı.......noduysa böyle sümsük bir adam haline dönüştürdüler çetin i.......:roflol:.........yok anam ya bu adamlarda kafa yooookkk.....alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
valla bihter psikopata bağladı.yavaş yavaş intihara yaklaşıyo. kızlar siz olsaydınız nasıl bir son yazardınız ?:uhm:

madem behlul once peykeri sonra bihteri sonra nihali haletti, birde su matmazeli sonra firdevsi sonra cemileyi sonra ahseni sonra nesrini sonra sahesteyi hallettiririm. kadinlar bitti sira erkeklere gelmeden behlulu intihar ettirirdim. yani ben olsaydim boyle yapardimkaydirigubbakcemile4

Back
X