Aşk-ı Memnu Kanal D

Firdevs Behlülle Nihalin arasını yaparak bir nevi kızına ders verdi -tatlicadiarzu-
şimdi sıra Behlüle verir de, yanına kar komaz inşaallah :olmaz::kızgın:

madem behlul once peykeri sonra bihteri sonra nihali haletti, birde su matmazeli sonra firdevsi sonra cemileyi sonra ahseni sonra nesrini sonra sahesteyi hallettiririm. kadinlar bitti sira erkeklere gelmeden behlulu intihar ettirirdim. yani ben olsaydim boyle yapardimkaydirigubbakcemile4

canım kitaptaki behlül evin hizmetçilerine firdevsede asılıyordu zaten bizimki gene insaflıkaydirigubbakcemile3

fragmanı nihayet izledim...
beklenen son bihteri buldu sonunda...cezasını çekiyor ama pişman olduğunu sanmıyorum
hak ettiklerini yaşamaya başladı ...nihalden hiç böyle bi şey beklemezdi hele behlül onun aşkından
ayaklarına kapancakdı o ümitle döndü ednana...
bihtere acıyanlar olmuş neden acıyorsunuz ki..bihterde behlülde hak ettikleri sonu yaşıycak..
bu sonu bilerek kendilerini ateşe attılar...
henüz behlül sefa sürme aşamasında onunda sonu yaklaşıyor..
dizi yavaş yavaş son buluyor eğer roman uyarlaması olursa sanırım olacak da romana
bağlı kalıncakmış...bihter intihar edecek onun sinyallerini veriyor bu bölümler zaten...
olan nihal ve ednana oldu..ama onlarda hak ettiler ..

bihtere acimakmi?:olmaz:asla acimiyorum bihterde behlulde cezalarini cekecekler.alsanaalsanasmile

eeeeeeeeee ne ekersen onu bicersin bihtercikaklinialirimsmile

bihtere üzlüyorum neden behlül çok rahat, onun sonu bihter kadar kötü olmayacakta ondan kaçacak bi yerlere ama bihter ölecek :kızgın: ayrıca bayanım tabi bayanı tutacam öyle değilmi bi bayana bihterde olsa bu kadar gaddar olamam,bu kadar acımasız olanlarda kıskançlıktan böyle yapıyorlar:1closedeyes:başka sebebi olamaz

bende bayanim canim bende sonuna kadar hem cinsimin yanindayim karsisinda degil:umursamaz:fakat bu hemcinsimiz kendi yaptigi hatalarin yuzunden bu halde unutmayalim lutfenboshayallersmilebehlulun peykere yazdigi ask dolu sozcukleri okuyunca behlule kancayi takan oydu guzelim.sempatiksalakcinni
hem bihter gibi olan kisilikler yokmu gercek hayatta her hangi bir hemcinsimizin esine ,sevgilisine gozunu dikip yuva yikmiyorlarmi yasak ask yasamiyorlarmi?yokmu boyleleri yaniohaoldumsmileo zamandami hemcinsimizin yaninda olacagiz locacigim ama hangisinin yuva yikan hemcisimizinmi yoksa esini,sevgilisini evinde bekleyen onu seven karisinimi,sevgilisinimi hangi hemcisimizin?boshayallersmile

ben bihteri neden kiskanayimki,(bihter icin uzulmeyenler kiskadiklari icin demissin uzerime alindimda):kedi:bihter sadece dizi kahramani kiskansam bereni kiskanirim ama onuda kiskanmiyorum onlar beni kiskansinlar.:1closedeyes:

hangi konuda neyi goremedin anlayamadim ben yukarida gayet iyi acikladigimi dusunuyorum neden bihteri tutmadigimi yoksa senmi anlamakta gucluk cekiyorsun bende onu anlamadim.

her gun kk ya bir derdim var bolumune konu aciliyor esim sevgilim her neyimse beni bir baska kadinla aldatti yaziliyor neden ozaman biz o 2.kadini yerden yere vuruyoruzda neden yaninda olmuyoruzda aldatilan kadinin yaninda oluyoruz. digeride kadin degilmi?iste bihterde yasak askin kadini neden tutayimki onun tarafini hemcinsim olsa bile, inssallah anlasilir yazmisimdir.

kimin tarafinda oldugum belli olmustur kadinin tarafindayim, bihter gibi olanlarin degil!:lepi:

Bende Bihter'e hiç üzülmem.
En başından Behlül'e yaklaşmayacaktı. Madem yaklaşmak istiyor, eşinden boşanacaktı.
Behlül de hatalı Bihter de. Ama Bihter ölecekmiş diye de üzülmem ona. Neden intihar ediyor o halde. O da onun kendi seçimi. Neden o da o zaman Behlül gibi kaçmıyor? Kim ne yaparsa kendine yapar.

ben aldatan insanlara hiç acımıyorum.Allahlarından bulsunlar, sadece bu dizi için söylemiyorum tabi.kötükedihüso

Bihtere acımak değilde, benim sinirimi bozan, ortada yaşanmış bir durum var 2 kişi arasında yasak bir ilişki yaşanıyor, kadın acı çekiyor, adam gayet rahat, hemn başkasının kollarına atıyor kendini, bunu bir kadın olarak hiç adil bulmuyorum Tmam yaptıkları affedilemez bişey, ama bunun bedelini her ikli tarafta ödemeli.

oduyecekler zaten bihter intihari tercih ediyor,behlulde hayati boyunca vicdan azabi cekecek.amcasina,nihale yaptiklari bu vicdansizlik icin ve bihter icinde uzulecektir kesin.

birde su var bihter her koseye sikistiginda behlulu kotuledi adnana, behlul kotu birisi behlul guvenilecek birisi degil felanda filan.ablama yaptiklarini ben biliyorum felan diye kesiyordu adnana madem biliyordun behlulun boyle bir kisilige sahip oldugunu neden kendini behlulun kollarina gozu kapali atti?

kalibimi basarimki peykerle ciktigi donemlerdede behlulu peykerden kiskanmistir(behlulun notundan cikartiyorum bu dusunceyi) gerci o bolumleri hic gormedik ama.dizinin ilk bolumune bakanlar hatirlar.behlul elifi havaalanindan almak icin gittiginde bihterle karsilasmisti orada bihterin bakislarini gorenler olmustur herhalde bihter bastan beri behlule kesikti benceboshayallersmile

Son düzenleme:

kalibimi basarimki peykerle ciktigi donemlerdede behlulu peykerden kiskanmistir(behlulun notundan cikartiyorum bu dusunceyi) gerci o bolumleri hic gormedik ama.dizinin ilk bolumune bakanlar hatirlar.behlul elifi havaalanindan almak icin gittiginde bihterle karsilasmisti orada bihterin bakislarini gorenler olmustur herhalde bihter bastan beri behlule kesikti benceboshayallersmile

Süpersin ya, nelere dikkat etmişsin. Hiç hatırlamıyorum o bölümleri.

Bihtere acımak değilde, benim sinirimi bozan, ortada yaşanmış bir durum var 2 kişi arasında yasak bir ilişki yaşanıyor, kadın acı çekiyor, adam gayet rahat, hemn başkasının kollarına atıyor kendini, bunu bir kadın olarak hiç adil bulmuyorum Tmam yaptıkları affedilemez bişey, ama bunun bedelini her ikli tarafta ödemeli.

ayyynenn katılıyorumvereliniortak

Back
X